Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiggggaa

wykupiłam konia z rzezni..leczyłam a teraz zdycha:(

Polecane posty

Gość iiggggaa

miał dychawice(taka asma u koni)leczyłam było dobrze...Nawet galopowalismy..Tak sie cieszyłam,kochałam go...:(Miesiac temu wykryto u niego guza:(|LO tym guzie nie wiedziałam.Guz w takim mieiscu ze nie da sie operować:(Musze go uśpić...Tak mi przykro......Cały dzien rycze

Gość Pan-da -trójkę
Jak mamy cię pocieszyć? Miałaś przez chwilę szczęsliwego konika i zostaną ci piękne wspomnienia ;) Idź daj mukostke cukru i poklep go, bo na pewno na ciebie czeka

Gość bezzpracy
ej, no ;) pocieszam Cię ;)❤️

Gość szklankazielona.
Przykro mi strasznie :( Na pewno nie chodzi o wydane pieniądze więc mogę tylko powiedziec, że zapewniłaś konikowi szczęśliwą końcówkę i to jest super, na pewno jakoś to po końsku docenia.

lepiej, żeby się niie męczył. szkoda zwierzaka, wiem jak się czujesz, bo sama miałam dwa psy i dwa szczury.:O

które umierały mi na rękach i teraz już po zasie wiem, że lepiej byłoby je uśpić. bądz z nim do końca , siedz , caluj i mów, one też rozumieją bliskość, choć na tyle mu teraz pomżesz

Gość bajki z 1001 nocy
to może uśpij go dopiero jak będzie z nim źle, żeby nie cierpiał :( przynajmniej ostatnie chwile będą dla niego szczęśliwe. Pomyśl w jakich warunkach byłby przewieziony do rzeźni a co byłoby dalej, aż strach pomyśleć:( a tak zaśnie sobie

Gość igggggaa
z nim juz jest zle niestetety:(

Gość oipfoio
oj autorko przynajmniej ostatnie dni swego zycia spedzil z Toba szczesliwie ech.. przykre, ale jesli nie ma innego wyjscia.. :(

Gość lalaalallalalalalla
Autorko jestem z tobą i twoim przyjacielem, wiem co czujesz, zwierzęta to moje życie, konie również, wiem co to znaczy żegnać takiego przyjaciela z powodu choroby, dać uśpić. To bardzo smutne, ale sama pomyśl, lepiej żeby się męczył i cierpiał czy żeby sobie spokojnie usnął? Ja jestem za drugą opcją... Przytulam was mocno, bądź z nim blisko, napewno Cię bardzo po swojemu pokochał, że go tak pięknie uratowałaś, napewno był szczęśliwy w tym ostatnim swoim czasie. Głowa do góry i wspominaj to co dobre, musisz pozwolić mu odejść..

Był czas. Jeszcze nie tak dawno. Kiedy człowiek był człowiekiem. A zwierze było zwierzęciem. Człowieka się kochało, a zwierzę się używało. Ten czas minął. Dziś kocha się zwierzę, a człowieka używa. O tempora! O mores! Wasz Rolnik. :classic_cool: