Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

księżniczkasmutna

jak mu dać nauczkę?

Polecane posty

Gość ale to juz od lat
Nic nie szkodzi księżniczkasmutna,zdarza sie:)

ale to juz od lat>>ja go nie chce zabić !hehe a wybaczać to można i trzeba wiem o tym ale wtedy gdy ktoś żałuje swojego złego czynu a on nie żałuje ,wiem to !zresztą to jest człowiek który nie liczy się z nikim ,tylko gdy jemu coś nie wyszło bieg do mnie bym go pocieszyła.ja zawsze byłam jego zawołanie a on teraz odpłaca się mi tak bo znalazł inną na moje miejsce?!tak sie nie postepuje !ze zwierzęciem tak nie wolno postepować(wyrzucać psa czy kota gdy sie znudzi ,i brać nowe)

Gość ale to juz od lat
księżniczkasmutna,dziekujesz podobnej sytuacji??za co???ze znowu bedziesz za jakis czas ofuiara???podobne sytucja trzeba konczyc szybko,a nie jeszcze jej dziekowac ze przychodzi???hmmm,nie bez powody podała nik,"podobna sytuacja"bo one lubia sie powtarzac,dopuki sami sie nie zmienimy:)

ale to juz od lat >>to ja mam przestać ufać każdemu?by nie znależc sie w takiej sytuacji wiecej?bo tylko zerwanie kontaków z mężczyznami dało by pewność ze wiecej mnie to nie spotka.

Gość ale to juz od lat
No widzisz księżniczkasmutna,jak sie u Ciebie myslenie zmienia a ja tylko pisze o człowieczenstwie i tym,ze tylko miłosc i przebaczenia ma siłe i zawsze zwyciaza,zadne złe i wrogie emocje innym ludziom,nie przynoszom nam chluby i jeszcze pograzaja bardziej

czyli mam wybaczać w nieskonczoność jakby co...bo sytuacje lubia sie powtarzać.i mogą sie owtarzac w nieskonczoność!nie tylko mi! a ten chłopka jesli dostał by nauczkę to myslę że nastepnym razem zanim zrobił by komus cos podobnego zastanowiłby się .w taki sposób nie jedna dziewczyna mogła by uniknać takich sytuacji jakby tacy dranie dostawali za swoje!

mozemy wybaczać ,wybaczać i wybaczać a takie sytuacje wciąż bedą ponieważ zamiast nauczyc rozumu takiego drania my bedziemy w nieskonczoność wybaczać a oni nie bojac sie niczego dalej bedą krzywdzic!jak człowiek zabije człowieka to czeka go sąd po to by wiecej tego nie robił .jesli sąd mu wybaczy i nie ukaże to on jeszcze raz zabije przecież!

Gość Seniorita3214214
Popieram Cię, musimy dawać takim draniom nauczkę. Mam takich 2, o których marzę, aby jakaś dziewczyna się na nich zemściła. Oszukują niewinne dziewczyny i wykorzystują, a 'strategie' mają dopracowane w każdym szczególe. Powinna być jakaś strona tylko dla kobiet, na której podaje się dane facetów i opis tego, co zrobili, żeby było to ostrzeżeniem dla innych.

Gość rtyrty
podaj jego numer na jakims forum gejowskim ;)

Gość takimi zagrywkami mozesz
Napykac sobie biedy, a skoro ma cie w dupie to twoje nauczki tez bedzie tam mial ;)

Gość skoro daja sie wykorzystać
to są inteligentne inaczej i w cale mi ich nie szkoda :D

Gość Notoryczna narzeczona
Miałam taką sytuację, bardzo ciężką, myślałam, ze z tego nie wyjdę...odpuściłam mu, bo nie zasługiwał na żaden gest z mojej strony, moja pogarda była tak silna, że nie był nawet wart tego, aby zemstę obmyślać, zostawiłam wszystko Losowi, starałam się złość z mojej strony obrócić w obojętność- udało się :) przestałam nawet mu żle życzyć. Los zapłacił nam podług naszych zasług. On ma problemy, a ja szczęście, choć zapowiadało się zupełnie inaczej :) Ja Ci radzę- odpuść, on zapłaci jak nie dzisiaj to jutro. A Ty będziesz mogła patrzeć w lustro i myśleć o sobie jak o dobrym człowieku, który zasługuje na szczęście. Dobro jak i zło wraca do nas ze zdwojoną siłą.

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
księżniczkasmutna nie zadręczaj się już tą chęcią zemsty. Miej swój honor i godność.

Gość ale to juz od lat
O tak ksiazniczko i ja całay czas o tym mówie:)

seniorita tak jak piszesz POWINNA BYC TAKA STRONA NA KTÓREJ PODAWANE BY BYŁY DANE DUPKÓW I TEGO CO ZROBILI,SZKODA ŻE NIKT NIE WPADŁ NA TAKI POMYSŁ.PEWNIE TO NIELEGALNE ... Wiem ze każdy z piszących tu ma trochę racji.Ale ten żart z podaniem nr tel na forum dlA GEJÓW mozna by zrobić ,p chocby dla jaj.

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
To nie jest dobry pomysł. Nie żyj tylko chęcią zemsty.

Gość do jasnej ciasnej
Potraktuj to jak przykre doświadczenie życiowe i nie dopuść aby kiedykolwiek się to powtórzyło-czyli NIE UFAJ FACETOM a jeśli chodzi o zemstę to myślę, że życie mu wyrówna.

podaj jego numer jako kontakt do noclegowni dla Białorusinów. no i nie zapomnij pochwalić się tym epizodem kolejnemu facetowi :P