Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierzę w was kafe

Dziewczyny skad wy macie te plaszczyki, w ktorych

Polecane posty

Gość wierzę w was kafe

wygladacie tak ladnie, zgrabnie... co jakis ubieram, to wielka dupa, albo zbyt opiety, albo łapie wszystkie brudy i wyglada beznadziejnie..... kurde, te moje szerokie biodra..

Gość cygareta 708
mam to samo :(

Gość Syla900
Polecam płaszczyki z zary :) Ja posiadam takie 2 jeden czarny kalsyczny a drugi w kolorzerze rudym dwurzędowy prosty. Polecam

Gość no coz..........
to zadbaj o figure, inny kroj plaszcza tu nie pomoze, jesli jestes zbyt otyla

Gość wierzę w was kafe
jestem szczupla, nosze zwykle 36, lub S/M, tylko ze mam bardzo waska talie i szerokie biodra :O

Gość wierzę w was kafe
nie jestem otyla, .... 54 kg i 169cm, po prostu nic na mnie nie lezy, tyle widze pieknych dziewczyn w plaszczach i zazdroszcze

Gość no coz..........
no to sbrobu rzeczywiscie dobrac kroj plaszcza do twojej figury. jesli masz szerokie biodra, to potrzebujesz plaszcz rozszerzany w biodrach

Też mam ten problem - 57 w talii i 90 w biodrach to masakra. Ja sobie kupuję płaszcze z paskiem, żebym je mogła przewiązać i chociaż mój tyłek jest w nich 10 razy większy, to chociaż jakieś proporcje widać.

jak Ci nie leży, to uszyj na zamówienie. większy koszt, ale jeśli wybierzesz klasyczny fason i dobry materiał (to zadanie dla krawcowej, bo Ty chyba się nie znasz na tym), to ponosisz kilka sezonów zamiast co roku kupować nowe byle co. albo jeśli nie masz funduszy, kup płaszcz dobrany do szerokości bioder, zanieś do krawcowej i niech Ci go dopasuje w talii, biuście i ramionach.

Gość jutro rozmowa kwalifi helpppp
a w jakich sklepach kupujecie???i za ile?

nie polecam poszerzanych dołem płaszczy dla kobiet z szerokimi biodrami, szczególnie niewysokich. a jeśli już, to niech ten płaszcz ma duży kołnierz, drapowany, marszczony, tak żeby były zachowane proporcje. ewentualnie można dodać duży, gruby szal ładnie ułożony wokół szyi i ramion.

Ja mam ramiona i biodra tej samej szerokości, więc to się jakoś równoważy. Poza tym, mam naprawdę w nosie jak wyglądam, byle mi było ciepło :D

Gość do powyzej
to ladnie wygladal by na Tobie dluzszy plaszcz z kolnierzem :)

ja kupiłam na rynku, już 3 sezon noszę , klasyczny granatowy :) jak sobie kupiłam to wszyscy mnie komplementowali że ładny :)

Gość aqdacadcxaDXfad
co to znaczy na rynku?