Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

księżniczkasmutna

jak mu dać nauczkę?

Polecane posty

hym na pewno bym chciała to zrobić ale nie jestem pewna czy dam radę jeszcze się z nim spotkac bo nie wiem czy będę chciała rany rozdrapywac.DORADŹCIE JAK MU TERAZ UPRZYKRZYC ŻYCIE.NIE MOZNA BAWIC SIE CZYIMIŚ UCZUCIAMI NIE MOZNA PO PROSTU!

Gość niestety jest!
jest sposób, wiesz o nim pewnie dużo. może ma coś na sumieniu jak wiesz, a jak nie wiesz to poszukaj haka na bydlaka. Może jakieś lewe sprawy, dilerstwo narkotyków, przekręty z samochodami? jak coś wiesz to anonimowo daj znać policji, niech się gnojem zajmą.

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
Nic nie rób. Miej swój honor i godność. Mimo, że masz zranione serce, pokaż, że nie jesteś smutna. Nie daj mu powodów do tego, aby myślał jaki to on jest wspaniały i cudowny, że tak po nim rozpaczasz.

wiesz mi się cos podobnego przydarzyło i ja w złości odgryzłam sie a teraz żałuję bo wyszło na to że właśnie po nim rozpaczam i potem czułam się żałosna więc może rzeczywiście nic nie rób.

nie daj się !nie pozwól by mu to uszło płazem.ja bym zrobiła wszystko by dać gnojowi nauczke!poszukaj haka na niego!

tylko zrób tak by nie wiedział że to ty i tym sposobem wyjdziesz z honorem a i sumienie bedziesz miała spokojne

dzięki za rady:)z jednej strony fakt mogłabym dać spokój i spróbować zapomnieć ale z drugiej strony to nie daje mi spokojnie żyć i chcialabym zobaczyc jak on się czymś martwi .Gdybyscie znali calą historię to może nie jedna z Was myślałaby tak jak ja .Ze nie można tak sobie tego zostawić. CZY JEST OSOBA Z PODOBNYM PROBLEMEM JAK JA???CZY JESTEM JEDYNA?

Gość ale to juz od lat
No to jest najgorszy ze sposobów,zostaw innych ludzi w spokoju,to Ty sama dałas sie wykorzystac,wybacz mu i uwolnij sie od niego raz na zawsze,zyj własnym zyciem,skup sie na swoim zyciu

łatwo mówić jak sama tego nie przezyłaś!nikt ci nie mówił że jestes wspaniała ,że cie kocha ,chce byc z tobą z nikim innym przy okazji wykorzystywał nic wzamian nie dając bo nic nie chciałam a potem zostawił i poszedł do inne.kim jestem do cholery?smieciem?przedmiotem bez uczuć?wyobraz sobie że np chłopak mówi ci w poniedziałek że chce byc tylko z tobą itp a we wtorek ot tak od niczego zostawia cie bo jednak ty to nie jestes taka jakiej on szuka a nastepnego dnia jest już z inną!

zaczne życ swoim życiem na pewno ! ale jak do cholery można w taki sposób krzywdzić ludzi jak on mnie!chciałam mu dać nauczke by do konca życia zapamiętał że tak się nie robi,by już nikim innym w taki sposób się nie zabawił!

Gość ale to juz od lat
Przemawia przez Ciebie złosc i rzadza zemsty,a daj mu spokój,zycie go zweryfikuje w odpowiednim czasie,skoro dałas sie wykorzystac musisz sama w sobie to zmienic zeby nie byc tak łatwowierna i naiwna,nabierac sie na czułe słowka:)

Gość ale to juz od lat
wierzyc to mozna co najwyzej sobie a ludzie tez sie zmieniaja,wiec moze kiedy to mówił to była to prawda a pozniej mu sie odmieniło,nic nie trwa wietrznie,zreszta niczego tez nie mozna byc pewnym na przyszłosc,dzis jest dzis a nikt nie wie co nam jutro przyniesie,zyj swoim zyciem,a jego zostaw w spokoju

Gość Mialam bardzo podobną sytuacje
Jak Ty. I zemściłam sie. I chuj z honorem czy czymkolwiek innym. Gnój pożałował a ja sie lepiej czuje :)

Gość Prostownik idiotów
zostaw go...nic ci z zemsty nie przyjdzie. Są tacy ludzie i mozna miec tylko nadzieję, że kiedys się opamietają :)

Gość ale to juz od lat
wow to Ty msciwa jestes,czujesz sie dobrze jak krzywdzisz innych,sprawia Ci to satysfakcje??to źle siadczy o Tobie a nie o nim:(szkoda mi Ciebie

nie wiesz jaka byla sytuacja, wiec nie masz prawa mnie oceniać :]

no tak mogło mu sie odmienić ale nie tak z dnia na dzień .on mnie nigdy nie kochał ,nie lubił NAWET ,NA TO WYCHODZI,tylko wykorzystać chciał bezwzględnie OD SAMEGO POCZĄTKU TAKI CEL MIAŁ i dlatego we mnie jest taka duża złość,tylko dlatego.mam olać czyjąś podłość w stosunku do mnie?trudno przejść nad tym do porządku dziennego i tyle. MIAŁAM PODOBNĄSYTUACJE >>JAK DAŁAŚ NAUCZKE W JAKI SPOSÓB??

Gość ale to juz od lat
Alez ja Ciebie nie oceniam,ale oceniam Twoje postepowanie a to mi wolno,Twoja msciwosc,tez mi wolno

księżniczkasmutna Nie będe opowiadać na forum o takich rzeczach. :) Napisz do mnie: awangarda91@interia.pl

ale to juz od lat>>ty chyba jestem facetem zgadza się?czuję że za chwile napiszesz że to on jest pokrzywdzony a nie ja.faceci tak mają !oni nigdy nic złego nie robią ,bez winy aniołki biedne pokrzywdzone a my kobiety to potwory bo chcemy nauczyć takiego drania rozumu!

Gość ale to juz od lat
Ale miałam podobna sytuacje,chcesz uczyc ludzi msciowosci ,zamiast tolerancji i wybaczenia,tylko wybaczenia daje prawdziwe uwolnienie,msciwosc wzmaga ból