Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tak powiem

otarcie mechaniczne penisa

Polecane posty

Gość ja tak powiem

hej moj zoladz jest czerwony od dluzszego czasu ,skorka , ktora z niego sie sciaga tez jest czerwona , naczynka krwionosne sa popekane tak samo jak niektore fragmenty zaoladzia , widac to podczas wzwodu. jest to otarcie mechaniczne , gdyz chyba zbyt intensywnie sie kochalem ze swoja dziewczyna uzywajac prezerwatyw ostatnimi czasy. bylem u lekarza , nawet nie spojzal na to i przepisal mi lek pimafucort , kazal mi go brac miesiac , jest to lek na alergiczne choroby skory z powiklaniamiami bakteryjnymi i grzybicznymi. bralem juz kiedys lek hydrocortisonum ale tez nie pomoglo. nie che zbytnio sie smarowac ta mascia bo mam wrazenie ze tak jak poprzednia nic nie pomoze a zaczerwienienie sie zwiekszy. Czy ktoś miał podobny problem ? nie dostalem skierowania do urologa niestety. słyszałem coś o rumianku ale wstyd mi isc do apteki sie pytac przy ludziach co byłoby dobre w moim przypadku.

Gość aasdnsjc
jak ci wstyd to niestety cierp. a nie masz przypadkiem stulejki ? nie ukrywam ze lekarz to ci jakas masc powinien przepisac ;/ idz do dermatologa-wenerologa, nie trzeba miec skierowania ...

Gość ale to juz od lat
to po co tak ruchasz zawziecie???daj kutasikowi spokuj przez tydzien a zobaczysz jaki bedzie wdzieczny:) hehe

Gość ja tak powiem
robilem juz przerwy tygodniowe i wieksze i nic. stulejki nie mam na sto proc , bo jak bylem nastolatkiem poszzedlem do lekarza sie opytac czy moze mam , to powiedzial,ze wszystko jest git.

Gość gfdgds
może masz uczulenie na prezerwatywy?

Gość ja tak powiem
nie to nie jest to , bo kiedys tez je stosowalem , ta sama marka itp . jak ktos mial cos podobnego i sie z tym uporal niech napisze . to uszkodzenie mechanicznie, myslalm,ze samo minie ale wciaz zoladz jest czerwony a skorka , ktora sie z niego zsuwa jest przetarta i widac zylaki.

Gość aaaaaa343
uczulenia można nabyć z czasem

Gość DrHousex
Clotrimazolum ! Maść za kilka zł i po problemie :) Najczęściej. Chyba że to kiła :) Po 24-48 godzinach powinno być po sprawie ale lepiej stosować dłużej, Można też zmienić partnerkę albo zawsze używać prezerwatyw.

Gość DrHousex
A i jeszcze nie polecam nic na cortizonie bo nie staje :) Czytaj ulotki dokładnie !