Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cygareta 708

ja nie mogę, ale ciacho z norwegii

Polecane posty

Gość cygareta 708
aż musiałam sobie ulżyć gumową świeczką

Gość cygareta 708
podszyw:) no dla mnie haha:)

Gość cygareta 708
i to mnie utwierdza w przekonaniu, że mam wyjątkowy gust :D

Gość cygareta 708
Pani Czkawka ❤️ ty jedna się tu znasz na facetach :D no ten w kapelutku też nie zgorszy :D

no bo lubię białych, a blond włosy takie jaśniutkie to juz w ogole szaleństwo ! :) ale widać tu większosc lubi ciapatych albo latynosów

Gość cygareta708
to widzę, że mamy podobne gusta:) daj mi spokój z ciapatymi i innymi brudasami, ja wolę taką zimną, srogą urodę mrrrrr:D

Gość cygareta708
aż tak to nie:) oni mają czerwone oczyska, jak wampajery :D

Gość cygareta708
błekitne, czarne lub szare to jest własnie to!:D dobra narazie znikam bo mnie z kompa gonią, wróce tu jeszcze :D

świetny jest, tylko bym mu trochę te włosy zapuściła, bo mu odstają :) Ale świetny jest ^^

Gość cygareta708
rhovannion lubię cię:) będę dopiero jutro ale będę więc do zobaczenia i powklejamy te ciacha :D 🖐️ 🌼

Gość cygareta 708
przez niego zużyłam już całą świeczkę i ciągle mi mało, zaraz siadam na kołek osinowy z nim nie pójdzie już tak łatwo :p

Gość emajla do malowani
mi tez sie ten blondas podoba ( chociaz w blondynach nie gustuje). Mysle jednak ze jest ciacho i ten drugi w kapeluszu tez super :)

yyyy ja nie mogę, ale ciacho! miałas rację:D wyprowadzę się do norwegii chyba :D nawet dzisiaj znalazłam ofertę pracy w Norwegii i nadawałabym się tylko oczywiście nie mam doświadczenia :o i chooj z tego:o i pomyślec, że takie ciacha bym tam na co dzień widziała!!!

właśnie przez niego zaczęli podobać mi się Skandynawowie :classic_cool: u takiego faceta zaakceptowałabym nawet to, że chodzi w pończochach lub szpilkach i podkrada mi staniki 😭 :P

mnie od dawna oni kręcą, są po prostu boscy!!! :D marzy mi się wyjazd do Norwegii i znalezienie tam męża:D poyebana jestem, wiem, ale marzenia są darmowe:)

chodzi w pończochach lub szpilkach i podkrada mi staniki eee tam, przy takim wyglądzie to możnaby wybaczyć o wiele więcej :D :P

co Ty, jaka pojebana :D ja już od dawana planuje, że uruchomię swoje kontakty w Norwegii i w końcu odwiedzę ten kraj i rozkocham w sobie takiego Alexa :classic_cool: jak dobrze pójdzie to nowy rok przywitam z takimi blondaskami ❤️ :classic_cool:

no ja już sie uczę:D dopiero jedną lekcję miałam, ale nie jest źle:) też mam w planach wyjazd, ale najpierw musze szkołę tu skończyć :( a potem żegnaj polsko witaj Norwegio! :D