Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Czy znacie przypadki, jak dziecko jest ze zdrady?

Polecane posty

znamy ;-) tzn. tatus akcepttuje - z reszta w pl prawo mu nie poszostawia wyboru bo geny jego, gorzej jego zona - ta ma z tym olbrzymi problem;-)))

Gość Skin Dead
Dlaczego Dera jest głupia ?

dziecko ze zdrady - kolo zdradzil zonke i splodzil dziecko z kochanka - zonka szaleje ;_)))

Tak, ja znam taki przypadek. Była trójka rodzeństwa, wszystkie urodziły się w małżeństwie. Po latach brat przeczytał pamiętnik siostry, w którym pisała, że jej tata tak naprawdę nie jest jej prawdziwym ojcem. Wtedy wydała się tajemnica rodzinna, którą rodzice skrywali przed dziećmi po to, by nie czuły się ze sobą źle. Ojciec, dla dobra rodziny, wybaczył matce zdradę i wychowywał dziecko innego ojca jak swoje własne. Trwali w małżeństwie.

Siostry nie są zbytnio podobne do siebie. Ale dzieci nie podejrzewały, że jedno z nich ma innego ojca. Wiedziała tylko ta jedna siostra, bo mama kiedyś powiedziała jej to w wielkiej tajemnicy.

Gość niekonieczny
w Stanach w latach chyba 50-tych, kiedy genetyka zaczęła sie rozwijać robiono masowe badania genetyczne. Chyba w latach 80-tych dopiero niektóre wyniki ujrzały światło dzienne. Tam zdaje się 8 % dzieci w małżeństwach było od innego ojca. Ale to już sobie sam poszukaj bliższych danych. ja znam taką jedna rodzinę, tzn może znam więcej, ale o ty, nie wiem :) Prawdziwe rodzeństwo do siebie podobne, a ten jeden całkiem innej urody:P No i o paru przypadkach słyszałem, ale to tylko plotki.

Gość rrertre
Znam i to 3 takie przypadki. 1. Mąż podejrzewał, ale nigdy na głos nie powiedział. Wszyscy o tym wiedzą, córka też nie wie, sądzi że mąz matki to jej prawdziwy ojciec. 2. Mąż nic nie wiedział, umarł w przeświadczeniu że to jego córka, niewielu ludzi wiedziało (tylko najbliższa rodzina). Córka tez nie wie. 3. Mąż chyba podejrzewa, wie niewielu ludzi, syn nie wie.

Gość rrertre
w 1 przypadku użyłam czasu przeszłego bo mąż już nie żyje.

Gość :-P
rretre a to my już umniemy cytać

Gość mogłaś chociaz w seksi
Moja matka chrzestna, ma męża debila. Ma z nim starszego syna, jej młodsza córka jest z cudzoziemncem, gdy wyjezdzała za granice, spotkała tam kogoś... jej córka i mąż o tym nie wiedzą. Wiem od jej siostry, a mojej mamy ;) na p[oczątku nie wierzyłam, ale dziewczyna faktycznie inna, ładna i bystra, czego nie można powiedzieć o synu

Gość mogłaś chociaz w seksi
śmieszny student, jesteś na prawdę śmieszny czemu dziwka ? :O skąd wiesz że zarabiając ciałem zaszła? :O

Gość a znam tak
on bierze z nią ślub ,ona jest w ciąży i on wie że to nie jest jego dziecko.Ico wy na to?

Gość a znam tak
miłość bywa ślepa

Gość też znam m
nikt długo nie wiedział, a dzieciak to syn który okazał się bardzo podobny do sąsiada, a uroda była tak charakterystyczna że nikt nie miał wątpliwości, nawet żona sąsiada i ich dzieci.....sama natura wykazała kto był biologicznym ojcem

Gość plusswiatecznie
znam.. nikt nie moze znac prawdy nie ma takiej mozliwosci a jednak ludzie gadaja ,corka za bardzo jest podobna do "pewnego faceta" maz chyba podejrzewa ale glosno nic nie mowi