Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katharina 35!!

Moja corka ostatnio ciągle wdaje sie wq bójki w szkole :/

Polecane posty

Gość Katharina 35!!

Od polowy pazdziernika moja corka (4 klasa podst) caly czas bije sie w szkole z 3 chuliganami i łobuzami, jestem niemal raz w tygodniu wzywana do szkoly.Są to chlopcy straszne urwisy ,dobrze znane poprzez swoje naganne zachowanie,co zaczepiają, biją i wyzywaja mlodsze osoby,a moja corka wlasnie wybrala metpode ze odrazu rzuca sie z rekoma na nich i wlasnie stąd te awantury.Nie wiem juz co poradzić.Mam juz dosc.Dodam ze zadna ze stron nie jest swieta bo zawsze jak jestem wzywana to takze sa rodzice tych pozostalych uczniow rowniez na dywaniku ,ale to margines patologiczny a my jestesmy zwyklą normalna przecietną rodziina gdzie nigdy nie było pzemocy ani patologi .Ja rozumiem ze mozna nie wytrzymac i raz oddać i poźniej ignorowac zaczepki,a nie notorycznie ciągle sie kopac, szarpac, pluc , spychac ze schodow ,mazac pisakami.Juz nie mam sił.Moja jak i tamte bachory mnie do zalamania doprowadzają.Dodam ze corka takto nie sparwia zadnych prpblemow czy to w domu czy gdzies indziej.Tylko wlasnie te bójki mnie dobijają.Na męża nie mam co liczyc,on jest ze starej szkoly typu ze ma oddac ,i nie dac sobie wejsc na glowe jak ktos ją zaczepia,oczywiscie do niej tego nie mowi, ale do mnie i nie potrafi zrozumiec dlaczego ja sie tym wsciekam

Gość malutka___UK
Mnie tam tez ojciec uczył że jak kolega pociagnie za warkocz to w drodze rewanżu z kolana w jaja :)

Gość Katharina 35!!
pytam jej sie czy musi sie degradowac do glupoty tych patologicznych gówniarzy, a ona ze nie bedzie stac jak kolek bezczynnie gdy ją pchaja czy pluja i tez to samo robi co ini jej, stąd wlasnie te wezwania do szkoly, i wiem ze na semetr bedzie miala zanizone zachowanie

Gość hejhej nocna pora
niech leje ich, a ty pownnas sie wstawic za corka i pogadac z tamtymi rodzicami, tych gowniarzy

Gość malutka___UK
Przeciez pisze że to jacys patole z którymi pewnie nie da sie normalnie rozmawiać :O

Gość wlasnie ty powinnas
corke chronic, jak ja kurwa bija, to cos chyba jest nie tak, nie? idz do tej szkoly i zrob cos, zeby jej KURWA NIE BILI, pogadaj z rodzicami tych chlopakow, z nauczycielka, bo to, ze twoje dziecko jest regularnie zaczepiane, to chyba nie jest normalne, nie?, a nie "obnizone zahowanie bedzie miala' :o Albo to prowokacja, albo ta matka to jakas glupia krowa :o

Gość Katharina 35!!
gadam niemal raz w tyg pw obecnosci pedagoga i dyrekcji (bo ci chlopcy sprawiają duzo problemow wychowawczych) ale to są rodziny patologiczne gdzie dominuje alkohol, niebieksie karty, kurator rodzinny i nieiwele moge wskorac .Za to ped powiedzial ze corka nie moze wdawac sie w bijatyki z nimi bo sie sama stacza przez to.Nie daj cos kogos mocniej pchnie ze schodow, mimo ze sama byla pchnieta , cos sie ktoremus stanie i bedzie miec problemy

Gość Prostownik idiotów
a dlaczego sie wsciekasz ? ;)

Gość Katharina 35!!
nie tylko moje dziecko jest zaczpiane, inne dziewczynki rowniez, tylko ze moja chyba jedyna potrafi dac kopa albo walnać gdy jej dokuczają, inne dzieci się boja im oddac

Gość wlasnie ty powinnas
ale to co ta corka ma robic? stac jak debil i dac sie opluc i pobic? zarzadaj od dyrekcji rozwiazania tej sytuacji!! Ja pierdole!!

Gość Katharina 35!!
Prostownik idiotów " wsciekam sie dlatego ze naprawde nie jest fajnie byc raz w tyg na dywaniku ze moje dziecko znow pobilo sie z chuliganami, a przeciez kiedys byala taka grzeczna ,umiala sie dowrocic plecami i nie reagowac na zaczepki

Gość Katharina 35!!
2 z nich ma stwierdzone adhd i szkola niestety nie moze nic zrobic, a ten trzeci to jest juz kompl;etna patologia

Gość Katharina 35!!
Wulgarny Dariuszu,nie wiem czy moja córka się tak zabawia ale za to ja uwielbiam takie rozrywki :)

Gość Katharina 35!!
spadaj podszywie :o

Gość Prostownik idiotów
Prostownik idiotów " wsciekam sie dlatego ze naprawde nie jest fajnie byc raz w tyg na dywaniku ze moje dziecko znow pobilo sie z chuliganami, a przeciez kiedys byala taka grzeczna ,umiala sie dowrocic plecami i nie reagowac na zaczepki A dzis uważa, że gwałt sie gwałtem odciska :classic_cool: Może przenies ją do innej klasy albo szkoły?

Gość wlasnie ty powinnas
moga ich wywalic. uwazam, ze to jest prowo, poniewaz watpie, by ktoras matka byla taka glupia, by miec w dupie to, ze jej corka jest dreczona, a jedynie przejmuje sie jej obnizonym zachpowaniem. poza tym, watpie, aby szkola NIE MOGLA zareagowac na to, przeciez te dzieciaki moga wykonczyc innych psychicznie :o

Za nic nie powinnaś córce mówić, że ma ich ignorować. Mów jej jedynie, że ma ich pierwsza nie zaczepiać. Jak oni ją piersi zaczepiają, to logiczne, że córka dobrze postępuje bijąc się z nimi. Trzeba tych gówniarzy jakoś upokorzyć. Małe gówna bijące kobiety :O

A to, że szkoła nic z tym nie robi, to mnie nie dziwi. To podstawówka, wszyscy tylko czekają, aż elementy pójdą do gimnazjum. Sama w podstawówce miałam gościa w klasie, co był po prostu zboczony :O Rok się z nim męczyłam, aż w końcu moja matka poszła, zagroziła kuratorem i telewizją to się nagle chłopak uspokoił :O Wszyscy dbają jedynie o swoją dupę :O

Gość Katharina 35!!
szkola dziala tak ze wzywa rodzicow, w obecnosci ped i dyrekcji predstawia problem, dzieci obiecują przy nas ze juz wiecej nie bedą miec z sobą stycznosci, w domu gnojki dostaja wpierdziell i za pare dni juz slysze jak Adrian ,Dawid czy Patryk kogos plul czy pomazal kurtke dlugopisem albo plecak kopał,lub trojca bandziorow bije slabszych.To są uczniowe jeden z 5 klasy i dwoch z 6 klasy, szkola tylko czeka aby wykopac ich juz do gimn.i