Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kama221

ceny leków - wasze opinie

Polecane posty

Gość Kama221

Witam, chciała bym zapytać was, jakie są wasze doświadczenia przy zakupie leków w aptece. Czy waszym zdaniem leki są za drogie ? ile miesięcznie wydajecie średnio na leki ? i jak sobie z tym radzicie ? Czy szukacie po aptekach tańszych leków a jeżeli tak to czy jest to skuteczna metoda. Może macie inne sposoby na zaoszczędzenie pieniędzy. Z góry dziękuję za wszystkie szczere opinie : ) Pozdrawia, Kama

Gość katehina
Trzeba robić zapasy na zime. Od pierwszego znikną promocyjne ceny na leki !!!

Gość a ty autorko ile lozysz
jako ze jestem mloda osoba, nie mialam "przyjemnosci" kupowac jakis drozszych lekow, nie choruje, wiec nie powinnam sie wypowiadac ... jednak lykam duzo witamin naoczy bo mam duza wade i ceny witamin sa masakryczne bo 50 zl wzyz jedno opkawanie starczajace na miesiac ;/

Gość nie choruję szczególnie ale
od czasu do czasu się zdarzy. Nawet nie idę do lekarza, bo wiem, że i tak nie wykupię lekarstw. Są dla mnie zbyt drogie.

Gość ale to juz od lat
No i bardzo dobrze ze sa drogie,bo moze ludzie przestana je w koncu kupowac,przeciez to sama chemia ,niszczy organizm,a witaminy ,to wogóle bezsensu,syntetyczne organizm nie przyswaja,wyrzucone pieniadze w błoto

Gość a ty autorko ile lozysz
jasne szczegolnie, ze odkad biore witaminy na oczy wzrok mi sie poprawil ;/

Gość ale to juz od lat
jasne poprawił sie wzrok,ale nie wiesz co dalej Ci organizm zafunduje,jakim kosztem wzrok poprawił,i co na to wpływ miało bezposredni.udzie łykaja placebo i zdrowieja cudownie:)moze idz własnie w tym kierunku

Gość najlepiej to nic
nie lykac i nie jesc, leczyc sie ziolkami i mieszkac w szalasie ;/ wszedzie jest teraz chemia!

Gość ale to juz od lat
aha,to znaczy ze jak wszedzie jest teraz chemia to trzeba jeszcze sobie za wlasne pieniadze ja dowalac,ze az organizm sie skreca z toksyn???hmmm ciekawe myslenie,a moze by tak zwrócic sie ku naturze,moze to zmniejszy obciazenie organizmu i da mu troszke wytchnienia???a Ty juz ze skrajnosci w skrajnosc idziesz,jestes nerwicowcem czy co,ze nie łapiesz srodka ???

Gość nie lepiej oslepnac ;/
;/

Gość ale to juz od lat
aha,i ty myslisz ze chemia Cie uzdrawia i chroni przed utrata wzroku,ciekawe myslenie:)a ja mysle ze to Ty sama czegos nie chcesz widziec w swoim zyciu i dlatego dobrze Ci tu słuzy pogorszenie wzroku,masz swój mózg,czyli wielki komputer który steruje kazda Twoja komórka??pomysl jak on jest ustawiony,??czy moze nie nalezy jakies programu wykasowac???

wiesz co sorry, ale leki zatrzymaly moja wade wzroku! nie wierzysz to twoj problem. wiem ze nie powinno sie w siebie ladowac chemii, ale co mam zrobuc twoim zdaniem ? PYTAM SIE ? twoim zdaniem lepiej nic nie brac i lepiej zeby wzrok sie pogarszal, byle tylko chemii nie brac ? mam wade - 13 D i nie moge sobie pozwolic by dalej rosla.

Gość ale to juz od lat
Ale bedzie rosłą Twoja wada jak nie zmienisz czegos w swoim zyciu co ja powoduje i chemia na dłuzasza mete pustoszy twój organizm,chociaz chwilowo moze przyniesc złudzenie poprawy,mysle ze psychoterapia i hipnoza praca nad emocjami dadza o wiele lepsze rezultaty,ze mozesz z czasem wogóle obejsc sie bez zbednych okularów

aha jestes fanko homeopatii ;/ dobra koncze dyskusje ;/ bo widze ze sensu nie ma ... ciekawe jak kiedys, co nie daj bog sie moze zdarzyc, zapadniesz w jakas ciezka chorobe lub bedziesz musiala przejsc operacje bedziesz leczyla sie ziolkami, a operowac cie beda w hipnozie ;/ powodzenia.

Gość ale to juz od lat
Nie nie jestem fanka homeoterapi,a gdzie to napisałam,widze ze masz tendencje to widzenie swiata nie takim jakim on jest tylko poprzez pryzmat własnych filtrów percepcyjnych ,dlatego masz problemy ze wzrokiem,teraz jestesmy w domu,nie ma cjezkich chorób jak sie zyje z w zgodzie w włąsnymi emocjami,wiec nie ma opcji choroby jak mózg pracuje w zgodzi z naszym wewnetrznym ja:)

tak jestem slepa z mojej winy ... dobra spadam stad.

Gość ale to juz od lat
Jeszcze kiedys to moze zrozumiesz jak działa człowiek i jego psychika,czesto robimy sobie wiele złego,ale Ty wolisz lulac swoje przekonania i nie dopuscisz nikogo,zeby zburzył Ci swoj poukładany pozornie swiat:)no wiem ze nie chcesz tego czytac,dlatego tez problemy ze wzrokiem:)

Gość aaaaaa343
Idź kobieto do psychiatry, bo jesteś szalona i bredzisz. Nie daj jeszcze ktoś uwierzy w te twoje wywody.

Gość ale to juz od lat
Jak to uwierzy???aaaaaa343,przeciez to co napisałam jest prawdziwe,tak sie włąsnie dzieje,a obrazanie mnie swiadczy tylko o ciemnocie i niezrozumieniu,ale cóz trzeba do pewnych sprawd dojrzec,nie da sie nikogo na siłe uszczesliwic:)

wiesz co, a Ty masz problemy z mozgiem ! I glupia kretynko, nie mow mi ze mam oczy chore z mojej winy, bo to nie prawda! I do tego postu nigdzie Cie nie obrazilam ... zastanow sie co piszesz idiotko! Kurna wybuchlam przez taka szmate! Znizajac sie do jej poziomu ;/

Gość ale to juz od lat
Włąśnie ze nie podniosłąs się do mojego poziomu,bo ja jestem spokojna i nie obrazam,a Ty sie stresujesz,wiec tu lezy Twój problem,ze jestes słąba kobieta ,i nie patrzysz na zycie obiektywnie,tylko przez pryzmat swoich schemtów,stad wada wzroku,dlatego zawsze jest tak,ze jak nie chcemy czegos widziec w zyciu słabnie nam wzrok,organizm swietnie nam spełnia nasze oczekiwania i podswiadome przgnienienia,organizm nam mówi ,myslisz masz:)ale to trzeba chciec zrozumiec:)

Gość ty wyzej
jestes psychiczna :) juz widze jak leczysz raka lub tetniaka siła swojej psychiki :)

Gość ale to juz od lat
Ja nizej nie wyzej,i wcale to co napisałes nie jest pozbawione sensu tylko ze Ty sie nasmiewasz bo tego nie rozumiesz,tak masz wyprany mózg,przez media,reklamy i medycyne klasyczna,która wogóle nie leczy tylko robi dobry interes:)

Gość hgywsm
Ale to już od lat - czytam i podziwiam Twoją głupotę, ale jesli naprawdę zachorujesz to popędzisz do lekarza i pół apteki wykupisz aby sobie tylko pomóc. Tutaj możesz pisać rózne bzdury bo nie ponosisz żadnej odpowiedzialności. Radzę Ci zweryfikować swoje prawdy objawione bo aż wali z nich głupota. Poza tym leki są bardzo drogie, jeśli wstrzymają refundację to będzie to usankcjonowana eutanazja, niech lepiej dadzą przewlekle chorym mocne usypiacze aby ludzie nie musieli się męczyć i cierpieć a mogli obudzic się na tym lepszym ze światów.

Gość ale to juz od lat
Nie prawda ,hgywsm,wiem co napisałam i ponosze odpowiedzialnosc za madre moje słowa,a jak Ty czegos nie rozumiesz to moze sie zapytaj a nie oceniasz cos o czym nie masz zielogo pojęcia i nawet nie chcesz zasiegnac wiedzy,wiesz zawsze krzycza najbardziej Ci co nie spróbowali nigdy a sa na nie i obrazaja,jaka w nich wtedy agresja sie wzmaga,ja nigdy nie chodze po aptekach bo tam trucizny sprzedaja i jest mi z nimi nie podrodze,:)im bardziej zachoruje tym dalej od apteki uciekam,bo tam tylko czychaja na takich zrozpaczonych naiwniaków:)a jaka tam eutanazja,jak leków nie bedziesz kupowaław aptece to bedziesz zył 100,chłopie co Ty za herezje siejesz:)

Gość Kama221
odeszłyście od tematu : ) więc ponawiam pytanie. Czy uważacie, że leki są za drogie ? A jeżeli tak to jak sobie z tym radzicie, skąd wiedzieć z jakiego leku zrezygnować przy zakupie ?

Gość alkamalina
Leki nie są za drogie. leki. bo w aptekach , jest pełno suplementów diety, które nie mają żadnych działań leczniczych, działają na psychikę tylko, placebo, można się bez nich obyć mamy najtańsze leki w Europie