Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaaaaaa89

Wspomnienia związane z czopkami

Polecane posty

Gość Onaaaaaaaa89

Opisujcie wasze wspomnienia związane z czopkami doodbytniczymi Moje wspomnienie To wydarzyło się gdy byłam na zielonej szkole w Mszanie Dolnej. Pewnego dnia bardzo bolał mnie ząb i poszłam i powiedziałam o tym pani która była naszą opiekunką. Pani Beata dała mi tabletkę przeciwbólową i kazała iść położyć się do łóżka. Godzinę później przyszła i zapytała się - Czy nadal boli mnie ząb ? - Ja powiedziałam , że tak i wtedy ona powiedziała , żebym zdjęła sobie majtki i położyła się na brzuchu. Zrobiłam tak jak kazała i chwilę potem poczułam jak wkłada mi czopek do pupy. Doskonale znałam to uczucie ponieważ moja mama która jest pielęgniarką w przeszłości wielokrotnie wkładała mi czopki do pupy. Jak już włożyła mi tego czopka kazała mi zacisnąć pośladki przez minutę. Pamiętam , że wtedy ten czopek mi pomógł i ząb przestał mnie boleć. Od tego momentu polubiłam czopki i gdy przyjechałam z zielonej szkoły to kupiłam sobie czopki i wkładałam co kilka dni.

Gość tak aa a
tylko uwazaj abys nie przedawkowala :D:D:D

Gość Onaaaaaaaa89
To wydarzyło się cztery lata temu. Teraz również biorę czopki ale tylko wtedy gdy nic innego nie pomaga.

Gość aha ii ach
o ja pierdolę :O

Gość gość
A moje wspomnienie jest takie że byłem w szpitalu na kontuzję kolana. I pielęgniarka wkładała mi czopki przeciw bólowe.

Gość gość
A podałabyś mi swój imeil. Chętnie bym z tobą popisał.