Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scarlettaa

Koszt makijażu i fryzjera

Polecane posty

Gość paloma_25
makijazu probnego nie robilam, za fryzure próbną 50% ceny normalnej.

Gość Cheryll
Fryzjer: próbne uczesanie 100zł + ślubne 100zł Makijaż: Na próbnym byłam gdzie indziej i na ślubnym gdzie indziej... za próbny dałam 150zł, a za ślubny 70zł tyle że w innym miejscu... W Douglasie zapłaciłam 70zł ale tak na prawdę wyszło tak jakbym makijaż miała za free bo za te pieniądze mogłam wybrać sobie kosmetyki do makijażu.... wybrałam sobie fajny błyszczyk i rozświetlacz do ciała który bardzo przydał się na weselu.... ;) Polecam Douglasa ;)

Gość klainer
Fryzura: Próbna - 40 zł Ślubna - 40 zł Byłam zadowolona, bo nie chciałam skomplikowanej fryzury. Za makijaż nie płaciłam, bo malowała mnie moja przyjaciółka, która jest wizażystką.

Gość klainer
Fryzura: Próbna - 40 zł właściwa - 40 zł byłam zadowolona, bo nie chciałam skomplikowanej fryzury i dostałam to, co chciałam. Za makijaż nie płaciłam, bo malowała mnie przyjaciółka, która jest wizażystką.

Gość klainer
Fryzura: Próbna - 40 zł właściwa - 40 zł byłam zadowolona, bo nie chciałam skomplikowanej fryzury i dostałam to, co chciałam. Za makijaż nie płaciłam, bo malowała mnie przyjaciółka, która jest wizażystką.

Gość klainer

Gość klainer
wybaczcie ten spam, ale kafeteria mi szwankowała i cały czas nie chciało dodawać odpowiedzi, a teraz widzę, że hurtem poszło wszystko ;/

to zależy od miejsca, ja na przykład w ogóle się nie przyznała, że to ślubne. Byłam na próbnym makijażu ślubnym - i wyszło okrrrropnie. Jeden fryzjer chciał ode mnie 400 zł - próbny fryzura, farbowanie, fryzura w dniu ślubu. Zdecydowała się na coś tańszego, ale ... i tak nie było to dokładnie to czego chciałam. Dobrze chociaż, że fryzura trzymała się przez cały dzień i noc.

Fryzura - 90zł Makijaż - 50zł Nie robiłam próbnych bo nie widzę w tym sensu Pierwszy raz zawsze wychodzi najlepiej

Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem dotyczących urody jest wizażystka. Nie ma to jak profesjonalna pomoc.Ja się zdecydowałam - wizaz.waw.pl - Wy także spróbujcie:)