Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia/////////////////////

nocnikowanie

Polecane posty

witam!corka ma 21miesiecy robi siku na kibelek ma nakładke ale moje pytanie brzmi jak długo zakładałyscie swoim dzieciom pieluchy na dwor i na noc bo mam wrazenie ze corka głupieje w dzien chodzi bez pieluszki a na spacer musze jej ubrac pieluszke no bo wiadomo zimno i gdzie ja wysadze,jak jestesmy na spacerze to nawet nie zawola siku tez tak macie mamy:-))))))))))))

Gość 8 stałych nickow mam a co
nie, jak zdjełam to i na spacer nie zakładałam i na noc, by dziecku w głowie nie mieszac. ja miałam o tyle dobrze ze to było lato, corka była w wieku twojej i szybko załapała. kup majtki pampersa i zakladaj na spacer ale zawsze przed spacerem wysikaj dziecko i idz na krotko, przyjdz i znowu wysikaj. na noc tez nie zakladaj bo jak zalozysz to bedzie sokac do 3 rz albo i dluzej. jak sie nauczy ze nie wolno to nie bedzie sikac. zawsze mozesz wysikac na nocnik w nocy, nawet nie rozbudzajac, takich tamtow bylo tu sporo poszukaj, powodzenia zycze

no własnie to było lato a jak mi sie zesika na dworze bez pieluchy my chodzimy na długie spacery a ona dużo pije

a te majtki pampersa to jak zwykłe pampersy bo ja jej zakładam tylko majteczki zwykłe bawełniane po co te z pampersa to tez bedzie czula jakby miała pieluche

Gość 8 stałych nickow mam a co
to pieluchy ale jak majtki:)

Gość wiolka@brrrr,
moze sprobuj bez pieluchy ,ale na krotkie spacery blisko domu.U mojego malego zadzialalo ,w domu fajnie robil na nocnik ,a na spacerach w spodnie i jak widzial ze kilka razy musielismy wracac do domu sie przebrac zaczoł wolac.W nocy zakladalam do momentu ,az widzialam ze rano ma sucha pieluche