Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamikadze1988

I co ja z tego mam? Z moich marzeń...

Polecane posty

Moim marzeniem jest spokojne życie u boku ukochanego. Chciałabym mieć już męża (mam 23 lata), dziecko, własny dom i spokojne, szczęśliwe życie. Chciałabym mieć pieniądze, żebym już nie musiała liczyć każdego grosza, pracę dającą satysfakcję, miłość ukochanego mężczyzny i potrzebę troszczenia się o kogoś bliskiego. A co mam? Mieszkam z rodzicami i siostrą w ciasnym dwupokojowym mieszkaniu w bloku w mieście, które jest "zabite dechami", bo oprócz 2 fajnych knajp nie ma tu nic! Pracy tu nie ma żadnej, wszystko zamykają po kolei a budują tylko sklepy, które otwierają i zamykają na przemian. Pracuję w jednym z tych "cudownych" supermarketów i ta praca nie przynosi mi satysfakcji. W domu trzeba się liczyć z każdym groszem. Prawie cała moja wypłata idzie na moje studia, benzyne do auta i inne pierdoły. Mam faceta, który się rozwiódł i nigdy się ze mną nie ożeni. Jestem mu potrzebna tylko do łóżka. Zawsze trafiałam na facetów, dla których liczyła się tylko moja d***. I jak tu żyć? Skąd brać chęci do życia, skoro jest jak jest czyli fatalnie... ?

Gość piasek pustyni
wspólczuje.... nikt w tych czasach nie ma wesoło niestety:(

Gość no nie wypasss :P
to tak jak ja... nazywa sie to miasto warszawa

"Zawsze trafiałam na facetów, dla których liczyła się tylko moja d***." a trafiłas kiedys na jakiegos dla którego sie nie liczyła? nie ma takich...kazda to wie ale wiekszos sie nie przyzna

Gość ale chociaz ci jest wesolo
:-)

no

jesli lubisz byc lalą do ruch.ania to i sie rozwodnik znalazl sama sobie takiego faceta znalazlas ;) ja jestem zdania ze lepiej byc samemu niz z byle kim kazdy jest kowalem swojego losu ;) pracujesz w markiecie sama sie tam zatrudnilas wiem zje.bana praca ale sobie sama takie zycie tworzysz ;)

no i?

ja mam 21 lat i musze cos zmienic w moim zyciu wiem ze to zalezy tylko wylącznie ode mnie naszczęscie moj dotychczasowy scenariusz wygląda troche lepiej niz twoj ;)

"ale sobie sama takie zycie tworzysz" powarznie? a ja myslałam ze to przeznaczenie jest ale debil ze mnie

Gość mia mia mua mua
Przeczytaj sobie ten topic: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5043755&start=30 Tak wlasnie konczy sie naiwna wiara ze u boku faceta czeka cie szczescie. Nie badz glupia. Kopnij faceta w dupe. Pomysl o sobie. Sprobuj wyjechac, zmienic swoje zycia. Biadolic jest najlatwiej. Masz dopiero 23 lata a narzekasz jak stara baba

"Nie badz glupia. Kopnij faceta w d**e. Pomysl o sobie. Sprobuj wyjechac, zmienic swoje zycia. Biadolic jest najlatwiej. Masz dopiero 23 lata a narzekasz jak stara baba" to ja juz wiem co zrobic ... ciebie w dupe kopne :)

Gość mia mia mua mua
ciebie juz ktos kopnal najwyrazniej bo pierdolisz jak polamana