Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania211111111llllll

co mi jest? jestem nienormalna?

Polecane posty

Gość ania211111111llllll

Uchodze za normalna osobe i lubiana raczej ,ale to dlatego ,ze nie wiedza co sie dzieje w mojej glowie. martwi mnie to ,ze czuje czesto jakis przymus zrobienia czegos. bo inaczej czuje ,ze stanie sie cos zlego. np jesli kupie jakas rzecz mimo ,ze mi sie podoba ,albo jesli cos zrobie na co np mam ochote,albo jesli ogladne jakis film w tym dniu itd utrudnia mi to zycie i czesto czuje leki z tym zwiazane nikt o tym nie wie i funkcjonuje jak normalne dziewczyna ,ale martwie sie tym ..

Gość ania211111111llllll
np chce wyrzucic z pokoju stare ,niepotrzebne rzeczy. ale w mojej glowie sie pojawia mysl ,ze jesli to zrobie np jakiegos tam dnia to stanie sie cos zlego i czuje ,ze sie tak wlasnie stanie. i wtedy nie robie tego bo lek jest silniejszy

Gość ania211111111llllll
tez wlasnie myslalam ,ze to nerwica natrectw ,ale ciakawa bylam co napiszecie. myslicie ,ze powinnam isc do psychiatry,albo psychologa? niby normalnie sobie zyje nawet z tymi lekami ,ale latwiej bylo by bez nich :(

Gość ania211111111llllll
szczerze to boje sie isc do psychiatry :( ze mnie nafaszeruje jakimis lekami i bede chodzila otlumaniona ale chcialabym sie wyzbyc tych lękow bo mecza mnie czasem . np chce cos zrobic ,a czuje przed tym lek to jest meczące :(

Gość hhhhhhjkkjk
ja mam tak ze wszystko o czym pomysle ze musze to zrobic- np zakupy, tapetowanie pokoju, to wszystko musze zapisac na karteczce, mam pelno zapisanych karteczek; zapisuje tez takie rzeczy ktore mam zamiar zrealizowac dopiero za kilka miesiecy

Gość hhhhhhjkkjk
obie mamy nerwice natrectw:( ja nigdy nie bylam u psychologa i boje sie isc, mimo ze wiem ze mam problem

ania211111111llllll no to piszę Ci przecież abyś znalazła dobrego psychoterapeutę hhhhhhjkkjk a Ty sie czego boisz? psycholog Cie nie zje przeciez

Gość ania211111111llllll
ja bardziej sie boje psychiatry u psychologa kiedys bylam choc nie z tym problemem i nic mi nie pomogl dopiero sama sobie pomoglam jakos

Gość ania211111111llllll
ale fakt sprobuje jeszcze znalexc jakiegos psychologa ;)

Gość hhhhhhjkkjk
mam male dziecko, nie moge isc do lekarza niemowiac mezowi, a wstydzilabym sie komukolwiek przyznac ze mam problem

Gość latajacy samolot
Tez tak mam, np. jeżeli czegos nie zrobie, to stanie sie cos złego. Czasem to bywa uciążliwe...

hhhhhhjkkjk mam male dziecko, nie moge isc do lekarza niemowiac mezowi, a wstydzilabym sie komukolwiek przyznac ze mam problem heee??????????