Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pierwsza i ostatnia

Chciałabym być ładna ale niie wiem czy jestem

Polecane posty

Gość Pierwsza i ostatnia

Bo mam okrągłą buzię :( i trochę pożółkłe żeby. Na dodatek prawie codziennie robię kreskę eyelinerem na górnej powiece oka teraz jak nie zrobię to bede wyglądała tak szaro, "blado" :O

Gość fddfd33
zeby mozna wybielić:P a pulchną twarz ukryć odp dobraną fryzurą

Gość facet_29latek_x
zobacz na anie balon z top model, niby taka sobie zwyczajna dziewczyna gdybys ja spotkala na ulicy, a na zdjeciach modelka, ktora pewnie bedzie kiedys na liscie top, a zeby naturalny ich kolor to kolor kosci sloniowej pogadaj z dobrym denstysa, cialo mozna wycwiczyc na gietkie i jedrne, wiec zapewne jestes ladna ale czlowiek zawsze wpatrzony jest w inne piekno niz to ktore posiada, nawet krupa chcialaby miec inne posladki, inne piersi, kazdy jest inny ;) ale ladny

okrągła buzia -pocieniuj włosy, najlepiej jakby były długie zęby - palisz pijesz dużo kawy? do wybielenie polecam paski whitestrips supreme mozna kupic na allegro, szczerze polecam bo naprawde pomagaaja a drogie nie sa no i dobrze ze robisz,przeciez prawie wszystkie dziewczyny sie maluja, bez tego tez wygladaja zupelnie inaczej

Gość uy87687868878
do okrągłej buzi nie cieniuj włosów. mają być proste najlepiej z przedziałkiem po środku jak masz symetryczną twarz, żądnych grzywek, i włosów krótkich - krótszych niż wysokość podbródka. pewnie i tak jestes ładna... ja też się muszę malować i to sporo..tapeta idzie na gębę bo mam pryszcze na czole...teraz przysłoniłam prosta grzywką...

Gość Pierwsza i ostatnia
dzięki za rady dziewczyny ja też mam pryszcze, ale na brodzie. Kiedys bylo duzo gorzej teraz juz rzadko mi wyskakują, ale są jeszcze ślady które z czasem bledną ale duzo czasu na to potrzeba. Włosy mam na długość ramion, zapuszczam je, chce mieć długie, gęste...