Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsflfdjdlsgalepfjedeafafdfw

Jaką pracę można znaleźć z wykształceniem podstawowym ? pilne!!

Polecane posty

Toksyczna kobieta - jaka prawda???? To chyba Ciebie coś razi...co ? przyznaje tak jestem po podstawówce póki co,mam 18scie lat i musze znaleźć pracę - powiedz co takiego mi powiedziałaś czego sama nie wiedziałam?? O jakiej prawdzie Ty kobieto mówisz?? kciukiem - o właśnie telemalketer/call center - da się tam wyciągnąć chociaż z 500-600 zł ? :)

nie przypuszczam - dziękuję Ci ;) tylko właśnie tak to jest,jedni mówią,ze nie znajde, inni ,że tak..

Zagadkowa - spieprzaj stąd trollu co???? Jakaś niedorozwinięta jesteś chyba.

da się wyciągnać nawet 2000zł. i nawet caly etat mozesz miec, b zazwyczaj w cal center jest tak, ze zrobisz swoje i mozesz isc, a dniowke i tak masz.

Gość cfgnjhmjukk
jak ma sie znajomych to każdą a jesli nie to najwyżej męska dziwka

Gość ja wiem to powiem
pracowalam tez w roznych miejscach,niestety obecie zarabiam najwiecej i jakby cos to jestem po studiach

kciukiem - i tam nie potrzeba wykształcenia średniego ? ;)

Gość Was chyba yebie !
że ja zatrudnia po podstawówce w knajpie nawet,chyba,ze po znajomosci.nie oszukujmy sie teraz trzeba posiadac minimum srednie,moze probować na produkcji,przy ulotkach i to tyle.

nie. wystarczy dobra gadka pierwszy tydzien jest nargorszy, pozniej leci:) tylko trzeba sie tez zorientowac-najgorsze call center to wciskanie ksiazek tel/zapraszanie napokazy/wciskanie notesow itp

na matke polke nie zwracaj uagi bo pieprzy glupoty. telemarketerem mozesz zostac, nie trzeba miec matruy.

18 letni tłuk???? Pamiętaj,że też byłaś takim tłukiem w moim wieku :) i nie po sześciu a 9ciu :) a widzę,że w biedronce spore doświadczenie masz :) popierdalałaś w pampersie? współczuję,pewnie masz mega poluzowane zwieracze - wcale mnie to nie dziwi :classic_cool: :O🖐️

Gość niestetyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Mamy takie czasy że ludzie w czasie studiów a nawet po studiach pracują w sklepach, barach itp. np. w sklepie sportowym po turystyce, jest tak duże bezrobocie że pracodawcy mają w kim przebierać. Paranoja ale takie czasy. W każdym razie powodzenia życzę.

Gość Rekrutująca_Pracowników_
autorko a masz jakies doswiadczenie?pracowałaś gdzieś?zrob cv nawet jesli dalekie jest od ideału i napisz list motywacyjny kazdy powiazany z dana firma,tam napisz troche o sobie,swoich umiejetnosciach,proboj w marketach,hotelach,barach,restauracjach,wysyłaj gdzie się da.pozdrawiam;-)

Gość gość
Nie masz wykształcenia średniego, nie masz matury? Przerwałeś edukację i nie wiesz co dalej? U nas możesz ukończyć szkołę PODSTAWOWĄ, GIMNAZJUM lub LICEUM dla dorosłych. CZESNE i WPISOWE 0 zł!! Przyjmujemy tez na wyższe semestry. Polecamy również kurs eksternistyczny - szkoła średnia w mniej niż 1 rok ! U nas rekrutacja trwa cały czas. Rozpoczynasz w lutym lub wrześniu ! Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne! Zapraszamy do naszego Sekretariatu w centrum miasta: Zielona Góra, ul. Dworcowa 39/1 tel: 883070678, 683070678

Gość gość
Nie masz wykształcenia średniego, nie masz matury? Przerwałeś edukację i nie wiesz co dalej? U nas możesz ukończyć szkołę PODSTAWOWĄ, GIMNAZJUM lub LICEUM dla dorosłych. CZESNE i WPISOWE 0 zł!! Przyjmujemy tez na wyższe semestry. Polecamy również kurs eksternistyczny - szkoła średnia w mniej niż 1 rok ! U nas rekrutacja trwa cały czas. Rozpoczynasz w lutym lub wrześniu ! Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne! Zapraszamy do naszego Sekretariatu w centrum miasta: Zielona Góra, ul. Dworcowa 39/1 tel: 883070678, 683070678

Gość gość
Kelnerka, wykladanie towarow, sprzataczka, opiekunka, salowa w szpitalu, pokojówka w hotelu, do sklepu tez wezma tylko kurs kasy fiskalnej bylby potrzebny,

Gość gość
zamiatanie ulic, wywóz szamba.

Raczej proste prace w sklepie, restauracji, jako pomoc kuchenna, ekspedientka itp.