Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 264yy

dieta + rzucanie palenia = 5-7 kg w dół

Polecane posty

Gość a taka jedna 264yy

Nie pale dziś 4 dzień:) nie mysle o papierosach jednak..mały głód nikotynowy mnie delikatnie gnebi co konczy sie niepohamowanymi napadami obzarstwa szcególnie po 18 w zwyz:) Dlatego od dziś postanowiłam isc na diete, czyli zrobić sobie z 3dni diete białkową..a potem przejść, do diety warzywa + białko, nabiał+ zero chleba, ziemniaków, makaronów:) nie chce tego nazywac dieta dunkana czy south beach...po prostu nazwe to ograniczeniem weglowodanów Pije sobie meliske, zeby wyciszyć się i nie być nerwowa z powodu braku fajek ..bardzo pomaga;) Nie ejstem łasa na słodycze..najgorzej idzie mi z niejedzeniem chleba który uwielbiam.... a potrafie i cały bochenek sama w dzien zjesc:O od miesiaca chodze na fitnes 3 razyw tyg i szcerze przez swoje obzarstwo..zszedł mi tylko 1kg:P.. raz w tygodniu mam cwiczenia interwałowe czyli 1 godzina..biegania naprzemian z faza odpoczynku..po których moge wyciskac koszulke taka jestem spocona... więc mysle ze 5 kg jak schudne + cwiczenia= ładna figura:D Nie mam jakies nadwagi bardziej czuje ze jestem obwisła i slaczała:O ogolnie wyjsciowo 65 kg/170cm ogolnie są swieta wiec tym bardziej przed nimi chce schudnać..bo na sylwka zawze sie czuje jak wieprz:P

Gość a taka jedna 264yy
Musze sie jeszce troche rozpisać zeby sie zmotywwać:) a wiec moim najwiekszym problemem jest nocne obzeranie, ..i głód przez który nie moge zasnać:D wiec wstaje i jem..kanapki z kiełbasa..albo jak wczoraj 4 kanapki ze smazona cebula..która została po wątróbce:D..ach biedna moja trzustka:D haha A wieć co dziś jadłam..bede pisać może bedzie mi łatwiej:P - kawa z mlekiem bez cukru..jak co ranek:D - szklanka jogurtu naturalnego z otrebami obiad: podudzie z kurczaka + maślanka melisa co potem brak pomysłu:D..kawa z mlekiem bo mnie nasyca:D byłam dzis na zakupach..kupiłam tunczyka, twróg chudy, mam sporo otrebów w domu, jajka, parówki drobiowe:D, śledzia... coś wymyśle:D

Gość a taka jedna 264yy
jak ktos ma ochote to niech się przyłączy:D

Gość a taka jedna 264yy
mam nadzieje ze chociaz jedna osoba sie przyłączy:D albo bedzie dopingowąć:D zapytam o jedna rzecz..osttanio mam problemy z zaparciami..a na diecie białkowej jest z tym jeszce gorzej....nie chce stosowac lewatywty... mysle czy sie nawodnic porzadnie czy moze siemienia lnianego sobie nie wypić?

Gość a taka jedna 264yy
dodam ze teraz wypiłam 1 ltr wody teraz zjadłam 2 paróweczki i pije kawe z mlekiem

Gość a taka jedna 264yy
nikt mnie nie dpinguje:(

Gość a taka jedna 264yy
dzis sniadanie 11.00 kawa z mlekiem + jogurt naturalny z otrebami.. otej wstałam:) 13.30 obiad 2 poudzia z kurczaka + korniszon pozniej parówki dwie drobiowe talerzyk sałatki z tunczyka(+ ogórek + jajko i oliwki) kolacja twarozek wieski z 3 rzodkiwekami..przyprawiłam ostro pieprzem i ostra papryka:) wypiłam 2 szklanki kawy z mlekiem+ ponad litr ziolonej herbaty + z pół litra wody 2 melisy mysle ze płynów wystarczy:)

Gość a taka jedna 264yy
dzis wypiłam 2 kawki z mlekiem jogurt naturalny z otrebami i piers z kurczaka w curry i czosnku do tego tarta marchewka:P

Gość nooo a ja w styczniu obchodze
2 rocznice :D ...rzucenia palenia po ...20 latach szlag by !:O tyle kasy przepalonej i zżartego zdrowia !

Gość nooo a ja w styczniu obchodze
aaa i bez wspomagaczy nie dałam rady ,musiałam nicorette stosowac gumy :O ale dałam rade najgorsze są jednak 3 pierwsze miesiace .Początkowe 2 -4 dni to wydawało mi sie ze to nic trudnego ale p[otem to jakis horror był :O sny dziwne,pot na czole i jakies rozdrażnienia!

Gość a taka jedna 264yy
idzie mi dobrze, nie chce mi sie praktycznie wcale palić.. pale 10 lat z 2 letnia przerwą, bo udało mi sie rzucac na 2 lata, z dnia na dzień! niestey, po pijaku kolega mnie usilnie namawiał i spróbowałam i poszłooo.i od 2 lat znowu pale,w tym roku miałam chyba 10 podejsc do rzucania..najdłuzej nie paliłam 11dni teraz...masakra im dłuzej nie paliłam tym gorzej bylo, ale ciagle wpierdzielałam niquitin czyli ciagle dawkowałam sobie nikotyne, która jest głównym problemem..który chce zwalczyć..wiec teraz w ogole niquitin nie uzywam teraz łykam tabex...w zasadzie myśle ze wywołuje on bardziej efekt placebo..ale co mi tam dostałam go w prezencie

Gość a taka jedna 264yy
6 dzien bez fajki minął chociaz dośc nerwowouncertain z dieta tez super: dzis zjadłam jogurt z otrebami, kawa z mlekiem piers z kurczaka w curry z marchewka stara, satatke z tunczyka..2 razy i poudzie z kurczaka mało w sumie piłam raptem 2 melisy , 1 szklanke wody, 2 kawy, szklanke maslanki, i 0,5 litra napoju izotonicznego, ale byłam na treningu interwałowym i instruktorka kazemi to pić...same weglowodany ale mysle ze niexle to spaliłambig_grin

Gość a taka jedna 264yy
dzis 10 dzień bez papierosa i 7 na diecie palic mi sie wcale nie cche za to mysl o jedzeniu stała sie moja obsesja:) ale całkiem ok mi idzie:) dzis zjadłam jogurt z otrebami potem 2 jajka z pomidorem na obiad mam piers z kurczaka z ogórkiem z jogurtem naturalnym z duza iloscia czosnku a kolacja coś wymysle;)

Gość a taka jedna 264yy
sniadanie jogurt z otrebami II: 2 jajka na twardo z połowa pomidora obiad piers z kurczaka z mizeria z ogórka zielonego jogurtu nat. i ziół, czosnku jabłko (godzinka fitnesu i 19.00 mleko z siemieniem lnianym, otrebami, i płtkami corn flakes moze byc"D

Gość a taka jedna 264yy
sniadanie jogurt z otrebami II: 2 jajka na twardo z połowa pomidora obiad piers z kurczaka z mizeria z ogórka zielonego jogurtu nat. i ziół, czosnku jabłko (godzinka fitnesu i 19.00 mleko z siemieniem lnianym, otrebami, i płtkami corn flakes moze byc"D