Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poczatkujaca chce dac ogloszen

Chce myc ludziom okna - jakies rady?

Polecane posty

Chce dac ogloszenie o myciu okien, bo nie mam pracy i chcialabym cos zarobic. Czy ktos sie tym zajmowal i moze mi udzielic jakis rad? Srodki czystosci musze miec na pewno swoje, ale co jeszcze brac oprocz tego, wiaderka, sciereczek itp.? Czy musze miec jakas niewielka drabine? ;) Nie wiem, troche sie boje ze zglosi sie ktos mieszkajacy w wiezowcu :D Mam doswiadczenie tylko przy myciu okien w swoim domu, wiem ze bede to robic porzadnie, a nie po lebkach.

Gość ojtam ojtam
zawsze zakładaj majtki i bierz swoje rękawiczki :D

Gość conversy
ja używam clina białego co tam się piana robi jak przychodzę, to mam ze sobą ręczniki papierowe, ściągacz wody, ściereczkę, płyn do naczyń spytaj czy ktoś ma drabinę, czy masz brać, czy ma miskę itd najlepiej po znajomych najpierw lecieć. ;) powodzenia.

Gość deede aa
najpierw myje woda z odrobina plynu do mycia naczyc , ale odrobina, potem psikam obojetnie jakim srodkiem do okien, sciagam sciagaczka pucuje aby nie bylo smug i jest ok, nikt nigdy nie reklamowal

Gość deede aa
no i rekawiczki to podstawa :) bo sobie dlonie zniszczysz

A jak to jest, bo wiekszosc osob ma juz plastikowe okna, albo drewniane ale nowe. Ale pamietam ze jak mialam stare okna to byly otwierane, tak ze mozna bylo cos wlozyc miedzy dwie szyby. Czy takie okna sie normalnie otwiera czy potrzeba srubokret? Moze to glupie pytanie, ale nie wiem ;) I czym myjecie drewniane ramy? Tez woda z plynem?

Aha i ile bierzecie pieniedzy za zwykle okno, ile za takie male jednoskrzydlowe i ile za balkonowe? :)

Podnosze :)

Dzieki za rade, przyda sie na pewno :D