lacumparsita 0 Napisano Grudzień 3, 2011 Witam. Mam problem i prosze o pomoc. Czy ktoś orientuje się w której książce oprócz opisów dotyczących przetrwania zamieszczone są liczne ryciny przedstawiające instrukcje, schematy postępowania. Kiedyś mój syn pokazywał mi ją no a teraz w obliczu świąt to byłby dobry pomysł na prezent. Chciałam zamówić ją na all ale nie pamiętam, która to była. Pamiętam tylko, że nie był to lity tekst tylko wiele rysunków :-P z racju wieku syna to ma duże znaczenie :-D pomocy!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konstantyna Kunegunda Napisano Grudzień 4, 2011 Ja mam takową:) a w jakim wieku jest syn? Moja książka to "Bear Grylls. Szkoła przetrwania. Kultowy poradnik surwiwalowy", aczkolwiek napisał jeszcze conajmniej jedną książkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konstantyna Kunegunda Napisano Grudzień 4, 2011 survivalowy, przepraszam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sosssssss 1 Napisano Grudzień 4, 2011 bear grylls haha bestyja pamietam ze pokazywał jak zrobic prezerwatywe z weza hhaha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konstantyna Kunegunda Napisano Grudzień 4, 2011 Prezerwatywę? :D o ile pamiętam, to w wężu miał przechowywać coś do picia, w jego wypadku to był mocz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sosssssss 1 Napisano Grudzień 4, 2011 ale było w jednym odcinku ze tam ugryzł wezowi głowe i mowił ze skora idealnie sie nadaje na prezerwatywe :D mniejsza z tym ze waz miał z metr długosci a facio gada ze idealnie jego rozmiar hahahha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konstantyna Kunegunda Napisano Grudzień 4, 2011 Jaaasne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lacumparsita 0 Napisano Grudzień 4, 2011 młody ma 7 lat i namiętnie ogląda wszelkie pomysły Bear'a. Jest w niego zapatrzony. Książka o któej mowa miała wiele rycin przedstawiających np. sposoby budowy łóżka, szałąsu, ogniska itp... taka nadająca się do oglądania ;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michalinka32 Napisano Grudzień 13, 2015 Jeśli aktualne to zamawiam prezenty na http://szybkoprezent.pl/509-smieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach