Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rubububma

Zdradziłam faceta

Polecane posty

Gość rubububma

Który był moim ideałem. Czemu to zrobiłam? Wciąż zadaje sobie to pytanie. Byłam o niego bardzo zazdrosna. Poszliśmy na imprezę ze znajomymi. Od razu zostawił mnie samą i poszedł gdzieś z kolegami. Nie wiem co miał do zrobienia? jakies porachunki z innymi? nie wiem... bardzo było mi smutno, upiłam się. Moj facet powiedział swojemu przyjacielowi zeby ten zaopiekował sie mna w czasie gdy go nie bedzie. No i siedzielismy, dawał mi do picia drinki, az w komcu zaczelismy sie całowac. Byłam tak pijana ze myslałam ze caluje sie z moim facetem. Nawet wymawiałam jego imię. :O Byli swiadkowie tego zdarzenia i od razu doniesli mojemu facetowi. I tak sie skonczyło love story. Kilka dni potem jeszcze sie spotkalismy i myslałam ze mi wybaczył ale z dnia na dzien nie odzywał sie, wiec zrozumiałam ze to koniec. Jestem tylko szmatką 🖐️

Gość rubububma
cóż zakorkuje sobie w pokucie pochwę i idę do zakonu

Gość rubububma
Upiłam sie bo byłam wściekła ze poszedł gdzies i mnie zostawił

Gość rubububma
bylam pijana a oni to wykorzystali , nie wiem ilu ich by6lo , ale mnie wszystkie otwory bolaly

gówniarstwo byłaś pijana ale nie ślepa, za to głupia niestety. dobrze ze cie zostawił, znajdzie taką ktora swiata poza nim nie będzie widzieć.

Gość rubububma
zupełnie nie zwalam winy na alkohol :( to moja wina, ale ten jego przyjaciel..on mnie pocałował :/ gdybym byla trzeźwa to bym go spoliczkowała!!!!

Gość ghjghkj
powiedz mu ze to cena tego,że wybrał kolegów. niech sie nad soba frajer zastanowi.

Gość ghjghkj
wróci do ciebie jeszcze, jak cie kocha to ci wybaczy, zagraj na jego emocjach, zrób skruszoną minkę. teraz ty masz nad nim emocjonalną przewagę :)

Gość ptasiek nastroszony
to zależy jak jestes jego jedyna nadzieją , że nie musi się onanizowac to masz przewagę ale jeżeli nie to bedzie ruchał inne ladniejsze i dobrze co się chłopina będzie przy jednej już przez kolegę rozjechanej dziurze marnował

rubububma Fajnych macie/mieliście przyjaciół ..:D :D :D zaopiekowali się tobą drinki podawali a ty oczywiście nie ogarnęłaś :D :D co się dzieje . Mówią -"dziewczyna pijana dupa sprzedana " oczywiście od towarzystwa dużo też zależy :)