Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnasmutnaj

czy kobieta powinna pokazywać że jej zależy na mężczyźnie

Polecane posty

Gość smutnasmutnaj

CZy kobieta ktorej zalezy na mezczyznie powinna to pokazywac? czy zawsze liczyc tylk na jego inicjatywe? CZy wypada jej samej proponowac spotkania, pisac pierwszej smsy, prosic aby w czyms pomógł. CZy to że kobieta jest bierna w tym zakresie i czeka jak ksiezniczka tylko zeby on ja poprosil na spotkanie - juz samo daje odczuc facetowi ze jej na nim zalezy. Czy Panowie potrzebuje wiecej dowodow,? zeby sami pokazywali ze sa w jakims stopniu zaangazowani?

Gość trege
uwazam ze ona czasem powinna pierwsza podjac jakis krok bo facet moze myslec ze ona nie chce i ze on sie jej nie podoba

Gość szukam zaradnej kobiety
oczywiście że tak :D drinki, przyjeżdżanie po faceta nowym bmw jest dobrze widziane. wtedy wiem że kobieta jest zaradna i będzie mnie utrzymywać na wysokim poziomie

Gość drenażysta
Nie musi pokazywać - wystarczy, ze będzie kobieca, podda się prowadzeniu, nie będzie bez powodu odmawiala spotkań, nie będzie zrzędliwa i za bardzo zdystansowana. Nie będzie udawała chłodnej i obojętnej, i niedostępnej.

Gość ech..................
tu jest właśnie ta głupota tego świata tzn wy udajecie kokietujecie albo że wam nie zależy i inne gry. Tak kobieta powinna pokazać że jej zależy. Ale z kolei pojawia się problem że możesz trafić na debila który cię wykorzysta. Od cała historia. Mi jeśli kobieta nie pokaże że jej zależy. A żadna nie pokazała :( No to będę sam.

Gość smutnasmutnaj
czyli samo to ze przyjmuje zaproszenia na nastepne randki i spotkania wystarczy zeby pokazała że jej zalezy? I facet nie oczekuje wiecej dowodów?

Gość smutnasmutnaj
no dobrze a w jaki sposob kobieta z ktora sie np spotykasz moze pokazac ze jej zalezy? tak nie narzucając się?

Gość nie, bo po co?
tylko usmiech, oczy

Gość jako facet odpowiem ci tak:
Można okazać że zależy albo okazać zainteresowanie, bo dla mnie to są dwie różne sprawy. Najpierw okazał bym zainteresowanie, jeżeli by nie pomogło. To potem, że mi zależy( na miejscu kobiety). A czym to się różni? już wyjaśniam. Otóż zainteresowanie to np: wysłanie sms-a w stylu jak ci minął dzień?, jak minął egzamin?, jak się czujesz? Czy może mi powiedzieć coś o tej twojej nowej pasji?. To pokazuje, że kobieta o mnie myśli i ja jako osoba nie jestem jej obojętny. A staranie się to: propozycja spotkań, wspólnego spędzania czasu, mówienie w prost że jej na mnie zależy. To oczywiście przykłady.

Gość smutnasmutnaj
jezeli pisze jednego smsa na tydzien do faceta, a spotykamy sie juz jakis czas, czy to malo? On sam tez nie pisze, predzej zadzwon, ale tez nie czesto. najczesciej jak chce isc na randke ze mna. Ale potem juz jest swietnie. Co o tym sadzic?

Gość Biżużu
Bajenka vel 96jjj76 musisz zakładać kolejny temat o tym samym?

Gość Biżużu
A i czemu nick smutna? Na poprzednim topiku cały czas piszesz, że idealnie jest jak jest, bo masz czas dla siebie i nie chcesz go naciskać. Czyli git, to skąd smutek?

Gość smutnasmutnaj
czesć biżu ;) co robisz na forum o tak poznej porze?

Gość Biżużu
Nie mogę się zebrać do spania, to piszę na Twoich topikach hehehehe

Gość smutnasmutnaj
miło że tak wnikliwie mnie czytasz. A bo smutna, bo myślę, zastanawiam się. Eh jak przeczytalam archiwum rozmow z tym facetem sprzed 2 m-cy to nie moge uwierzyc ze to on.:( wiec moze ja nawaliłam Dobrze ponawiam topik - wypada kobiecie?

Gość smutnasmutnaj
do czego mozna sie posunać? jaka granice sobie postawic? CZy moze nic nie robic i czekac na kolejny jego telefon?

Gość Biżużu
Kobieta to człowiek a jako taki ma prawo jasno wyrażać swoje potrzeby i emocje. Ale musi się liczyć z różną reakcją z drugiej strony. A skoro masz ochotę zrobić jakiś ruch, to tak zrób. Przecież nie musisz robić kroku jak z armaty. Najpierw jakiś delikatny a jak się poczujesz pewniej to wtedy śmielej.

Gość ania ja.ania
Na poczatku znajomosci moja zasda jest taka: 2x facet propnuje spotkanie, za 3im razem spotkanie proponuje ja, nastepnie znowu facet powinnien zaproponowac 2x, nastepnie raz ja, a ddalej to juz raczej wiadomo komu zalezy, i dalej uwazam, ze oboje powinni okazywac takie samo zainteresowanie....

Gość Biżużu
ania.ja.ania stosujesz matematykę na początku znajomości? :) Fajnie, też lubię takie zasady.

Gość ania ja.ania
mozna tak powiedziec.. aczkowlwiek, wiadomo, ze czasami zachodza zdarzenia losowe:D jednakze ja staram sie stosowac do tych moich zasad..