Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuyikuykui

MÓJ FACET ZWRÓCIŁ MI UWAGE ZE SPRAWDZAM JEGO TELEFON

Polecane posty

Gość iuyikuykui

jak sie widzimy to ja pierwsze co "dawaj telefon"... on niechętnie, ale mi daje. I sprawdzam. Zwrócił mi uwagę,że nie mam do niego zaufania, a przeciez zaufanie w związku to podstawa. Kto ma rację?

on 🖐️ w życiu bym tak nie dała telefonu jakby mi facet powiedział: DAWAJ TELEFON :O no chyba, że bym coś przeskrobała i miałby prawo do tego by sprawdzić :classic_cool:

Gość aasdnsjc
no chyba cie pojeb ...

Gość iuyikuykui
ja mu powiedziałam,że jak nie ma nic do ukrycia to po co sie denerwuje.

Gość iuyikuykui
nic nie zrobił, ale ja jestem potwornie zazdrosna

Gość eda@@@
a po co mu sprawdzasz tel. ja na jego miejscu przed spotkaniem bym wszystko usunęła gupia pindo a On ciul do potęgi

Gość puknij się w czachę
tyle na temat

I oczywiście ciemny plebs będzie się teraz bulwersował'' Tak Lukrecja: pierwszy raz tutaj jesteś lalko? mózg odmawia posłuszeństwa? bulwersuj się dalej niuńka

Gość Prostownik idiotów
twój facet jest święty.... powinien rzucić cię w cholerę :classic_cool:

Boska Lukrecja jak zazdrosna jesteś to idx sie leczyc a nie chłopaka trakyujesz jak psa,ja to bym ci się w twarz zasmiała ot , durna ciotka' dla takich jak ty właśnie zakłada sie takie topiki półmózgi użytkownik forum

Gość iuyikuykui
nie rzuci mnie, spokojna głowa :classic_cool: , zrywam z nim non stop, a on na kolanach dosłownie błaga zebym została , serio ;) wiem,że jestem okropna, ale np kiedys napisała do niego jakas dziewczyna i zapadło mi to w pamiec.

Gość fgtrtghyjt
ale ejzeli on wie ze ty mu sprawdzasz to myslisz ze bedzie wszystko przechowywal w telefonie? a moze ma inny telefon o ktorym ty nie wiesz??

on ma racje to jest okropne uczucie byc non stop kontrolowanym, a ty mu po prostu nie ufasz a on jakby chcial ty i tak moze usunac sms i historie polaczen dziewczyno opanuj sie!

Gość Prostownik idiotów
nie rzuci mnie, spokojna głowa to ty tak sądzisz :classic_cool:

CarrieBradshaw :classic_cool: Tak kurva, bo jak on zechce poruchac to potrzebny mu do tego telefon. Pomijajac juz, ze jestes poj**ana szmata, to i jeszcze głupia. następna uważaj, żeby ci zwieracze nie puściły widzisz autorko, nawet nie trzeba się wysilać... ten plebs tutaj jak przekupki na rynku, jedna przez drugą będą manifestować swoje oburzenie co za bezmózgie baby tu siedzą

Gość iuyikuykui
niewazne, ja faktycznie mam problem z zazdroscia, ale nie umiem tego z siebie wyrzucic, choc przyznaje, chciałabym to zmienic

luska.s on ma racje to jest okropne uczucie byc non stop kontrolowanym, a ty mu po prostu nie ufasz a on jakby chcial ty i tak moze usunac sms i historie polaczen dziewczyno opanuj sie! witamy w gronie półmozgich

Gość fgtrtghyjt
wąsz boja a po co Ty sie tak spinasz? półmózgu. Jak chcą niech piszą a Ty nie spinaj sie bo ci zyly w dupie popekaja

Gość iuyikuykui
niewazne, ja faktycznie mam problem z zazdroscia, ale nie umiem tego z siebie wyrzucic, choc przyznaje, chciałabym to zmienic

luska.s on ma racje to jest okropne uczucie byc non stop kontrolowanym, a ty mu po prostu nie ufasz a on jakby chcial ty i tak moze usunac sms i historie polaczen dziewczyno opanuj sie! witamy w gronie półmozgich

jesteście tak nudnie przewidywalne, łącznie ztym atakiem na mnie teraz, że aż rzygam na cały ród babski

Gość iuyikuykui
przestancie. Lepiej mi powiedzcie, czy moje zachowanie jest całkiem złe?