Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khkhgg

gdzie mam szukac?

Polecane posty

Gość khkhgg

szlak mnie trafia:( nie moge kupic na siebie spodni:( mimo ze jem naprawde duzo to nie moge przytyc:( mam 20 lat i potrzebuje spodni w rozmiarze 34 czyli xs. Mam 2 pary dzinsow w tym jedne sie przedzieraja i 1 pare takich materialowych rurek:( To co mi sie podoba to nie ma rozmiaru bo zaczynaja sie od 36:( Bylam dzis u nas na targu bo myslalam ze tam najszybciej kupie chociaz wiadomo ze jakosciowo nie sa takie super ale jak maja to 1 pare takiego rozmiaru i to takie badziewie. Ludzie wrecz smieja sie ze mnie jak mowie ze potrzebuje 34, ekspedientka mi powiedziala ze jedynie w bobolandzie moge poszukac, to sklep dla malych dzieci:( Zaraz wpadne w kompleksy. Na internecie boje sie zamawiac bo wiadomo ze bez przymierzenia to nie wiadomo dokladnie. Interesuja mnie rurki, tylko biodrowki. Gdzie mam szukac?:(

Gość wachmistrz
a wskoczyć w kieckę i rajstopy to wstyd ?

Gość khkhgg
ale ja chce zeby te spodnie mialy jakis wyglad a nie zebym wygladala w nich jak dziecko:( wkoncu mam 20 lat to chyba nie powinnam tak wygladac, ten kometarz dobil mnie jeszcze bardziej. Chodze tez w tunikach i rajstopy do tego lub leginsy ale na zime czasem lepiej ubrac spodnie a jak wiecie za duzo ich nie mam. Na lato chcialam kupic krotka spodniczke to oczywiscie nie ma takich zeby na mnie fajnie lezaly. Ile musialabym miec w pasie zeby miec ten rozmiar 36:( mam 78 cm w pasie

Gość khkhgg
poradzi mi ktos?

cos ci sie chyba pomylilo, bo 78cm w pasie to jest juz rozmiar 38 albo wiecej :O w Terranovie maja male rozmiary na takie chudziny, nawet 32 tam widzialam

i modele maja nawet fajne, tak jak na 20 latke, na pewno znajdziesz cos fajnego dla siebie, szukaj w sklepach typowo mlodziezowych, w Tally weijl tez chyba widzialam takie male rozmiary