Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sibel88

Czy ludzie, którzy mają inne zainteresowania/gusta

Polecane posty

Gość Sibel88

mogą być razem szczęśliwi? Czy miłość jest ponad to jakiejś ktoś słucha muzyki, czym się pasjonuje?

Gość pasje tak, wartosci nie
:)

Gość Sibel88
Poznałam faceta. Bardzo mi się podoba; ciekawy mężczyzna, raczej z nietuzinkową osobowością i poczuciem humoru. Do tego mój ideał z wyglądu. Problem w tym, że nie znam się na jego ulubionych dziedzinach, na wykonawcach, których słucha itp. Z tego też powodu boję się, że nie będziemy umieli znaleźć wspólnych tematów i będziemy oddzielnie spędzać czas. A ja nie chcę się zmieniać dla niego...

Gość zgadzam sie ze pasje tak
wartosci nie. Nie i kepiej,zeby ednak czesc zaintersowan byla wspolna ( jakos ten czas trzeba razem spedzic)

Gość Sibel88
Może jakieś rzeczy są wspólne, ale różnic jest o wiele więcej. Nie znam się na tym jego świecie, a nawet jeśli próbowałam się zapoznać z niektórymi jego elementami, to nie umiałam jakoś tego polubić (chodzi o muzykę, jakiej słucha). Jestem w stanie to zaakceptować, ale z drugiej strony, czy dobrze jest być z kimś, kto nie podziela Twoich upodobań?

Gość pasje tak, wartosci nie
muzyka to tylko fragment, chyba, ze jest calym jego zyciem;)

Gość Sibel88
Oboje jesteśmy bardzo muzykalni :) Ja słucham muzyki etnicznej z różnych stron świata i jazzu, on zaś uwielbia muzykę elektroniczną i różne niszowe rzeczy.

Gość dorośnij najpietw :O
bo dalej wybierasz facetów na podstawie gustu muzycznego. Może powinnaś wrócić do gimnazjum :O🖐️

Jeśli w ogóle muzykę lubicie to nie aż taki problem. Gorzej, gdy facet muzykalny, a kobieta "lubi" wszystko co jej puszczą w RMF FM.

Gość zbyszek bez kiszek
"Czy ludzie, którzy mają inne zainteresowania/gusta" Tacy mają dużo większe szanse na szczęście niż tacy co ich pasje, gusta i zainteresowania się zupełnie pokrywają.