Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonim-nieważny

Wiem, że gdzieś tam na mnie czekasz.

Polecane posty

Gość pseudonim-nieważny

Czasami zastanawiam się, czy to w ogóle ma jakiś głębszy sens.. szukanie drugiej osoby. Każdy i tak powtarza, że na tą daną osobę się 'trafia', nigdy nie wiemy kiedy ją spotkamy. Z drugiej jednak strony gdyby każdy się nie rozglądał, to do dziś chodziłby sam. Wszystko jest paradoksem. Kobiety dążą do miłości i znalezienia ciepła i bezpieczeństwa w związku, mężczyźni dążą do żądz i seksu. Oczywiście nie jest tak z każdą kobietą i każdym mężczyzną, ale na pewnym etapie życia mogę śmiało powiedzieć, że każdy tak własnie myśli.. i nasze cele się rozmijają. Kobieta czuje, że może być wykorzystana, mężczyzna nie może do niej dotrzeć i w ten sposób zaczynają się zamartwiania i zamyślenia, które i tak do niczego dobrego nie doprowadzą. Dopadł mnie jeden dobry wniosek, nie warto szukać. Po co szukać? Może ktoś, komu naprawdę będzie zależało, gdy mnie pierwszy raz zobaczy, postara się na tyle, że będę w stanie mu zaufać. Choćby czekanie miało być wieczne. Gdzieś tam musisz być.

Gość pseudonim-nieważny
widzę, że ciężko komuś pierwszemu skomentować ten fakt

Gość Prostownik idiotów
no i pewnie jest :D tylko wlasnie żeni się z sasiadką/ wychodzi za sąsiada :P ( bo nie wiem jakiej płci jesteś) :classic_cool:

Gość pseudonim-nieważny
jestem kobietą.. i własnie ująłeś kolejny przykry fakt