Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiktak :)

Podobają wam sie wszelskiego rodzaju rekawiczki slubne?

Polecane posty

Nie jest to jakaś siara?:D

ej laski no pomozcie,, bo mam dylemat czy zalozyc.

Gość paloma_25
dla mnie to wiocha i potrafi zepsuć efekt całego wyglądu. Jak sie wahasz to zrezugnuj - błagam. Zwałszcza jeżeli masz ozdobną suknię, welon biżuterie i bolerko.

Gość tiktak:)
kurde tez tak zawsze myslalam.. :/ ale kiecka jest tak skromna , troche zdobiona gora , mieniąca sie i cały doł prosty z muślinu.. jak zalozylam te rekawiczki to normalnie tak dopelnilo cały efekt.. one nie wygladają tak badziewiarsko jak wiekszosc rekawiczek , są baardzo delikatne , takie atłasowe , siegają za łokieć i są wykonczone delikatną koronką... i welona tez bedzie obszyty wąską , piekną kkoronką, bolerka nie planuje.. a bizuteria tez jest bardzo skromna.. ehh ale dylemat :((

To chociaż wybierz pełne rękawiczki, a nie te na jeden palec (blee). Tylko pytanie: co zrobisz z nimi w kościele?

no wlasnie są te na palec:P , co zrobie w kosciele? No nic , po prostu bedą zalozone.. a co nie powinno?

Na palec to szczyt obciachu. Proponowałam pełne rękawiczki, tylko jest z takimi problem, bo w kościele trzeba je zdejmować

ehh... slub w maju , wiec nie wiem czy nie bedzie za cieplo na jakiekolwiek rekawiczki a co dopiero na te pełne..

dzieki za rade , mam w sumie jeszcze dużo czasu.. jeszcze przemysle przy nastepnej przymiarce..

Ja kupilam, ale chyba jednak zrezygnuje z nich bo po piertwsze : slub bedzie w czerwcu i chyba za cieplo na rekawiczki, a po drugie kupilam zestaw bizuterii z branzoletka i wole zalozyc branzoletke niz rekawiczki :) Mojemu TZ nie podoba sie moj pomysl , ze zrezygnuje z rekawiczek... Ale to juz moja sprawa ;)

ja nie bede miala rekawiczek, nie podobaja mi sie...ale to kwestia gustu....moim zdaniem teraz juz coraz mniej osob zaklada rekawiczki...powoli odchodza w zapomnienie :)

Gość ooolena
Pełne rękawiczki - tak, pod warunkiem, że pasują do stylizacji. Bywają takie oryginalne panny młode, którym rękawiczki pasują do całości, do stylu sukni. Ale wszelkim bandażom na jeden palec mówię stanowcze nie.

Gość ooolena
Widziałam kiedyś gdzieś zdjęcia takiej panny młodej w stylu "retro" - miała piękne rękawiczki, idealnie pasowały ;)

Gość rękawiczki mogą byc pięknym
dopełnieniem prostej sukni (styl Audrey Hepburn), pod jednym warunkiem - są to rękawiczki Z PALCAMI, PEŁNE, a nie te koszmarne ersatze na pętelke, zwane "opatrunkami gipsowymi"... da sie do nich założyć nawet bransoletke - wtedy bizu nakładami na lewy nadgarstek, a co do prawej reki musimy pocwiczyć jej zsuwanie i nakładanie, by włożyc obrączkę ;) A tu najsłynniejsza, niesmiertelna inspiracja spod igły Huberta de Givenchy :) http://www.stylistka.pl/img/artykul/49/elegancka-jak-audrey-hepburn_308_5.jpg http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/21/2131/G8VED00Z/plakaty/audrey-hepburn.jpg

Gość wnuśka
nie, nie podobają mi się

Gość wnuśka
tzn te pelne jak najbardziej ale nie te "gipsowki" na 1 palec ;/

Gość klainer
lata temu (jeszcze zanim spotkałam mojego męża) planowałam, że będę mieć rękawiczki (chciałam przede wszystkim zasłonić nimi bliznę na ręce). Z czasem jednak zauważyłam, że bardzo dużo PM je ma i nie za pięknie to wygląda, więc całkiem zrezygnowałam z tego pomysłu i nie przejmowałam się, że na zdjęciach może być widać moją bliznę. Teraz oglądając zdjęcia strasznie się cieszę, że zrezygnowałam z tego pomysłu. Ale zgadzam się, że czasami do stylizacji rękawiczki świetnie pasują i wtedy jestem za.

Gość hmmmmm]mmm :)
?????

Powiem tak: Jak brała ślub to uwazałam ze bez nich ani rusz Ale nie podobały mi się te mocno koronkowe ozdobne cuda Miałam proste gładkie rękawiczki za łokiec Teraz bym nie zakładała I nie dlatego bo to obciach Po prostu zmienił mi się gust:) Musiałabyś pokazać jaką masz suknię dodatki a wtedy Ci powiem czy rękawiczki pasują

suknia podobna jak w linku powyzej... a dodatki skromne kolczyki i naszyjnik svarowskiego. Welon z koronowym obszyciem i rekawiczki bylyby gładkie atłasowe troche za łokiec i koniec rekawiczek obszyty delikatna koronką..

jak uwazacie???

no pleaseeee doradzcie!!!! :PP

Gość klainer
Ja do empire bym nie brała rękawiczek. Zepsują cały urok sukni.