Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosimaaaa

Co znaczy że facet jest dobry w lózku ?

Polecane posty

Gość kosimaaaa
ja bym proponowała wizyte, moi partnerzy potrafili się kochac przez cała noc ale dla mnie to nie było jakieś fantastyczne, często wolałam to robić krócej ale konkretniej.

facet dobry w łóżku to też taki, z którym MASZ OCHOTĘ sie kochać, a nie robisz to z przymusu, czy z obowiązku nawet po kilkunastu latach związku

Gość ja bym proponowała wizyte
no ja tez wole krócej, ale konkretniej no ale faceta który kończy po minucie to raczej dobrym nazwac nie można. No i ważna jest tez "technika", jak się rusza

Gość rtyvdsaaaaa
mój robił tak : wkładał robił ych ych ych ych ych ych ych ych ych (cały czas te same ruchu i na końcu ychhhhhhh. 5 lat z nim było po dwóch juz miałam dośc seksu z nim. bleee źle to wspominam.

Mój były jest fantastyczny,wie co lubię i jak lubię ,uwielbiałam go za to... umieliśmy się super dopasować. Martwię się,że już nigdy takiego nie poznam...

Gość rówieśniczka_______
Ninka131 to po coś go zostawiała, wróc do niego, seks jest w związku najwazniejszy !!!!!!

Gość sertyu
nie wiem jaką trzeba być kretynką żeby nie wiedzieć o tym kto to jest facet dobry w łożku widać że może jesteś oziębła albo nie jesteś rozpalona seksualnie i stanowi to dla ciebie czynnośc facet kiepski to taki co wlezie na ciebie, wsadzi , zrobi tak jak pisała wczesniej ych ych ych i spusci sie, zlezie i powie fajnie bylo dobry to taki gdzie nie da się opisać, rózne zabawy , rozpala, piesci, odlatujesz tak że widzisz przed oczami petardy, drzesz się z rozkoszy , wyginasz a on jest aktywny , różne pozycje, cuda itd