Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luuunnnnaaaaaaaaaaa

poduszka poporodowa - dobry pomysl??

Polecane posty

Gość luuunnnnaaaaaaaaaaa

dziewczyny uzywalyscie po porodzie poduszek poporodowych, sprawdzaja sie?? jakie polecacie?? szukam cos taniego ze wzgledu na ograniczone finanse... ktora jest wg Was lepsza ta z małym czy duzym otworem?? http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-po-porodzie-duza-z-dziurka-i1951407979.html http://allegro.pl/poduszka-poporodowa-kolo-po-porodzie-ty-i-my-i1915492071.html

Gość luuunnnnaaaaaaaaaaa
nikt z Was nie uzywal tego typu poduszek??

Gość babelekOOoooOooOOoo
ja to kupiłam i nie dało się na tym siedzieć, lepsze sa zwykłe zabawkowe kółka dmuchane-bo mozeż je sobie odpowiednio napompować

Gość nie używałam bo po co
? Poboli i przestanie-żaden dramat.

Gość Lena204
jak dla mnie to zbędny wydatek

ja nie kupilam takiej poduszki i zaluje. Ale to dlatego ze mnie zle zszyli i mialam w ogóle duzo szwów i 2 z nich mi wyleciały i jak przez 3 tyg nie moglam siedzieć. Natomiast z doświadczeń moich koleżanek, to można sie bez tego obyc. Bo jesli jest wszystko ok to max 7 dni i normalnie siedzisz.Wiec szkoda pieniedzy.

moja rada jest taka, ze bys nie kupowala. A jesli beziesz miała taka sytacje jak ja to wtedy nieh ktos ci pojedzie kupic. A o tym kolku dmuchanym dla dzieci tez slyszlam, ze sa lepsze niz te poduszki poporodowe

Gość luuunnnnaaaaaaaaaaa
czyli zbedny wydatek wiec pewnie dam sobie spokoj dzieki za rady :) a jak sobie radzilyscie z siedzeniem jak bolało?? po prostu przetrzymywalyscie to ??

Gość mama sama w domu...
ja kupiłam koło do pływania dla dzieci i używałam ją kilka razy

Gość Lena204
ja siadałam na zwykłej poduszce bolało bo szwy mnie ciągneły ale jakoś dalam rade. po tygodniu zdjeli mi szwy i już normalnie moglam usiąsc

hmmm ja miałam rozpuszczalne szwy. tyle ze zamiast sie rozpuscic to wylecialy:) wlae wszystko jest do przezycia, meczoce tylko karmielnie bylo. ciezko bylo przybrac pozycje

Gość babelekOOoooOooOOoo
na takiej poduszce ,też normalnie nie usiadziesz, i tak będziesz opierać ciężar na jednym posladku

Gość Szilard
Pomysł sam w sobie jest dobry, ale ja postanowiłam kupić worek sako i w tym wydaniu poduszka jest super ;) W środku jest granulat styropianowy, który dopasowuje się do osoby, która siedzi na worku sako. To sprawia, że nie ma odczucia dyskomfortu, na co narażają meble ze sztywnym stelażem. Po porodzie idealny! A później przydaje się jako fotel do karmienia ;) http://pufy.pl/worki-sako/114-worek-giga-sako.html