Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwi mnie to trochę

Czy też zauważyliście że matki ze swoimi dziećmi pozwalają sikać w miejscach

Polecane posty

dlaczego?? ten temat o ciemnocie Mikolaja to troool sie podszywał za moj nik, , mial nik KobiEta, ale juz go zablokowali, nie dotzregles roznicy ze to byl inny logion od mojego???masz kiepskią spotrzegawzcosc widocznie

Noxelia ja spedzma w parcy codziennie 12 godz, zdecydowanie wiekszosc dnia, i jakos nad swoimi spokojnie dalam rade zapanowac , a ze ktos ma meza neidudacznika no to przeciez meza sie nie wychowuje tylko dziecko

Twoj leb Kciukiem :D smiesznie wygladasz, ale tak pozytywnie zabawnie :P i ten fryz :D Toksyczna to ci wspolczuje, wiekszosc zycia w pracy. Ale musisz miec nieudacznika za meza, ja bym takie znienawidzila jak zamiast siedziec z dzieciakami by,m musiala zapieprzac po 12 h masakra.

Noxelia moj mąz nie jest nieudacznikiem, przychodzi po pracy i dziecmi sie mniejszymi zajmuje, ja osobiscie nie chcialabym siedziec tyle lat w domu bez pracy i byc kurą domową.Godze oboowiązki pracy z domem. Moje starsze dzieci jak i męża sa juz nastoiletnie i więc nie wymagają tyle uwagi, jednynie dwie te najmlodsze

Gość banują nawet podszywy
ToksycznaKobita, nie wiem czemu tak się zbulwersowałaś na mój podszyw pod ciebie - przeciez pisałam dokładnie to samo, co ty na tamtym topie, kopiowałam twoje wypowiedzi idiotko :D:D:D:D

Kciukiem tak, te akurat sama sobie zrobilam tak spontanicznie. Tolksyczna zal mi ciebie, skoro wolisz robote od dzieci. :o

Ale jakoś specjalnie się w tej robocie nie przemęcza, skoro przez pół dnia siedzi na kafeterii :D

jesu jeszcze rozwodnika ma i nieudacznika, poza tym facet ktory wiecej sie zajmuje dziecmi niz kobieta to ciota 🖐️ :o

Gość Szczanie wszędzie jest normą
zgadzam sie. I nie chodzi o to, że dziecko nie wytrzyma, bo wiadomo, że nie wytrzyma, ale chodzi o arogancję mamusiek, które najczęściej nie okazują nawet cienia przyzwoitości, żeby z dzieciakiem iść "na stronę", starać się zachować choć minimum dyskrecji. Rzeczywiście "wysadzają" gdzie popadnie, bachor szcza po chodniku itp., jest to tak obrzydliwe, że aż trudno uwierzyć, że takiej mamuśce nie jest zwyczajnie wstyd. No ale nie jest. Buraków w narodzie jak psów. Ale jesli chodzi o karmienie piersią, to ja takich widoków nie widuję i uważam, że te co gadają, że na każdym rogu widzą "wywalonego cyca" przesadzają celowo i grubo. Myślę, że wynika to z tego, że sama matka jednak czuje wstyd i potrzebę własnej intymności, natomiast jeśli chodzi o dzieciaka to już panuje przekonanie, że wywalać można wszystko. Więc szczanie, chodzenie z golą dupą po plaży, osrane pieluchy itp., to norma jest.

ja cię zbanowalam i bede banowac, to po pierwsze, po drugie bledne informacje podales pisząc ze mam dwoje dzieci jak to nie prawda ,i nie rób kopi ze mnie tylko zyj swoim nudnym zyciem bo strzele ci bana na pomaranczke tak ze komentarzy nie bedziesz mogl wcale pisac jesli bedziesz podszywajł sie pod inne niki

Co do karmienia w miejscach publicznych to też uważam to za przesadę. Moja kuzynka jak karmiła córkę piersią to robiła to tak dyskretnie, że nic nie było widać. A znów znajoma była bez wstydu. Całkowicie zadzierała bluzkę pod samą szyję, tak że całą pierś było widać. I to wcale nie jest fajny widok jak dziecko ciągnie te sutki... Ludzie się krępowali, bo ani z nią swobodnie porozmawiać wtedy nie szło kiedy przed oczami był ten widok :O Wszystko zalezy od nastawienia i techniki.

ToksycznaKobita - proszę, czekam na to, aż mi strzelisz bana na pomarańczę :classic_cool: Zaczynam odliczanie, no pokaż na co cię stać, START :classic_cool: 🖐️

Kciuk, kiedy będziesz w Łodzi? :classic_cool:

"banują nawet podszywy " wpadles na kafe sie klocic i podszywac pod inne niki? nie umiesz normalnie toczyc dyskusji na jakis temat tylko robic prowo ? czy tak sie tobie nuszi? weź daj spokoj chłopie i ogarnij sie, 3/4 na kaffe jest wlasnie takich jak ty ze tylko jazdy robią i nic wiecej

Gość Szczanie wszędzie jest normą
Cóż, sama pamiętam totalny szok, jak moja koleżanka, która urodziła w wieku 18 lat (wpadła oczywiście) przy nas-koleżankach sweter do góry i wywaliła całkowicie wielkiego cyca i zaczęła karmić tę córkę swoją. Nie wiem, czy chciała pokazać, jaka to jest dorosła. Pamiętam mój totalny szok i poczucie, że coś tu jest nie tak, choć goowno o tych sprawach wiedziałam (dziewica, III klasa LO, ogólnie dzieciak totalny ze mnie wtedy był). Myśmy się czuły na maksa skrępowane, ale ona nie. Można obrócić się choć lekko bokiem, można przykryć pierś pieluszką, można. A te które nie chcą, mają jakąś widocznie potrzebę obnoszenia się z fizjologią macierzyństwa. Może powinny się zastanowić nad sobą, z czego to wynika.

psychiczna??:classic_cool: nie wiem, poki co , wiem tyle, ze jesli tam pojadę, to tylko z karabinem. z racji, że mam taką a nie inną prace, dzwonie tam codziennie i ludzi są pojeabni! szczególnie ci z boya zeleńskiego i skupu ulic sportowych, tzn maratonska/sprintersa itd:O:O

Toksyczna, zamiast pieprzyć mi tu farmazony działaj, banuj, czekam, chyba nie rzucasz słów na wiatr? :classic_cool: Kciukiem :D :classic_cool: 🖐️ :P Trafiłaś na dzielnicę lumpów i żuli najgorszego sortu, zrozum ich :classic_cool: Czyli nici ze wspólnego Vipa i winnej Warki?! 😭

Gość A może byście tak skończyły
ten off topic? :O Na priv z kłótniami idźcie. :O

a co, Twój topic? :classic_cool: 🖐️

to gadaj kiedy i gdzie i sprawdz mi ile zaplace za pkp do łodzi. to przyjade, ale na wyplate:classic_cool: chcesz mi powiedziec, ze w lodzi sa normalni ludzie? nie sadze, wymienilam ci najgorsze przypadki, ale to znaczy, ze inne sa ok. a ten wasz aleksandrow i konstantynow, to tez pożal sie kurwa panie boże:O wioski pod są fajne. Ameryczka i Mała Gadka np:P

w małej gadce kiedyś gździłam się na najprzystojniejszym facetem w województwie ((((:classic_cool:))))) :D:D Ok, sprawdzę i napiszę na mejla :P Powiedz tylko na jaki ew termin mam to czeknąć :classic_cool:

a w Starej Gadce byłaś Ty kiedy ?:D nie no, nazwy czasem rozwalają. a najlepsze jest to, że nie mam w firmowym kompie znakow polskich, to ci ludzie bywaja jeszcze gorsi.:D pani Janina Wędka? jaka Wędka?? Wódka. i jeb słuchawką:D dawaj dawaj fajno by bylo sie spotkac uprzedzam, że odkad mam prace siedzaca przytylam 300kg, wiec chodze jeszcze w poncho, bo kurtki nie dopinam. takze, zeby nie bylo, aaa, bo Buka idzie:P i gwoli przypomnienia kciukiem@o2.pl:)

Ok, sej in tacz, odezwę się. Będzie bibiocz ❤️ Nie przejmuj się, gdzieś znajdziemy jakąś szeroką kanapę, co byś zwaliła na niej swoje szeroki doopsko :classic_cool: ❤️ 😘 🖐️)))))

Gość gffgdgfgffd
"jak długo chodziłaś w pampersie? iile szaletów publicznych znasz w twoim mieście?" Chodziłam tyle, ile było trzeba. I to samo radzę maciorom, które wysadzają swoje bękarty na ulicy, żeby srały i szczały. Cholerne bezmózgie pizdy