Gość NOWHYYYYY Napisano Grudzień 4, 2011 jestem taka beznadziejna... nie nadaje sie do niczego. Jestem głupia suka pozbawiona poczucia wszelkiej szlachetnosci. Mimo ze sie nie puszczam i nie jestem latwa, jestem beznadziejna! Żaden facet nigdy mnie nie doceni bo nie potrafie go przyciagnac wygladem... zatrzymalabym go charakterem bo naprawde moge miec go za caly swiat ale oni nie chca, bo jestem poje*ana idiotka z gruba dupa... moge sie umalowac , za 30 minut wygladam jak sflaczały mikołaj, moge sie ladnie ubac, bede i tak wygladac jak oferma... do tego ten moj ogromny wzrost, jestem beznadziejna. charakter? jestem taka wybuchowa i impulsywna... niby pyskata a jednak nie poradna JESZCZE ŻADEN FACET MNIE NIE DOCENIŁ jestem ofermą ODCHUDZAM SIE I [CENZURA] MI TO DAJE, PO PROSTU NIC! STARAM SIE DBAC O SWOJ WYGLAD I [CENZURA] Z TEGO JEST! NIE UDAJE KOGOS KIM NIE JESTEM, JESTEM SOBA... chetnie bym porozmawiala inteligentnie ale nie ma z kim po prostu Ż E N A D A wybaczcie chaotyczny tekst no ale... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach