Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Depilator

Polecane posty

Witam Przymierzam się do kupna pierwszego depilatora, chciałabym nim depilować nogi i bikini, zainteresowały mnie dwa następujące modele: Braun - Silk-epil - X Elle 5180 PHILIPS HP 6572 Czy któraś z Pań mogłaby się o nich wypowiedzieć i coś doradzić? A może polecić jakiś inny model? Wczoraj u koleżanki wypróbowałam Philips Satinelle, jednak rozczarował mnie, nie depilował dokładnie i nogi po depilacji nie były gładkie...

Ja polecam sprzęt do woskowania, oczywiście profesjonalny - szybciej, dokładniej i mnie bólu :)

do wosku nie jestem przekonana, za dużo zachodu z tym @Czysta brudna prawda - jaki model Brauna masz?

oj, bikini cieżko mi idzie, aczkolwiek raz się zmotywowałam ( :D ) i dokonałam tego czynu i musze przyznać, że widzę znaczne zmniejszenie liczby włosków. Może zmotywuję się raz jeszcze? :D:D:D:D

z tego co widzę, Twój depilator ma tylko 20 pęset, a czytałam, że im więcej tym lepiej (najlepiej 40)...

Piszę, że kupiłam go naprawdę dawno i nie używam go często, ale jestem bardzo zadowolona i tak jak piszesz- jest gorszy od tych ostatnio wyprodukowanych. Sama zastanawiałam się, czy nie kupić drugiego do miejsc delikatnych, intymnych. A pod pachami też próbowałyście?

Jestem ciekawa jak te najnowsze się zachowują czy maja redukcję bólu przy specyficznych meijscach ciałą? Ja mam stosunkowo stary model i depilowanie pach jest niewykonalne :(

w tych nowszych są niby jakies nakładki, które mają redukować ból lub rękawice chłodzące, nie wiem, czy to coś daje...