Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda.. .

Co robicie w niedzielę? ;)

Polecane posty

tak sie zastanawiam co kafeterianie robią w niedzielę? :P ja np. siedzę owinięta kocem i gapie się w telewizor bo pogoda masakryczna, pada i jest ciemno :/

Gość wrfowrwe
to zapal światło :P

Gość trutnov]]
siedzę przed kompem i piję

ranem na kafe bo pada co chwile zaraz obiad pozniej gdzies poleziemy wieczorem kino a po...to sie obaczy;)

Gość jhgyftdetrg
u mnie pierwszy raz od miesiąca pełne słońce zero chmurki ale i tak nie mam gdzie iść

a ja nie mam nic do żarcia , starych nie ma w domu a lodówka pusta bo mi sie wczoraj zakupów nie chciało zrobić i teraz wegetuje :o brzydula - na co idziesz ?

Gość mi lejdi
wstałam, posprzątałam trochę, poprasowałam, poćwiczyłam, wypiłam kawkę, zjadłam śniadanie późne, i usiadłam przed komp, może coś poczytam, później pofarbuje włosy.. ogólnie dziś w domu. odpoczywam

magda to wpadnij do mnie na obiad;)udka pieczone z pieczrkami,ziemniaczki opiekane i salatka z feta;) na listy do M:)

o no to się spodziewaj gości dzisiaj :P zdasz mi później relację jak film bo też się chciałam wybrać ale jak zwykle - brak czasu :o

Gość Toromiszcz
Mam przerwę w chodzeniu z kobietą, rano odbyłem z nią przez kom rozmowę i jakoś mi łyso więc został komp.

podobno wart obejrzenia:)ciagne mojego Franka-ale mu nie powiedzialam,ze tpo kemia romantyczna:classic_cool: mowie jakis film akcj:D

a u mnie spoko wczoraj z kolegami zrobiliśmy sobie wypad do pubu no i teraz odpoczywam a nie długo będę niestety musiał sie pouczyć bo znowu zapowiada sie ostry tydzień :(

U mnie piękna pogoda, 8 stopni,słońce. Wybieram się do mojej fryzjerki-czas na małą przyjemność dla mnie :)

Gość malenka milosc
wstałam o 9, zjadlam sniadanie, bylam u siostry na kawie, teraz leżę i myślę czy by się nie zdrzemnąc, o 16 chyba pojdę do Koscioła - dola mam i czuję potrzebę pójścia a o 19 spotkanie z moim kochaniem ;]

Gość kliniczka
sex ;))

Miałam jechać na deskę do Białki, ale pogoda beznadziejna, więc odpuściłam i siedzę przed kompem ;) Może trochę popracuję...

pytam tak z czystej ciekawości:) Czym zajmujesz się w życiu aktualnie??