Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńska

pomoże ktoś?

Polecane posty

Gość maleńska

Jestem zrozpaczona, minął miesiąc od rozstania i zamiast być lepiej jest gorzej niż na początku on jest do mnie strasznie negatywnie nastawiony a niby chce się kumplować. Gdy On ma potrzebę to się odzywa ja mam wtedy być miła i uprzejma znosić Jego chore żarty. A gdy ja się odezwę lub oczekuję odpowiedzi w jakiejś sprawie to dostaję reprymendę i sugestie,że on chce się kontaktować tylko w ważnych sprawach.I nie oczekuje kontaktu codziennie sms mail lub telefon. Najlepsze jest to, że koordynuje dla niego wykonanie prototypu reklamy i mojej pomocy korzysta bez skrępowania wtedy jest miły natomiast gdy jest między nami zgrzyt nawet na to nie patrzy. Czy On się miota w uczuciach czy raczej nie wybaczył mi stad te zachowania. Ja gdybym nie chciała z kimś kontaktu to nawet nie prosiłabym o pomoc.

Gość no nie wypasss :P
"Jestem zrozpaczona, minął miesiąc od rozstania i zamiast być lepiej jest gorzej niż na początku on jest do mnie strasznie negatywnie nastawiony a niby chce się kumplować." oO "Gdy On ma potrzebę to się odzywa ja mam wtedy być miła i uprzejma " myusisz? naprawde? nikt ci nie karze :) "znosić Jego chore żarty." jakie np? "czesc co słychac"? tak? :)

Gość maleska
np: musisz teraz robic z polykiem bo ci sie osad zrobi,lub oglada program bo moze jakies gole laski pokażą lub wyznania chce mi sie ruchac nie musze byc mila oczywiście ale mam senstyment

"np: musisz teraz robic z polykiem bo ci sie osad zrobi,lub oglada program bo moze jakies gole laski pokażą lub wyznania chce mi sie ruchac" no cóz...najwidoczniej chłopak kompletnie nie trafil w cel :)

Gość maleska
nie rozumiem nie trfil w cel? to moj byly ktory tak powiedzial po piaskowaniu zebow ktore mialam

a ty co na to odpowiedziałas?

Gość maleska
wiesz co w pierwszym momencie mnie zamurowało, ale zazartowałam ze teraz to bede mogla z polykiem i z przyjemnością to robić poznije mu napisalam ze nie zycze sobie takich zartow

Gość maleska
ze mnie nie szanuje i ze jak zacznie to dopiero moge z nim rozmawiac a on mi pisał wyluzuj proszę pozniej walnal tekst na fb jak z nim rozmawialam bo caly czas ten prototyp sie ciagnie na temat gazu ze czuc u mnie w mieszkaniu a on nie martw sie wszystko jest wporzadku zycie nie jest latwe mnie ruchac sie chce i co a pozniej ze zartowal

z kim ty sie zadajesz??!?! oO ;/ i to jest twój były??!?!??!!!!! masakra jakas??!??!

Gość maleska
tak to jest moj były w dodatku gada mi jak sie widzimy ze szybko szybko bo wiesz dziewczynki piwko itd albi ze w sklepie jakas laska sie na niego patrzyla a on nie zagadal a chyba sie jej podobal, generalnie ostatnio zarzucil mi ze mam go w poważaniu bo nie odpisywalam na jego wiadomości na fb jakby sobie tego życzył a ja zajeta byłam na drugi dzien dzwonie zeby sie dowiedziec cos w spr proto a on do mnie z fochem mowie ci mam dosc tej relacji prawda jest taka ze sama pozwolilam mu sie nie szanowac

Gość maleska
zostawil mnie a caly czas jest w moim zyciu jak mowie mu ze nie jest gotowy na kumplowanie to pisze ze on nie oczekuje stalego kontaktu i wogole ze sie nie kontaktujemy a poznije i tak pisze w sprawie projektu kuzwa gdyby nie ja nie mialby jak tego zrealizowac ja technologcznie sie w to jeszcze wlaczylam bo jestem technologiem konstruktrem a on mnie tak traktuje czego on chce powyzywac sie czy ma rozchwiane emocje

Gość KAFETERIA TO
MOIM ZDANIEM TO JEST CHAM JAKIŚ I NAWET KUMPLOWAĆ BYM SIĘ NIE CHCIAŁA.poza tym przez to że jesteś miła to myśli że pewnie ci jeszcze zależy,chce wywołać zazdrość,jest niewyżyty i okazuje to w gówniarski sposób

Gość maleska
wiecie duzo zlego sie wydarzylo ja tez nie jestem swieta wiele zlych rzeczy powiedzialam i zrobilam on ma wglowie mnie teraz jako osobe nieodpowiedzialna niedojrzala i dziecinna ale to nie upowaznia go do takich zachowan zwlaszcza ze nie jestesmy razem wiecie ja go strasznie kochalam walczylam i w tym wszystkim sama sie pogubilam ostatnie miesiace byly koszmarem bo ciagle myslalam o tym ze znajdzie lepsza nie krytykowal mnie nie awanturowal ale wiedzial jak wywolac emocje jak mnie zdolowac zebym czula sie winna stwierdzil ze jest umeczony i ma duzo zalu ale jak sie nie chce to sie nie utrzymuje kontaktu

Gość KAFETERIA TO
poza tym kojarzysz mu się głównie z seksem i cię egoistycznie wykorzystuje .zerwałabym tą znajomość bo on czuje się górą i myśli że bawi się uczuciami niemądrej panienki

Gość maleska
dlaczego glownie z seksem? mu sie kojarze? wiesz w miedzy czasie proponuje wspolne zakupy podwozenie odwozenie pozyczanie filmow bywa nadgorliwy kiedys napisalam mu ze ja jego rowniez nie chce to zamiast sie cieszyc stwierdzil ze niczego nie rozumiem i ze mam sie nowym kolega zajac doglebnie skoro jest taki absorbujacy bo sobie wkrecil ze ktos u mnie jest w piatek musialam wpasc do niego na momnet w sprawie proto niestety ten projekt trwa a on do mnie z herbatkami i tabletkami na brzuch bo widzial ze mnie boli podziekowalam za jedno i drugie za dobra bylam i jestem koles nie docenia bawil sie uczuciami i bawi sie nadal

Gość KAFETERIA TO
Na pewno nie ma tu podstaw do żadnej przyjaźni ani powrotu bo będziesz b. żałowała.uwolnij się od niego bo ta znajomość jest dla ciebie toksyczna.rozumiem wyrzuty sumienia,ale musisz iść do przodu,tu nic pozytznego nie wyniknie po tym wszystkim

Gość maleska
to powiedz mi prosze skoro mnie nie chce wyprowadzilam sie to po cholere sie ze mna kontaktuje? po co jest w moim zyciu? wymysla rozne powody by byl kontakt? chce mnie ukarac wyladowac ? po co to robi?

Gość KAFETERIA TO
poza tym to w jego wahaniach nastrojów,tekstach i zachowaniach widzę dużo niedojrzałości,on sam nie wie czego chce.nawet jeśli by wrócił to zaraz będzie to samo i koniec.zachowanie 12-latka-a podobam się innej dziawczynie.dlatego z seksem bo większość tekstów ma podtekst seks-nie ma innej dziewczyny i mu się chce,może wcześniej było wygodniej?i co z tabletek jak za chwilę inne zachowanie

Gość KAFETERIA TO
poza tym to w jego wahaniach nastrojów,tekstach i zachowaniach widzę dużo niedojrzałości,on sam nie wie czego chce.nawet jeśli by wrócił to zaraz będzie to samo i koniec.zachowanie 12-latka-a podobam się innej dziawczynie.dlatego z seksem bo większość tekstów ma podtekst seks-nie ma innej dziewczyny i mu się chce,może wcześniej było wygodniej?i co z tabletek jak za chwilę inne zachowanie

Gość maleska
masz racje on nie wie czego chce czasem jest militki i troskliwy az dziwne a za chwilę takie coś mam pytanie jeste temat tego projektu - prototypu ja to koordynuje w sensie zamawialam dla niego u podwykonawcy sa male poproawki mial przyjechac w niedziele i przywiezc mi ten prototyp zeby wrocil do korekty czy zajac sie tym? czy go nie wpuscic lub powiexziec zeby kolega to przywiozl

Gość KAFETERIA TO
No wiesz,sentyment to on na pewno też czuje,nie wydaje mi się żeby był bez uczuć,myślę że aktualnie nikogo nie ma na dodatek. może to nie z mściwości,czasem tak nakazuje męskie ego,chce czuć że ci jeszcze zależy a ty swoim zachowaniem pozwalasz na to.byłam w podobnej sytuacji pół roku,aż kogoś poznał i się uwolniłam,teraz żałuję zmarno. czasu ,w zawieszeniu.niby koniec a nadal był częścią mojego

Gość maleska
ale powiedz czy ja mam dokańczac ten prototyp? raczej dokończę temat ale nie chce go jutro widziec u siebie nawet w celu przywiezienia displaya nie wiem co on czuje ja chce normalnosci i szanowania siebie chociaz teraz a n mnie poucza dyryguje co robic jak robic normlanie jak ojciec z docinkami non stop a na seks to on wie ze nie ma co liczyc zreszta przed rozstaniem miesiac sie ze soba nie kochalismy na kilka dni przed moja wyprowadzka tak sie stalo ze sie przespalismy i to byl nasz najlepszy seks

Gość KAFETERIA TO
Mojego życia.strasznie się miotałam,a on raz obojętny,jak coś chciałam czasem nie chciał gadać,czasem coś sam proponował i był tak miły że przypominał mi dawne czasy.to było bezsensowne,ale mówię to z perspektywy paru lat.twój jest b. podobny i to się nie sklei nawet na kumpelstwo.rozumiem że coś czujesz ale nie warto

Gość maleska
ale na wiecej to wie ze nie da rady wtedy co niby zazartowal ze mu ruchac sie chce to napisalam ze milaby byc romowy normalne i ze mnie nie interesuje jakie ma potrzeby a on tylko usmieszek przeslal a na drugi dzien warczal na mnie. aha no i na fb mialam wpisy od nowo poznanego kolegi na tablicy a on pod tym walnal komentarz ''Lubie To''! ale napisal nie wcisnal

Gość KAFETERIA TO
Mojego życia.strasznie się miotałam,a on raz obojętny,jak coś chciałam czasem nie chciał gadać,czasem coś sam proponował i był tak miły że przypominał mi dawne czasy.to było bezsensowne,ale mówię to z perspektywy paru lat.twój jest b. podobny i to się nie sklei nawet na kumpelstwo.rozumiem że coś czujesz ale nie warto

Gość maleska
ja nie chce tego sklejac w zwiazek no chyba ze by rzeczywiscie zrozumial i mielimysmy zaczac od poczatku na rownych warunkach ake watpie w to kumplowanie to on sam proponowal nie ja ale widac on nie daje rady ja umialabym byc mila i uprzejma caly czas ale jak sa takie zagrywki to nie pozwole no sorry place za to nerwami i kolejnym obwiniame ze moze nzow cos zle zrobilam

Gość KAFETERIA TO

Gość maleska
teraz z kims jestes?

Gość KAFETERIA TO
to dokończ ten prototyp jak obiecałaś,ale nie torturuj się jego widokiem,rozmaw. tylko o pracy jak musisz.i nie daj się wciągnąć już w żadną 'pomoc',staraj się unikać kontak. z nim i jego gierek.za jakiś czas sentymet zniknie i ułożysz sobie życie na nowo.życzę szczęścia i nowego udanego związku bez huśtawek emocjonalnych.

Gość KAFETERIA TO
to dokończ ten prototyp jak obiecałaś,ale nie torturuj się jego widokiem,rozmaw. tylko o pracy jak musisz.i nie daj się wciągnąć już w żadną 'pomoc',staraj się unikać kontak. z nim i jego gierek.za jakiś czas sentymet zniknie i ułożysz sobie życie na nowo.życzę szczęścia i nowego udanego związku bez huśtawek emocjonalnych.