Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andaluz20

Była dziewczyna mojego chłopaka

Polecane posty

Gość andaluz20

Mam chłopaka znaczy oficjalnie nie jesteśmy parą ale kręcimy ze sb i planujemy bycie razem . No i on miał bardzo dziwną dziewczynę . Zerwał z nia ale nie dla mnie... wszyscy inni tak myślą i ta jego dziewczyna ciągle próbowała się z nim kontaktować a on nie chce. Nie chce o niej myśleć i wgll ja pamiętać ja nie wnikam zresztą nawet jakby chciał z nią utrzymywać kontakt nie przeszkadzałoby mi to bo ja nie jestem taka osobą co jest zazdrosna. Jego ex nawet napisała o nim bloga . Opisała każdy szczegół ich związku. On sam dał mi link żebym sb tam poczytała., Mi blog sie naprawdę spodobał i nawet napisałam komentarz i moja koleżanka tez a le to tylko z czystej życzliwości i tego że blog mi się podoba. Ona zaczęła się ze mną kontaktować przez nk czy coś do niej mam ja powiedziałam że nie bo niby czemu i powiedziałam a raczej zapewniłam że jej blog serio mi się podoba / teraz ona do mnie pisze daje mi dedykacje na tym blogu . nie wiem czy to dlatego że jest miła (on mówiła że to tylko taka gra i chce wszystko co między nami jest spieprzyć ) czy własnie chce popsuć moje relacje z chłopakiem

Gość fre dom
to jakieś nienormalne i tyle, leczcie się wszyscy

Gość mmmmmmllllllll
daj linka do tego bloga, ocenimy :)