Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość godzina trzynasta

tesciowa ma do mnie pretensje ze jej nie odwiedzam

Polecane posty

Gość godzina trzynasta

to się akurat zgadza ze rzadko jestem u teściów (mieszkają około godziny drogi autobusem od mojego miasta) ale mam ku temu swoje powody: praca 8 godzin + 2 godziny dojazdu dziennie.Wieczorem jeszcze muszę posiedzieć trochę nad papierami i poczytać. jeden dzień w tygodniu pracuję 12 godzin +2 godz dojazdu w sobotę od rana do 13 mam kurs językowy potem muszę jechać na zakupy jedzeniowe i posprzątać całe mieszkanie (jeśli ja tego nie zrobię mąż też nie bo dla niego jest ok nawet jeśli nie było odkurzane przez pół roku - sprawdzone w praktyce). Zaraz ktoś napisze czemu siedzę w necie wiec uprzedzam ze zaraz jadę do sklepu zostaje mi więc wolna niedziela, w trakcie której też staram sie poczytać do pracy kupić coś do ubrania jak potrzeba albo po prostu nie robić niczego. Jak już jest niedziela to marzę o tym żeby spędzić ją u teściów. A jak już u nich jestem to oczywiście się nasłucham że nie przyjeżdzam albo ze za krótko u nich jestem i chcę jechać do domu. Teściowa teraz siedzi w domu na emeryturze, nigdy nie pracowała jak normalny człowiek po osiem godzin tylko po 4-5 godz dziennie a po pracy nie musiała się dokształcać. Ale to oczywiście ja jestem tą najgorszą synową

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować