Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yyughiuh

Jestem 22,5 letnim prawiczkiem i odpowiem na pytania?

Polecane posty

Chyba i tak nieprędko zasnę, więc mogę Ci go przez chwilę dotrzymać ale nie mam żadnych pytań:O

Gość fuckin shit a do tego ziemniak
czy wszędzie muszą być gołe baby?

Skoro ktoś tu jest to pożalę się że mam małego penisa i przez to czasem jest mi poprostu smutno.

Poprostu nie umiem załatwić sobie darmowego seksu seksu. Jestem zbyt nieśmiały. Od przedszkola już tak mam.

powiem Ci tak, ja nigdy nie mierzyłam moim facetom ile mają cm. Więc na mnie liczby nie robią wrażenia absolutnie. Na 1 zdjęciu wyglądał rzeczywiście mizernie ale na 2 miałam wrażenie ze jest ok. Są kobiety, nawet wczoraj jedna taka tu była na forum, które wolą jak penis jest mniejszy. Jeżeli o mnie chodzi to obyś tylko dał rade mnie zaspokoić a móglbyś nawet mieć o połowe mniejszego.

Poprostu się boję że jak będę miał dziewczynę to ona nie będzie go dobrze czuła i że będzie mnie porównywać nasz seks do seksu z byłym. Boję się że jeśli nie będzie zadowalona to nie będzie się układało na innych płaszczyznach związku.

no i masz racje bo jeśli tylko Twoje czarne wizje się sprawdzą to tak będzie. Znaczy na pewno będzie Cie porównywać z byłym jeśli będzie go miała ( może dziewice znajdź :D) i jeśli nie będzie zadowolona z seksu to tez się w końcu popieprzy. Póki nie spróbujesz to się nie dowiesz więc narazie nie marudź tylko weź się do roboty !!

Gość pommmpek
a lekcje juz odrobione ?? :D bo jutro juz poniedzialek :D

a na jakie pytania jest w stanie odpowiedziec prawiczekj na forum erotycznym ?:-)))

Gość pommmpek
ile miales kobiet ?? :D