Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deprecha ;-)

Maz sie nie chce ze mna bzykac! Zdradzic?

Polecane posty

poważny, nie zgodzę się z Toba, zdrada nie zawsze prowadzi do końca. Wiem z autopsji. Jest ciężko ale jeśli tylko sa chęci i motywacja to da się przez to przejśc :)

Gość poważny
allasandro-ty, czy ciebie?

Gość poważny
pomogło ci?

niestety nie, ale nie tamten zcas tego nie wiedziałam, uważałam że jest to jakieś wyjście. Dziś wiem że nie tędy droga.

Gość Deprecha ;-)
No wiec troche pogadalismy. Powiedzialam co czuje i jak on to sobie dalej wyobraza. Uslyszalam takie cos: ,,no tak, musimy cos z tym zrobic, dalej nie moze tak byc. Ostatnio przesadzam z siedzeniem przed komputerem i rano jestem padniety,, Powiedzialam, ze jak nie chce, to sobie poszukam kochanka :-P Odebral to jako zart i zmienil temat :-O Lili, chyba masz racje. Ja mam zal do niego o ten komputer i chyba tak na 100% nie wiem, czy tego chce. Tzn. niby chce, ale to boli, ze niby mam meza a tak naprawde jakby go nie bylo. Porabane to wszystko. Ok, pokusze go jakas kiecka, zakrece wlosy (bo takie lubi najbardziej) i jak nic nie wyjdzie, to trudno. Na pewno nic nie zrobie za jego plecami, niech sam zadecyduje czy mu wogole potrzebna zona.

Gość bierz go lwico
powodzenia

Gość zalamalasmnie
jestem w szoku, że w XXI wieku takie problemy są w związkach. Idz go zapytaj dziewczyno!!! o co chodzi! "jakby chciał to by przyszedł" - jak to przeczytała to pomyślałam o stodole, tam wszystkie zwierzęta stoją sobie obok siebie grzecznie i tylko czasem jak któremuś się to idzie..

Gość i jak tam...
jak poszło? kiecka, loczki ... zadziałało?

Gość jeden taki men
jak nie chce sexu .to jest jakis.pier,dolniety .bylem zonaty tdraz separacja mam nadzieje szybki rozwvd .jak zona powiedziala mi cytuje ...obym tylko nie byla z toba w ciazy... ,zaoferowala biale malzenstwo .to byl nasz koniec .nie wyobrazam sobie malzenstwa ,zwiazku mowa o, mk .bez sexu.

Deprecha ;) Mam nadzieje że ta mini zadziałała ;) Dawno sie nie kochaliście wiec jeżeli pokazałaś mu troszke ciałka , byłas seksowna i słodka jak cukierek to mysle że powinien a nawet musiał skusic sie na Ciebie ... Jeżeli naprawde to nic nie dało , odrzucił Twoje rzucające sie w oczy zaproszenie na sex , za którym powinien tesknić i w sumie sie domagac jak przystało na faceta to naprawde jest coś nie tak !! I teraz nie powinnaś sie oburzać ze ,,może,, sobie wali konia w nocy gdy Ty śpisz tylko wziąść sprawy w swoje ręce !! Ale nie będe sie rozpisywać co powinnaś wtedy zrobić bo nie wiem czy jest sens , moze mężulek złapał haczyk i sex był , może jest teraz , a może będzie wieczorem :) za co oczywiście trzymam kciuki !