Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tym razem to znowu ja/z banem

Zerwałem z dziewczyną. przyznala się że... - smutna historia

Polecane posty

Gość No nie mogę....
hahahahahahaha 5+

Bo zanim Donek dorwał się do koryta to byliśmy daleko od progu. Poza tym PKB trochę wzrósł, każdy miliard złotych wzrostu PKB to 550 dodatkowych milionów możliwości zadłużeniowej. Co do tematów zastępczych, to co Kaczor ma tuszować skoro nie ma władzy? Dla mnie książkowy przykład tematu zastępczego to mówienie na okrągło przez 3 przedwyborcze miesiące o awanturze kiboli w Bydgoszczy , gdzie nawet nikt nie został ranny, a straty wyniosły 1/5 łapówki Gromosława Cz. Nadeszły wybory i już ani słowa o tym :) a przed wyborami wszędzie tylko kibole i kibole, a jak nie wybierzecie PO to kibole zgwałcą wam córki i żony :) A potem przyjdą obrońcy krzyża i spalą wam dom.

po to bo kaczynski i ogolnie pis nie ma zadnej koncepcji ciekawej ktora mogliby przedstawic. jareosław kaczynski skrytykowal propozycje czy tam plany tuska odnosnie reform ze zle, beznadzieje, niesprawiedliwe itd po czym...wyjechal z kara smierci?:O zamaist wejsc w szczegóły, zaproponowac lepszy plan reform itd to lepiej gadac o karze smierci🖐️ opozycja jest od tego chociazby zeby prowadzic konstruktywna krytykę. czemu o tym pisze? bo coz dziwnego w tym ze ludzie głosują na po a nie np na pis skoro ta partia gdy pojawia sie na tapecie dyskusja o reformach, powaznych panstwa, waznych dla gospodarki...to najwieksza partia opozycyjna woli rozmawiac o karze smierci🖐️ widzisz w tym sens? hm juz za pis sie zblizalismy do granicy przeciez... i nadal nie rozumiem jak to mozliwe ze partia ktora zadluzyla panstwo w 4 lata bardziej niz reszta przez 18 lat nie przekroczyla ustawowych zabezpieczen budzetu...

zbliżamy się do granicy nieprzerwanie od 22 lat, za PiS nie było jeszcze tak źle. jak Cię to aż tak ciekawi to poczytaj fachową prasę na ten temat, nie da się ukryć że tak źle jeszcze nie było, a przyszłość rysuje się w czarnych barwach. jak pisałem, do Euro pojedziemy na kolejnych kredytach, a po mistrzostwach wyjdzie szydło z worka. co do reform to PiS (którego nie popieram żeby była jasność) miał jasny program, jednak nikt nawet nie raczył się tym zainteresować. zobacz sobie na youtube wywiady przedwyborcze, np. Lis z Kaczyńskim, albo Gugała z Hofmanem. Zamiast pytać o reformy, gospodarkę, to tylko patrzyli jak tutaj dokopać rozmówcy. ogólnie moja myśl pierwotna była taka, że PiS to zbawienie dla PO, bo inaczej nie mieliby kim straszyć. Gdyby w Smoleńsku zginęli obaj kaczyńscy (i PiS się tym samym rozpadł), to Platforma teraz nie byłaby nawet w sejmie, bo ich popularność bazuje wyłącznie na straszeniu PiSem.

niekoniecznie. nie tylko na straszeniu ale tez na nieudolnosci opozycji!!! pis przegrywa przez kaczynskieo ktory zawsze na finiszu wyjedzie z jakimś kartoflem gorącym którego pozniej jego ludzie ze sztabu przerzucaja miedzy sobą bo parzy...wszyscy wtedy musza za jarka swiecic oczami i sie tlumaczyc przyklad: publikacja książki ktora zaszkodzila zamiast pomoc , tekt o merkel itd lewica jest słaba, nie podniosła sie po klęsce z przed lat , zabrakło tam lidera, strategii, taktyki, wszystkiego... inne partie miały marginalne poparcie...teraz RP sie rowija ale cos widze ze palikotowi braknie pomyslów i nie wróże przyszłosci...