Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeeppurpuleee

szaro, buro, nudno i ponuro

Polecane posty

Gość deeeppurpuleee

a ja siedzę i tempo gapie się w tv wcinając ogromny kawałek ciasta. Właściwie to poszła bym spać, ale boje się, ze nie zasnę w nocy.

Gość eee narzekasz a mozesz wiele
idz na spacer pocwicz posprzataj

Gość a ja powiem że
zajebista pogoda,siedzimy w domku,pijemy herbatkę z miodem i ogladamy tv,nareszcie trochę odpoczniemy po tym kołowrotku jaki mamy od kilku miesięcy.a wieczorem sex.

a nie powiem :P ale spoko projekty, a też jeden robię z kumplem, dobrze mi się z nim pracuje :) Java jest spoko, jak ci przyjdzie pisać w asemblerze to zatęsknisz 🖐️

Gość PUP loooooosera
18:50 [zgłoś do usunięcia]a9n1eszka mój brat jest kopletnym psycholem i odmienne zdanie odbiera jakoi atak na swoją osobę. Nie panuje nad emocjami i wyzywa od szmat, łapie nawet za nóż. Potem czeka na przeprosiny Nie chce do niego podchodzic z opłatkiem bo to kwestia czasu kiedy znów wstanie lewą nogą i bedzie sie na mnie wyżywał. Niby nie robi na mnie to wrażenia, ale wole jak nie otwiera wcale mordy ________________________________________ Życie jest proste... tylko ludzie są krzywi. 18:50 [zgłoś do usunięcia]ROR "[zgłoś do usunięcia] bluszczyk kurdybanek 34 a ja romantycznie we dwoje " i tez fajnie najwazniejsze to byc zadowolonym z opcji kt sie wybralo ja osobiscie mam przesyt "rozmatycznych" sylwestrow - ale ja nie jestem romatyczka 18:51 [zgłoś do usunięcia]niunczako le originale podszyw to pisał spadam, bo już chyba temat wyczerpany. 18:53 [zgłoś do usunięcia]Moorland Współczuję brata, sama nie byłabym w stanie zacisnąć zębów i święta nie święta, ale kazałabym mu spieprzać. Co do romantycznych sylwestrów - możliwie, że spędzimy sylwestra tylko we dwoje, zależy od pogody 18:53 [zgłoś do usunięcia]ROR "a9n1eszka mój brat jest kopletnym psycholem i odmienne zdanie odbiera jakoi atak na swoją osobę. Nie panuje nad emocjami i wyzywa od szmat, łapie nawet za nóż. Potem czeka na przeprosiny Nie chce do niego podchodzic z opłatkiem bo to kwestia czasu kiedy znów wstanie lewą nogą i bedzie sie na mnie wyżywał. Niby nie robi na mnie to wrażenia, ale wole jak nie otwiera wcale mordy " wiesz agresorami sa zwykle slabe osoby ;/ nie mniej - co to za rodzice jesli funduja ci takie towarzytwo na swieta?! ja bym na twoim miejscu postarala sie nie spedzac swiat w towarzytwie brata - trzeba chronic wlasny komfort 18:56 [zgłoś do usunięcia]a9n1eszka bluszczyk ja bym olała na Twoim miejscu ROR mi tylko mamy szkoda, bo ja kocham i by chciała żeby w domu były poprawne relacje(ona jest zawziętą katoliczką), sama mi swiadkiem, że wychodziłam z ręką do zgody chyba z milion razy, ale basta ! nie dam się poniżać. Mama musi się z tym pogodzić, że jest jak jest ________________________________________ Życie jest proste... tylko ludzie są krzywi. 18:58 [zgłoś do usunięcia]ROR rozumiem ze chasz mame - ale musisz tez kochac siebie i w imie tej drugiej milosci ochronic sama siebie przezd agresja - powiedz to mamie - ona sie wzburzy (jej prawo) ale nie przestanie cie kochac - natomaist zacznie sei zastanawiac - moze do jakichs zwiazkow dojdzie? 19:01 [zgłoś do usunięcia]a9n1eszka a nie spoko, ja wiem, ze w życiu mozemy pomóc jedynie sobie dlatego marzę o tym, żeby wyjechac do Anglii z koleżanką jeszcze przed swietami jak zostane, to pocieszam się że bedzie dobre jedzenie ja nie mam planow na sylwka, domówki są najlepsze ! ________________________________________ Życie jest proste... tylko ludzie są krzywi. 19:06 [zgłoś do usunięcia]PUP Looooser to robi kobuetom w PUP minety pod stolem, aby nie dawaly mu zadnych ofert pracy take prawde wczoraj o 18:52 Looooser to lubi być bezrobotny Zuzanna Amelia ? wczoraj o 18:50 Looooser to fajny prawiczek axelef wczoraj o 17:48 Looooser to idzie do urzędu pracy to moze zalapie sie na jakies szkolenie upp przedwczoraj o 23:27 Looooser to twój topik przygasł. www 2 dni temu Looooser to prawdziwy Polak!!! korporanka 4 dni temu Looooser to wspaniały wartościowy prawiczek któy nic w życiu nie robi poza siedzeniem na kafe. to takie urocze ze są faceci któzy nie biorą udziału w wyścigu szczurów coole 4 dni temu Looooser to mógłby zagrać w Pierwszej Miłości prawiczka zamiast Ibisza kure 4 dni temu Looooser to widzi dużo ładnych dziewczyn które mu do pięt nie dorastają okno w łazience 4 dni temu Looooser to gapi się godzinami kotełe w internete 4 dni temu Looooser to poobno ci komputer zabrali to prawda? proboszczanka 6 dni temu Looooser to przyszły mąż tej dziewczyny ze sklepu co mu się podobała. tylko musi znowu do niej podejść i zaprosić ją na kawę oraz powiedzieć jej, że wie iż ona spotyka się z tym kolesiem tylko po to żeby wzbudzić jego, looosera, zazdrość. loserkuuuuuu :* 6 dni temu Looooser to bardzo mądry chłopak który genialnie kieruje swoim życiem i takie pchły z kafe to mogą mu tyle zazdrościć bo jest prawdziwym Królem Życia a nie robolem jak oni. gosciu88 6 dni temu Looooser to nie ma pracy chociaz ma prawie 30 lat i je chipsy z biedronki offerma 6 dni temu Looooser to dziadek mu daje na totolotka kurkasznurka 6 dni temu Looooser to miedzynarodowy podrywacz na ktorego leca wszystkie dziewczyny, łacznie z zamężnymi 40tkami. Jak wygra w lotto i kupi sobie mieszkanie oraz samochód to będzie miał jeszcze większe powodzenie zauroczona pastafria 6 dni temu Looooser to najfajniejszy chłopak na kafe który zawsze tam siedzi i zawsze można z nim porozmawiać o fajnych prawicowych sprawach. Nie to co to lewackie ścierwo które chodzi zapylać w korporacjach jak bydło. On jest wolny wróżka zębuszka 6 dni temu Looooser to wartościowy chłopak który od 3 lat obserwuje swoja ukochana która się w końcu do niego przekona i będą szczęśliwi razem mieszkają u niego w pokoju 6 dni temu Looooser to wartościowy prawiczek który całe dnie siedzi na kafeterii kto wie. 1 tydzień temu Looooser to kandydat na nowego zawodnika mma. miałby sławę, kasę i piękną dziewicę. prawiczeknowy 1 tydzień temu Looooser to masz nowego prawiczka na topiku. prawdziwy prawicowie 1 tydzień temu Looooser to lubi muzykę z gatunku R.A.C. ad-m 1 tydzień temu Looooser to pisze na pomarańczowo a potem jego wpisy po IP kasują KaffeDobraRada 1 tydzień temu Looooser to znajdź pracę, zdobądź wykształcenie zacznij w końcu ŻYĆ, a nie pasożytować na rodzicach i dziadku, bo oni wiecznie nie będą żyć! getrealman 1 tydzień temu Looooser to kiedy zrozumiesz że bez pracy nigdy nie znajdziesz dziewczyny? nie licz na totolotka i zdrapki bo nie tylko ty jeden grasz prawda 1 tydzień temu Looooser to kasuje wpisy na powiedz.to ppj 1 tydzień temu Looooser to będzie wynajmował chatę i tak zarabiał na życie kotełe kafełe 1 tydzień temu Looooser to żyje bez zmian hadredi 2 tygodnie temu Looooser to agent prawiczkowy jakich wielu na kafe muItumpikseli 2 tygodnie temu Looooser to szpieg fanke losere 2 tygodnie temu Looooser to najlepszy chłopak z wrocławia Lollaaaaa 2 tygodnie temu Looooser to moj slodziaczek gpj 2 tygodnie temu Looooser to czyta prawicową prasę i książki miauu 12 listopada 2011 Looooser to nie pisze sobie sam postów tylko jego kot. kryśka z gazowni 12 listopada 2011 Looooser to wybredny figo fago firmax 12 listopada 2011 Looooser to ziomal firmy a ci co gadają że towieśniak to guzik się znają na dobrej muzie! joł! f23 pozdro 12 listopada 2011 Looooser to podbijaj topa i piszcuś truelife 12 listopada 2011 Looooser to liczy że dziewczyna sama do niego podejdzie i zagada jołmen 12 listopada 2011 Looooser to ma tu ode mnie 10-tkę. gyy 12 listopada 2011 Looooser to twój topik na kafe zdycha. zrób coś albo go daj do usunięcia 2 godziny temu Looooser to robi kobuetom w PUP minety pod stolem, aby nie dawaly mu zadnych ofert pracy take prawde wczoraj o 18:52 Looooser to lubi być bezrobotny Zuzanna Amelia ? wczoraj o 18:50 Looooser to fajny prawiczek axelef wczoraj o 17:48 Looooser to idzie do urzędu pracy to moze zalapie sie na jakies szkolenie upp przedwczoraj o 23:27 Looooser to twój topik przygasł. www 2 dni temu Looooser to prawdziwy Polak!!! korporanka 4 dni temu Looooser to wspaniały wartościowy prawiczek któy nic w życiu nie robi poza siedzeniem na kafe. to takie urocze ze są faceci któzy nie biorą udziału w wyścigu szczurów coole 4 dni temu Looooser to mógłby zagrać w Pierwszej Miłości prawiczka zamiast Ibisza kure 4 dni temu Looooser to widzi dużo ładnych dziewczyn które mu do pięt nie dorastają okno w łazience 4 dni temu Looooser to gapi się godzinami kotełe w internete 4 dni temu Looooser to poobno ci komputer zabrali to prawda? proboszczanka 6 dni temu Looooser to przyszły mąż tej dziewczyny ze sklepu co mu się podobała. tylko musi znowu do niej podejść i zaprosić ją na kawę oraz powiedzieć jej, że wie iż ona spotyka się z tym kolesiem tylko po to żeby wzbudzić jego, looosera, zazdrość. loserkuuuuuu :* 6 dni temu Looooser to bardzo mądry chłopak który genialnie kieruje swoim życiem i takie pchły z kafe to mogą mu tyle zazdrościć bo jest prawdziwym Królem Życia a nie robolem jak oni. gosciu88 6 dni temu Looooser to nie ma pracy chociaz ma prawie 30 lat i je chipsy z biedronki offerma 6 dni temu Looooser to dziadek mu daje na totolotka kurkasznurka 6 dni temu Looooser to miedzynarodowy podrywacz na ktorego leca wszystkie dziewczyny, łacznie z zamężnymi 40tkami. Jak wygra w lotto i kupi sobie mieszkanie oraz samochód to będzie miał jeszcze większe powodzenie zauroczona pastafria 6 dni temu Looooser to najfajniejszy chłopak na kafe który zawsze tam siedzi i zawsze można z nim porozmawiać o fajnych prawicowych sprawach. Nie to co to lewackie ścierwo które chodzi zapylać w korporacjach jak bydło. On jest wolny wróżka zębuszka 6 dni temu Looooser to wartościowy chłopak który od 3 lat obserwuje swoja ukochana która się w końcu do niego przekona i będą szczęśliwi razem mieszkają u niego w pokoju 6 dni temu Looooser to wartościowy prawiczek który całe dnie siedzi na kafeterii kto wie. 1 tydzień temu Looooser to kandydat na nowego zawodnika mma. miałby sławę, kasę i piękną dziewicę. prawiczeknowy 1 tydzień temu Looooser to masz nowego prawiczka na topiku. prawdziwy prawicowie 1 tydzień temu Looooser to lubi muzykę z gatunku R.A.C. ad-m 1 tydzień temu Looooser to pisze na pomarańczowo a potem jego wpisy po IP kasują KaffeDobraRada 1 tydzień temu Looooser to znajdź pracę, zdobądź wykształcenie zacznij w końcu ŻYĆ, a nie pasożytować na rodzicach i dziadku, bo oni wiecznie nie będą żyć! getrealman 1 tydzień temu Looooser to kiedy zrozumiesz że bez pracy nigdy nie znajdziesz dziewczyny? nie licz na totolotka i zdrapki bo nie tylko ty jeden grasz prawda 1 tydzień temu Looooser to kasuje wpisy na powiedz.to ppj 1 tydzień temu Looooser to będzie wynajmował chatę i tak zarabiał na życie kotełe kafełe 1 tydzień temu Looooser to żyje bez zmian hadredi 2 tygodnie temu Looooser to agent prawiczkowy jakich wielu na kafe muItumpikseli 2 tygodnie temu Looooser to szpieg fanke losere 2 tygodnie temu Looooser to najlepszy chłopak z wrocławia Lollaaaaa 2 tygodnie temu Looooser to moj slodziaczek gpj 2 tygodnie temu Looooser to czyta prawicową prasę i książki miauu 12 listopada 2011 Looooser to nie pisze sobie sam postów tylko jego kot. kryśka z gazowni 12 listopada 2011 Looooser to wybredny figo fago firmax 12 listopada 2011 Looooser to ziomal firmy a ci co gadają że towieśniak to guzik się znają na dobrej muzie! joł! f23 pozdro 12 listopada 2011 Looooser to podbijaj topa i piszcuś truelife 12 listopada 2011 Looooser to liczy że dziewczyna sama do niego podejdzie i zagada jołmen 12 listopada 2011 Looooser to ma tu ode mnie 10-tkę. gyy 12 listopada 2011 Looooser to twój topik na kafe zdycha. zrób coś albo go daj do usunięcia 2 godziny temu Looooser to robi kobuetom w PUP minety pod stolem, aby nie dawaly mu zadnych ofert pracy take prawde wczoraj o 18:52 Looooser to lubi być bezrobotny Zuzanna Amelia ? wczoraj o 18:50 Looooser to fajny prawiczek axelef wczoraj o 17:48 Looooser to idzie do urzędu pracy to moze zalapie sie na jakies szkolenie upp przedwczoraj o 23:27 Looooser to twój topik przygasł. www 2 dni temu Looooser to prawdziwy Polak!!! korporanka 4 dni temu Looooser to wspaniały wartościowy prawiczek któy nic w życiu nie robi poza siedzeniem na kafe. to takie urocze ze są faceci któzy nie biorą udziału w wyścigu szczurów coole 4 dni temu Looooser to mógłby zagrać w Pierwszej Miłości prawiczka zamiast Ibisza kure 4 dni temu Looooser to widzi dużo ładnych dziewczyn które mu do pięt nie dorastają okno w łazience 4 dni temu Looooser to gapi się godzinami kotełe w internete 4 dni temu Looooser to poobno ci komputer zabrali to prawda? proboszczanka 6 dni temu Looooser to przyszły mąż tej dziewczyny ze sklepu co mu się podobała. tylko musi znowu do niej podejść i zaprosić ją na kawę oraz powiedzieć jej, że wie iż ona spotyka się z tym kolesiem tylko po to żeby wzbudzić jego, looosera, zazdrość. loserkuuuuuu :* 6 dni temu Looooser to bardzo mądry chł Looooser to robi kobuetom w PUP minety pod stolem, aby nie dawaly mu zadnych ofert pracy take prawde wczoraj o 18:52 Looooser to lubi być bezrobotny Zuzanna Amelia ? wczor Looooser to robi 19:08 [zgłoś do usunięcia]PUP loooooosera mój brat jest kopletnym psycholem i odmienne zdanie odbiera jakoi atak na swoją osobę. Nie panuje nad emocjami i wyzywa od szmat, łapie nawet za nóż. Potem czeka na przeprosiny Nie chce do niego podchodzic z opłatkiem bo to kwestia czasu kiedy znów wstanie lewą nogą i bedzie sie na mnie wyżywał. Niby nie robi na mnie to wrażenia, ale wole jak nie otwiera wcale mordy ________________________________________ Życie jest proste... tylko ludzie są krzywi. 18:50 [zgłoś do usunięcia]ROR "[zgłoś do usunięcia] bluszczyk kurdybanek 34 a ja romantycznie we dwoje " i tez fajnie najwazniejsze to byc zadowolonym z opcji kt sie wybralo ja osobiscie mam przesyt "rozmatycznych" sylwestrow - ale ja nie jestem romatyczka 18:51 [zgłoś do usunięcia]niunczako le originale podszyw to pisał spadam, bo już chyba temat wyczerpany. 18:53 [zgłoś do usunięcia]Moorland Współczuję brata, sama nie byłabym w stanie zacisnąć zębów i święta nie święta, ale kazałabym mu spieprzać. Co do romantycznych sylwestrów - możliwie, że spędzimy sylwestra tylko we dwoje, zależy od pogody 18:53 [zgłoś do usunięcia]ROR "a9n1eszka mój brat jest kopletnym psycholem i odmienne zdanie odbiera jakoi atak na swoją osobę. Nie panuje nad emocjami i wyzywa od szmat, łapie nawet za nóż. Potem czeka na przeprosiny Nie chce do niego podchodzic z opłatkiem bo to kwestia czasu kiedy znów wstanie lewą nogą i bedzie sie na mnie wyżywał. Niby nie robi na mnie to wrażenia, ale wole jak nie otwiera wcale mordy " wiesz agresorami sa zwykle slabe osoby ;/ nie mniej - co to za rodzice jesli funduja ci takie towarzytwo na swieta?! ja bym na twoim miejscu postarala sie nie spedzac swiat w towarzytwie brata - trzeba chronic wlasny komfort 18:56 [zgłoś do usunięcia]a9n1eszka bluszczyk ja bym olała na Twoim miejscu ROR mi tylko mamy szkoda, bo ja kocham i by chciała żeby w domu były poprawne relacje(ona jest zawziętą katoliczką), sama mi swiadkiem, że wychodziłam z ręką do zgody chyba z milion razy, ale basta ! nie dam się poniżać. Mama musi się z tym pogodzić, że jest jak jest ________________________________________ Życie jest proste... tylko ludzie są krzywi. 18:58 [zgłoś do usunięcia]ROR rozumiem ze chasz mame - ale musisz tez kochac siebie i w imie tej drugiej milosci ochronic sama siebie przezd agresja - powiedz to mamie - ona sie wzburzy (jej prawo) ale nie przestanie cie kochac - natomaist zacznie sei zastanawiac - moze do jakichs zwiazkow dojdzie? 19:01 [zgłoś do usunięcia]a9n1eszka a nie spoko, ja wiem, ze w życiu mozemy pomóc jedynie sobie dlatego marzę o tym, żeby wyjechac do Anglii z koleżanką jeszcze przed swietami jak zostane, to pocieszam się że bedzie dobre jedzenie ja nie mam planow na sylwka, domówki są najlepsze ! ________________________________________ Życie jest proste... tylko ludzie są krzywi. 19:06 [zgłoś do usunięcia]PUP Looooser to robi kobuetom w PUP minety pod stolem, aby nie dawaly mu zadnych ofert pracy take prawde wczoraj o 18:52 Looooser to lubi być bezrobotny Zuzanna Amelia ? wczoraj o 18:50 Looooser to fajny prawiczek axelef wczoraj o 17:48 Looooser to idzie do urzędu pracy to moze zalapie sie na jakies szkolenie upp przedwczoraj o 23:27 Looooser to twój topik przygasł. www 2 dni temu Looooser to prawdziwy Polak!!! korporanka 4 dni temu Looooser to wspaniały wartościowy prawiczek któy nic w życiu nie robi poza siedzeniem na kafe. to takie urocze ze są faceci któzy nie biorą udziału w wyścigu szczurów coole 4 dni temu Looooser to mógłby zagrać w Pierwszej Miłości prawiczka zamiast Ibisza kure 4 dni temu Looooser to widzi dużo ładnych dziewczyn które mu do pięt nie dorastają okno w łazience 4 dni temu Looooser to gapi się godzinami kotełe w internete 4 dni temu Looooser to poobno ci komputer zabrali to prawda? proboszczanka 6 dni temu Looooser to przyszły mąż tej dziewczyny ze sklepu co mu się podobała. tylko musi znowu do niej podejść i zaprosić ją na kawę oraz powiedzieć jej, że wie iż ona spotyka się z tym kolesiem tylko po to żeby wzbudzić jego, looosera, zazdrość. loserkuuuuuu :* 6 dni temu Looooser to bardzo mądry chłopak który genialnie kieruje swoim życiem i takie pchły z kafe to mogą mu tyle zazdrościć bo jest prawdziwym Królem Życia a nie robolem jak oni. gosciu88 6 dni temu Looooser to nie ma pracy chociaz ma prawie 30 lat i je chipsy z biedronki offerma 6 dni temu Looooser to dziadek mu daje na totolotka kurkasznurka 6 dni temu Looooser to miedzynarodowy podrywacz na ktorego leca wszystkie dziewczyny, łacznie z zamężnymi 40tkami. Jak wygra w lotto i kupi sobie mieszkanie oraz samochód to będzie miał jeszcze większe powodzenie zauroczona pastafria 6 dni temu Looooser to najfajniejszy chłopak na kafe który zawsze tam siedzi i zawsze można z nim porozmawiać o fajnych prawicowych sprawach. Nie to co to lewackie ścierwo które chodzi zapylać w korporacjach jak bydło. On jest wolny wróżka zębuszka 6 dni temu Looooser to wartościowy chłopak który od 3 lat obserwuje swoja ukochana która się w końcu do niego przekona i będą szczęśliwi razem mieszkają u niego w pokoju 6 dni temu Looooser to wartościowy prawiczek który całe dnie siedzi na kafeterii kto wie. 1 tydzień temu Looooser to kandydat na nowego zawodnika mma. miałby sławę, kasę i piękną dziewicę. prawiczeknowy 1 tydzień temu Looooser to masz nowego prawiczka na topiku. prawdziwy prawicowie 1 tydzień temu Looooser to lubi muzykę z gatunku R.A.C. ad-m 1 tydzień temu Looooser to pisze na pomarańczowo a potem jego wpisy po IP kasują KaffeDobraRada 1 tydzień temu Looooser to znajdź pracę, zdobądź wykształcenie zacznij w końcu ŻYĆ, a nie pasożytować na rodzicach i dziadku, bo oni wiecznie nie będą żyć! getrealman 1 tydzień temu Looooser to kiedy zrozumiesz że bez pracy nigdy nie znajdziesz dziewczyny? nie licz na totolotka i zdrapki bo nie tylko ty jeden grasz prawda 1 tydzień temu Looooser to kasuje wpisy na powiedz.to ppj 1 tydzień temu Looooser to będzie wynajmował chatę i tak zarabiał na życie kotełe kafełe 1 tydzień temu Looooser to żyje bez zmian hadredi 2 tygodnie temu Looooser to agent prawiczkowy jakich wielu na kafe muItumpikseli 2 tygodnie temu Looooser to szpieg fanke losere 2 tygodnie temu Looooser to najlepszy chłopak z wrocławia Lollaaaaa 2 tygodnie temu Looooser to moj slodziaczek gpj 2 tygodnie temu Looooser to czyta prawicową prasę i książki miauu 12 listopada 2011 Looooser to nie pisze sobie sam postów tylko jego kot. kryśka z gazowni 12 listopada 2011 Looooser to wybredny figo fago firmax 12 listopada 2011 Looooser to ziomal firmy a ci co gadają że towieśniak to guzik się znają na dobrej muzie! joł! f23 pozdro 12 listopada 2011 Looooser to podbijaj topa i piszcuś truelife 12 listopada 2011 Looooser to liczy że dziewczyna sama do niego podejdzie i zagada jołmen 12 listopada 2011 Looooser to ma tu ode mnie 10-tkę. gyy 12 listopada 2011 Looooser to twój topik na kafe zdycha. zrób coś albo go daj do usunięcia 2 godziny temu Looooser to robi kobuetom w PUP minety pod stolem, aby nie dawaly mu zadnych ofert pracy take prawde wczoraj o 18:52 Looooser to lubi być bezrobotny Zuzanna Amelia ? wczoraj o 18:50 Looooser to fajny prawiczek axelef wczoraj o 17:48 Looooser to idzie do urzędu pracy to moze zalapie sie na jakies szkolenie upp przedwczoraj o 23:27 Looooser to twój topik przygasł. www 2 dni temu Looooser to prawdziwy Polak!!! korporanka 4 dni temu Looooser to wspaniały wartościowy prawiczek któy nic w życiu nie robi poza siedzeniem na kafe. to takie urocze ze są faceci któzy nie biorą udziału w wyścigu szczurów coole 4 dni temu Looooser to mógłby zagrać w Pierwszej Miłości prawiczka zamiast Ibisza kure 4 dni temu Looooser to widzi dużo ładnych dziewczyn które mu do pięt nie dorastają okno w łazience 4 dni temu Looooser to gapi się godzinami kotełe w internete 4 dni temu Looooser to poobno ci komputer zabrali to prawda? proboszczanka 6 dni temu Looooser to przyszły mąż tej dziewczyny ze sklepu co mu się podobała. tylko musi znowu do niej podejść i zaprosić ją na kawę oraz powiedzieć jej, że wie iż ona spotyka się z tym kolesiem tylko po to żeby wzbudzić jego, looosera, zazdrość. loserkuuuuuu :* 6 dni temu Looooser to bardzo mądry chłopak który genialnie kieruje swoim życiem i takie pchły z kafe to mogą mu tyle zazdrościć bo jest prawdziwym Królem Życia a nie robolem jak oni. gosciu88 6 dni temu Looooser to nie ma pracy chociaz ma prawie 30 lat i je chipsy z biedronki offerma 6 dni temu Looooser to dziadek mu daje na totolotka kurkasznurka 6 dni temu Looooser to miedzynarodowy podrywacz na ktorego leca wszystkie dziewczyny, łacznie z zamężnymi 40tkami. Jak wygra w lotto i kupi sobie mieszkanie oraz samochód to będzie miał jeszcze większe powodzenie zauroczona pastafria 6 dni temu Looooser to najfajniejszy chłopak na kafe który zawsze tam siedzi i zawsze można z nim porozmawiać o fajnych prawicowych sprawach. Nie to co to lewackie ścierwo które chodzi zapylać w korporacjach jak bydło. On jest wolny wróżka zębuszka 6 dni temu Looooser to wartościowy chłopak który od 3 lat obserwuje swoja ukochana która się w końcu do niego przekona i będą szczęśliwi razem mieszkają u niego w pokoju 6 dni temu Looooser to wartościowy prawiczek który całe dnie siedzi na kafeterii kto wie. 1 tydzień temu Looooser to kandydat na nowego zawodnika mma. miałby sławę, kasę i piękną dziewicę. prawiczeknowy 1 tydzień temu Looooser to masz nowego prawiczka na topiku. prawdziwy prawicowie 1 tydzień temu Looooser to lubi muzykę z gatunku R.A.C. ad-m 1 ty 18:50 [zgłoś do usunięcia]a9n1eszka mój brat jest kopletnym psycholem i odmienne zdanie odbiera jakoi atak na swoją osobę. Nie panuje nad emocjami i wyzywa od szmat, łapie nawet za nóż. Potem czeka na przeprosiny Nie chce do niego podchodzic z opłatkiem bo to kwestia czasu kiedy znów wstanie lewą nogą i bedzie sie na mnie wyżywał. Niby nie robi na mnie to wrażenia, ale wole jak nie otwiera wcale mordy ________________________________________ Życie jest proste... tylko ludzie są krzywi. 18:50 [zgłoś do usunięcia]ROR "[zgłoś do usunięcia] bluszczyk kurdybanek 34 a ja romantycznie we dwoje " i tez fajnie najwazniejsze to byc zadowolonym z opcji kt sie wybralo ja osobiscie mam przesyt "rozmatycznych" sylwestrow - ale ja nie jestem romatyczka 18:51 [zgłoś do usunięcia]niunczako le originale podszyw to pisał spadam, bo już chyba temat wyczerpany. 18:53 [zgłoś do usunięcia]Moorland Współczuję brata, sama nie byłabym w stanie zacisnąć zębów i święta nie święta, ale kazałabym mu spieprzać. Co do romantycznych sylwestrów - możliwie, że spędzimy sylwestra tylko we dwoje, zależy od pogody 18:53 [zgłoś do usunięcia]ROR "a9n1eszka mój brat jest kopletnym psycholem i odmienne zdanie odbiera jakoi atak na swoją osobę. Nie panuje nad emocjami i wyzywa od szmat, łapie nawet za nóż. Potem czeka na przeprosiny Nie chce do niego podchodzic z opłatkiem bo to kwestia czasu kiedy znów wstanie lewą nogą i bedzie sie na mnie wyżywał. Niby nie robi na mnie to wrażenia, ale wole jak nie otwiera wcale mordy " wiesz agresorami sa zwykle slabe osoby ;/ nie mniej - co to za rodzice jesli funduja ci takie towarzytwo na swieta?! ja bym na twoim miejscu postarala sie nie spedzac swiat w towarzytwie brata - trzeba chronic wlasny komfort 18:56 [zgłoś do usunięcia]a9n1eszka bluszczyk ja bym olała na Twoim miejscu ROR mi tylko mamy szkoda, bo ja kocham i by chciała żeby w domu były poprawne relacje(ona jest zawziętą katoliczką), sama mi swiadkiem, że wychodziłam z ręką do zgody chyba z milion razy, ale basta ! nie dam się poniżać. Mama musi się z tym pogodzić, że jest jak jest ________________________________________ Życie jest proste... tylko ludzie są krzywi. 18:58 [zgłoś do usunięcia]ROR rozumiem ze chasz mame - ale musisz tez kochac siebie i w imie tej drugiej milosci ochronic sama siebie przezd agresja - powiedz to mamie - ona sie wzburzy (jej prawo) ale nie przestanie cie kochac - natomaist zacznie sei zastanawiac - moze do jakichs zwiazkow dojdzie? 19:01 [zgłoś do usunięcia]a9n1eszka a nie spoko, ja wiem, ze w życiu mozemy pomóc jedynie sobie dlatego marzę o tym, żeby wyjechac do Anglii z koleżanką jeszcze przed swietami jak zostane, to pocieszam się że bedzie dobre jedzenie ja nie mam planow na sylwka, domówki są najlepsze ! ________________________________________ Życie jest proste... tylko ludzie są krzywi. 19:06 [zgłoś do usunięcia]PUP Looooser to robi kobuetom w PUP minety pod stolem, aby nie dawaly mu zadnych ofert pracy take prawde wczoraj o 18:52 Looooser to lubi być bezrobotny Zuzanna Amelia ? wczoraj o 18:50 Looooser to fajny prawiczek axelef wczoraj o 17:48 Looooser to idzie do urzędu pracy to moze zalapie sie na jakies szkolenie upp przedwczoraj o 23:27 Looooser to twój topik przygasł. www 2 dni temu Looooser to prawdziwy Polak!!! korporanka 4 dni temu Looooser to wspaniały wartościowy prawiczek któy nic w życiu nie robi poza siedzeniem na kafe. to takie urocze ze są faceci któzy nie biorą udziału w wyścigu szczurów coole 4 dni temu Looooser to mógłby zagrać w Pierwszej Miłości prawiczka zamiast Ibisza kure 4 dni temu Looooser to widzi dużo ładnych dziewczyn które mu do pięt nie dorastają okno w łazience 4 dni temu Looooser to gapi się godzinami kotełe w internete 4 dni temu Looooser to poobno ci komputer zabrali to prawda? proboszczanka 6 dni temu Looooser to przyszły mąż tej dziewczyny ze sklepu co mu się podobała. tylko musi znowu do niej podejść i zaprosić ją na kawę oraz powiedzieć jej, że wie iż ona spotyka się z tym kolesiem tylko po to żeby wzbudzić jego, looosera, zazdrość. loserkuuuuuu :* 6 dni temu Looooser to bardzo mądry chłopak który genialnie kieruje swoim życiem i takie pchły z kafe to mogą mu tyle zazdrościć bo jest prawdziwym Królem Życia a nie robolem jak oni. gosciu88 6 dni temu Looooser to nie ma pracy chociaz ma prawie 30 lat i je chipsy z biedronki offerma 6 dni temu Looooser to dziadek mu daje na totolotka kurkasznurka 6 dni temu Looooser to miedzynarodowy podrywacz na ktorego leca wszystkie dziewczyny, łacznie z zamężnymi 40tkami. Jak wygra w lotto i kupi sobie mieszkanie oraz samochód to będzie miał jeszcze większe powodzenie zauroczona pastafria 6 dni temu Looooser to najfajniejszy chłopak na kafe który zawsze tam siedzi i zawsze można z nim porozmawiać o fajnych prawicowych sprawach. Nie to co to lewackie ścierwo które chodzi zapylać w korporacjach jak bydło. On jest wolny wróżka zębuszka 6 dni temu Looooser to wartościowy chłopak który od 3 lat obserwuje swoja ukochana która się w końcu do niego przekona i będą szczęśliwi razem mieszkają u niego w pokoju 6 dni temu Looooser to wartościowy prawiczek który całe dnie siedzi na kafeterii kto wie. 1 tydzień temu Looooser to kandydat na nowego zawodnika mma. miałby sławę, kasę i piękną dziewicę. prawiczeknowy 1 tydzień temu Looooser to masz nowego prawiczka na topiku. prawdziwy prawicowie 1 tydzień temu Looooser to lubi muzykę z gatunku R.A.C. ad-m 1 tydzień temu Looooser to pisze na pomarańczowo a potem jego wpisy po IP kasują KaffeDobraRada 1 tydzień temu Looooser to znajdź pracę, zdobądź wykształcenie zacznij w końcu ŻYĆ, a nie pasożytować na rodzicach i dziadku, bo oni wiecznie nie będą żyć! getrealman 1 tydzień temu Looooser to kiedy zrozumiesz że bez pracy nigdy nie znajdziesz dziewczyny? nie licz na totolotka i zdrapki bo nie tylko ty jeden grasz prawda 1 tydzień temu Looooser to kasuje wpisy na powiedz.to ppj 1 tydzień temu Looooser to będzie wynajmował chatę i tak zarabiał na życie kotełe kafełe 1 tydzień temu Looooser to żyje bez zmian hadredi 2 tygodnie temu Looooser to agent prawiczkowy jakich wielu na kafe muItumpikseli 2 tygodnie temu Looooser to szpieg fanke losere 2 tygodnie temu Looooser to najlepszy chłopak z wrocławia Lollaaaaa 2 tygodnie temu Looooser to moj slodziaczek gpj 2 tygodnie temu Looooser to czyta prawicową prasę i książki miauu 12 listopada 2011 Looooser to nie pisze sobie sam postów tylko jego kot. kryśka z gazowni 12 listopada 2011 Looooser to wybredny figo fago firmax 12 listopada 2011 Looooser to ziomal firmy a ci co gadają że towieśniak to guzik się znają na dobrej muzie! joł! f23 pozdro 12 listopada 2011 Looooser to podbijaj topa i piszcuś truelife 12 listopada 2011 Looooser to liczy że dziewczyna sama do niego podejdzie i zagada jołmen 12 listopada 2011 Looooser to ma tu ode mnie 10-tkę. gyy 12 listopada 2011 Looooser to twój topik na kafe zdycha. zrób coś albo go daj do usunięcia 2 godziny temu Looooser to robi kobuetom w PUP minety pod stolem, aby nie dawaly mu zadnych ofert pracy take prawde wczoraj o 18:52 Looooser to lubi być bezrobotny Zuzanna Amelia ? wczoraj o 18:50 Looooser to fajny prawiczek axelef wczoraj o 17:48 Looooser to idzie do urzędu pracy to moze zalapie sie na jakies szkolenie upp przedwczoraj o 23:27 Looooser to twój topik przygasł. www 2 dni temu Looooser to prawdziwy Polak!!! korporanka 4 dni temu Looooser to wspaniały wartościowy prawiczek któy nic w życiu nie robi poza siedzeniem na kafe. to takie urocze ze są faceci któzy nie biorą udziału w wyścigu szczurów coole 4 dni temu Looooser to mógłby zagrać w Pierwszej Miłości prawiczka zamiast Ibisza kure 4 dni temu Looooser to widzi dużo ładnych dziewczyn które mu do pięt nie dorastają okno w łazience 4 dni temu Looooser to gapi się godzinami kotełe w internete 4 dni temu Looooser to poobno ci komputer zabrali to prawda? proboszczanka 6 dni temu Looooser to przyszły mąż tej dziewczyny ze sklepu co mu się podobała. tylko musi znowu do niej podejść i zaprosić ją na kawę oraz powiedzieć jej, że wie iż ona spotyka się z tym kolesiem tylko po to żeby wzbudzić jego, looosera, zazdrość. loserkuuuuuu :* 6 dni temu Looooser to bardzo mądry chłopak który genialnie kieruje swoim życiem i takie pchły z kafe to mogą mu tyle zazdrościć bo jest prawdziwym Królem Życia a nie robolem jak oni. gosciu88 6 dni temu Looooser to nie ma pracy chociaz ma prawie 30 lat i je chipsy z biedronki offerma 6 dni temu Looooser to dziadek mu daje na totolotka kurkasznurka 6 dni temu Looooser to miedzynarodowy podrywacz na ktorego leca wszystkie dziewczyny, łacznie z zamężnymi 40tkami. Jak wygra w lotto i kupi sobie mieszkanie oraz samochód to będzie miał jeszcze większe powodzenie zauroczona pastafria 6 dni temu Looooser to najfajniejszy chłopak na kafe który zawsze tam siedzi i zawsze można z nim porozmawiać o fajnych prawicowych sprawach. Nie to co to lewackie ścierwo które chodzi zapylać w korporacjach jak bydło. On jest wolny wróżka zębuszka 6 dni temu Looooser to wartościowy chłopak który od 3 lat obserwuje swoja ukochana która się w końcu do niego przekona i będą szczęśliwi razem mieszkają u niego w pokoju 6 dni temu Looooser to wartościowy prawiczek który całe dnie siedzi na kafeterii kto wie. 1 tydzień temu Looooser to kandydat na nowego zawodnika mma. miałby sławę, kasę i piękną dziewicę. prawiczeknowy 1 tydzień temu Looooser to masz nowego prawiczka na topiku. prawdziwy prawicowie 1 tydzień temu Looooser to lubi muzykę z gatunku R.A.C. ad-m 1 tydzień temu Looooser to pisze na pomarańczowo a potem jego wpisy po IP kasują KaffeDobraRada 1 tydzień temu Looooser to znajdź pracę, zdobądź wykształcenie zacznij w końcu ŻYĆ, a nie pasożytować na rodzicach i dziadku, bo oni wiecznie nie będą żyć! getrealman 1 tydzień temu Looooser to kiedy zrozumiesz że bez pracy nigdy nie znajdziesz dziewczyny? nie licz na totolotka i zdrapki bo nie tylko ty jeden grasz prawda 1 tydzień temu Looooser to kasuje wpisy na powiedz.to ppj 1 tydzień temu Looooser to będzie wynajmował chatę i tak zarabiał na życie kotełe kafełe 1 tydzień temu Looooser to żyje bez zmian hadredi 2 tygodnie temu Looooser to agent prawiczkowy jakich wielu na kafe muItumpikseli 2 tygodnie temu Looooser to szpieg fanke losere 2 tygodnie temu Looooser to najlepszy chłopak z wrocławia Lollaaaaa 2 tygodnie temu Looooser to moj slodziaczek gpj 2 tygodnie temu Looooser to czyta prawicową prasę i książki miauu 12 listopada 2011 Looooser to nie pisze sobie sam postów tylko jego kot. kryśka z gazowni 12 listopada 2011 Looooser to wybredny figo fago firmax 12 listopada 2011 Looooser to ziomal firmy a ci co gadają że towieśniak to guzik się znają na dobrej muzie! joł! f23 pozdro 12 listopada 2011 Looooser to podbijaj topa i piszcuś truelife 12 listopada 2011 Looooser to liczy że dziewczyna sama do niego podejdzie i zagada jołmen 12 listopada 2011 Looooser to ma tu ode mnie 10-tkę. gyy 12 listopada 2011 Looooser to twój topik na kafe zdycha. zrób coś albo go daj do usunięcia 2 godziny temu Looooser to robi kobuetom w PUP minety pod stolem, aby nie dawaly mu zadnych ofert pracy take prawde wczoraj o 18:52 Looooser to lubi być bezrobotny Zuzanna Amelia ? wczoraj o 18:50 Looooser to fajny prawiczek axelef wczoraj o 17:48 Looooser to idzie do urzędu pracy to moze zalapie sie na jakies szkolenie upp przedwczoraj o 23:27 Looooser to twój topik przygasł. www 2 dni temu Looooser to prawdziwy Polak!!! korporanka 4 dni temu Looooser to wspaniały wartościowy prawiczek któy nic w życiu nie robi poza siedzeniem na kafe. to takie urocze ze są faceci któzy nie biorą udziału w wyścigu szczurów coole 4 dni temu Looooser to mógłby zagrać w Pierwszej Miłości prawiczka zamiast Ibisza kure 4 dni temu Looooser to widzi dużo ładnych dziewczyn które mu do pięt nie dorastają okno w łazience 4 dni temu Looooser to gapi się godzinami kotełe w internete 4 dni temu Looooser to poobno ci komputer zabrali to prawda? proboszczanka 6 dni temu Looooser to przyszły mąż tej dziewczyny ze sklepu co mu się podobała. tylko musi znowu do niej podejść i zaprosić ją na kawę oraz powiedzieć jej, że wie iż ona spotyka się z tym kolesiem tylko po to żeby wzbudzić jego, looosera, zazdrość. loserkuuuuuu :* 6 dni temu Looooser to bardzo mądry chł Looooser to robi kobuetom w PUP minety pod stolem, aby nie dawaly mu zadnych ofert pracy take prawde wczoraj o 18:52 Looooser to lubi być bezrobotny Zuzanna Amelia ? wczor Looooser to robi 19:08 [zgłoś do usunięcia]PUP loooooosera mój brat jest kopletnym psycholem i odmienne zdanie odbiera jakoi atak na swoją osobę. Nie panuje nad emocjami i wyzywa od szmat, łapie nawet za nóż. Potem czeka na przeprosiny Nie chce do niego podchodzic z opłatkiem bo to kwestia czasu kiedy znów wstanie lewą nogą i bedzie sie na mnie wyżywał. Niby nie robi na mnie to wrażenia, ale wole jak nie otwiera wcale mordy ________________________________________ Życie jest proste... tylko ludzie są krzywi. 18:50 [zgłoś do usunięcia]ROR "[zgłoś do usunięcia] bluszczyk kurdybanek 34 a ja romantycznie we dwoje " i tez fajnie najwazniejsze to byc zadowolonym z opcji kt sie wybralo ja osobiscie mam przesyt "rozmatycznych" sylwestrow - ale ja nie jestem romatyczka 18:51 [zgłoś do usunięcia]niunczako le originale podszyw to pisał spadam, bo już chyba temat wyczerpany. 18:53 [zgłoś do usunięcia]Moorland Współczuję brata, sama nie byłabym w stanie zacisnąć zębów i święta nie święta, ale kazałabym mu spieprzać. Co do romantycznych sylwestrów - możliwie, że spędzimy sylwestra tylko we dwoje, zależy od pogody 18:53 [zgłoś do usunięcia]ROR "a9n1eszka mój brat jest kopletnym psycholem i odmienne zdanie odbiera jakoi atak na swoją osobę. Nie panuje nad emocjami i wyzywa od szmat, łapie nawet za nóż. Potem czeka na przeprosiny Nie chce do niego podchodzic z opłatkiem bo to kwestia czasu kiedy znów wstanie lewą nogą i bedzie sie na mnie wyżywał. Niby nie robi na mnie to wrażenia, ale wole jak nie otwiera wcale mordy " wiesz agresorami sa zwykle slabe osoby ;/ nie mniej - co to za rodzice jesli funduja ci takie towarzytwo na swieta?! ja bym na twoim miejscu postarala sie nie spedzac swiat w towarzytwie brata - trzeba chronic wlasny komfort 18:56 [zgłoś do usunięcia]a9n1eszka bluszczyk ja bym olała na Twoim miejscu ROR mi tylko mamy szkoda, bo ja kocham i by chciała żeby w domu były poprawne relacje(ona jest zawziętą katoliczką), sama mi swiadkiem, że wychodziłam z ręką do zgody chyba z milion razy, ale basta ! nie dam się poniżać. Mama musi się z tym pogodzić, że jest jak jest ________________________________________ Życie jest proste... tylko ludzie są krzywi. 18:58 [zgłoś do usunięcia]ROR rozumiem ze chasz mame - ale musisz tez kochac siebie i w imie tej drugiej milosci ochronic sama siebie przezd agresja - powiedz to mamie - ona sie wzburzy (jej prawo) ale nie przestanie cie kochac - natomaist zacznie sei zastanawiac - moze do jakichs zwiazkow dojdzie? 19:01 [zgłoś do usunięcia]a9n1eszka a nie spoko, ja wiem, ze w życiu mozemy pomóc jedynie sobie dlatego marzę o tym, żeby wyjechac do Anglii z koleżanką jeszcze przed swietami jak zostane, to pocieszam się że bedzie dobre jedzenie ja nie mam planow na sylwka, domówki są najlepsze ! ________________________________________ Życie jest proste... tylko ludzie są krzywi. 19:06 [zgłoś do usunięcia]PUP Looooser to robi kobuetom w PUP minety pod stolem, aby nie dawaly mu zadnych ofert pracy take prawde wczoraj o 18:52 Looooser to lubi być bezrobotny Zuzanna Amelia ? wczoraj o 18:50 Looooser to fajny prawiczek axelef wczoraj o 17:48 Looooser to idzie do urzędu pracy to moze zalapie sie na jakies szkolenie upp przedwczoraj o 23:27 Looooser to twój topik przygasł. www 2 dni temu Looooser to prawdziwy Polak!!! korporanka 4 dni temu Looooser to wspaniały wartościowy prawiczek któy nic w życiu nie robi poza siedzeniem na kafe. to takie urocze ze są faceci któzy nie biorą udziału w wyścigu szczurów coole 4 dni temu Looooser to mógłby zagrać w Pierwszej Miłości prawiczka zamiast Ibisza kure 4 dni temu Looooser to widzi dużo ładnych dziewczyn które mu do pięt nie dorastają okno w łazience 4 dni temu Looooser to gapi się godzinami kotełe w internete 4 dni temu Looooser to poobno ci komputer zabrali to prawda? proboszczanka 6 dni temu Looooser to przyszły mąż tej dziewczyny ze sklepu co mu się podobała. tylko musi znowu do niej podejść i zaprosić ją na kawę oraz powiedzieć jej, że wie iż ona spotyka się z tym kolesiem tylko po to żeby wzbudzić jego, looosera, zazdrość. loserkuuuuuu :* 6 dni temu Looooser to bardzo mądry chłopak który genialnie kieruje swoim życiem i takie pchły z kafe to mogą mu tyle zazdrościć bo jest prawdziwym Królem Życia a nie robolem jak oni. gosciu88 6 dni temu Looooser to nie ma pracy chociaz ma prawie 30 lat i je chipsy z biedronki offerma 6 dni temu Looooser to dziadek mu daje na totolotka kurkasznurka 6 dni temu Looooser to miedzynarodowy podrywacz na ktorego leca wszystkie dziewczyny, łacznie z zamężnymi 40tkami. Jak wygra w lotto i kupi sobie mieszkanie oraz samochód to będzie miał jeszcze większe powodzenie zauroczona pastafria 6 dni temu Looooser to najfajniejszy chłopak na kafe który zawsze tam siedzi i zawsze można z nim porozmawiać o fajnych prawicowych sprawach. Nie to co to lewackie ścierwo które chodzi zapylać w korporacjach jak bydło. On jest wolny wróżka zębuszka 6 dni temu Looooser to wartościowy chłopak który od 3 lat obserwuje swoja ukochana która się w końcu do niego przekona i będą szczęśliwi razem mieszkają u niego w pokoju 6 dni temu Looooser to wartościowy prawiczek który całe dnie siedzi na kafeterii kto wie. 1 tydzień temu Looooser to kandydat na nowego zawodnika mma. miałby sławę, kasę i piękną dziewicę. prawiczeknowy 1 tydzień temu Looooser to masz nowego prawiczka na topiku. prawdziwy prawicowie 1 tydzień temu Looooser to lubi muzykę z gatunku R.A.C. ad-m 1 tydzień temu Looooser to pisze na pomarańczowo a potem jego wpisy po IP kasują KaffeDobraRada 1 tydzień temu Looooser to znajdź pracę, zdobądź wykształcenie zacznij w końcu ŻYĆ, a nie pasożytować na rodzicach i dziadku, bo oni wiecznie nie będą żyć! getrealman 1 tydzień temu Looooser to kiedy zrozumiesz że bez pracy nigdy nie znajdziesz dziewczyny? nie licz na totolotka i zdrapki bo nie tylko ty jeden grasz prawda 1 tydzień temu Looooser to kasuje wpisy na powiedz.to ppj 1 tydzień temu Looooser to będzie wynajmował chatę i tak zarabiał na życie kotełe kafełe 1 tydzień temu Looooser to żyje bez zmian hadredi 2 tygodnie temu Looooser to agent prawiczkowy jakich wielu na kafe muItumpikseli 2 tygodnie temu Looooser to szpieg fanke losere 2 tygodnie temu Looooser to najlepszy chłopak z wrocławia Lollaaaaa 2 tygodnie temu Looooser to moj slodziaczek gpj 2 tygodnie temu Looooser to czyta prawicową prasę i książki miauu 12 listopada 2011 Looooser to nie pisze sobie sam postów tylko jego kot. kryśka z gazowni 12 listopada 2011 Looooser to wybredny figo fago firmax 12 listopada 2011 Looooser to ziomal firmy a ci co gadają że towieśniak to guzik się znają na dobrej muzie! joł! f23 pozdro 12 listopada 2011 Looooser to podbijaj topa i piszcuś truelife 12 listopada 2011 Looooser to liczy że dziewczyna sama do niego podejdzie i zagada jołmen 12 listopada 2011 Looooser to ma tu ode mnie 10-tkę. gyy 12 listopada 2011 Looooser to twój topik na kafe zdycha. zrób coś albo go daj do usunięcia 2 godziny temu Looooser to robi kobuetom w PUP minety pod stolem, aby nie dawaly mu zadnych ofert pracy take prawde wczoraj o 18:52 Looooser to lubi być bezrobotny Zuzanna Amelia ? wczoraj o 18:50 Looooser to fajny prawiczek axelef wczoraj o 17:48 Looooser to idzie do urzędu pracy to moze zalapie sie na jakies szkolenie upp przedwczoraj o 23:27 Looooser to twój topik przygasł. www 2 dni temu Looooser to prawdziwy Polak!!! korporanka 4 dni temu Looooser to wspaniały wartościowy prawiczek któy nic w życiu nie robi poza siedzeniem na kafe. to takie urocze ze są faceci któzy nie biorą udziału w wyścigu szczurów coole 4 dni temu Looooser to mógłby zagrać w Pierwszej Miłości prawiczka zamiast Ibisza kure 4 dni temu Looooser to widzi dużo ładnych dziewczyn które mu do pięt nie dorastają okno w łazience 4 dni temu Looooser to gapi się godzinami kotełe w internete 4 dni temu Looooser to poobno ci komputer zabrali to prawda? proboszczanka 6 dni temu Looooser to przyszły mąż tej dziewczyny ze sklepu co mu się podobała. tylko musi znowu do niej podejść i zaprosić ją na kawę oraz powiedzieć jej, że wie iż ona spotyka się z tym kolesiem tylko po to żeby wzbudzić jego, looosera, zazdrość. loserkuuuuuu :* 6 dni temu Looooser to bardzo mądry chłopak który genialnie kieruje swoim życiem i takie pchły z kafe to mogą mu tyle zazdrościć bo jest prawdziwym Królem Życia a nie robolem jak oni. gosciu88 6 dni temu Looooser to nie ma pracy chociaz ma prawie 30 lat i je chipsy z biedronki offerma 6 dni temu Looooser to dziadek mu daje na totolotka kurkasznurka 6 dni temu Looooser to miedzynarodowy podrywacz na ktorego leca wszystkie dziewczyny, łacznie z zamężnymi 40tkami. Jak wygra w lotto i kupi sobie mieszkanie oraz samochód to będzie miał jeszcze większe powodzenie zauroczona pastafria 6 dni temu Looooser to najfajniejszy chłopak na kafe który zawsze tam siedzi i zawsze można z nim porozmawiać o fajnych prawicowych sprawach. Nie to co to lewackie ścierwo które chodzi zapylać w korporacjach jak bydło. On jest wolny wróżka zębuszka 6 dni temu Looooser to wartościowy chłopak który od 3 lat obserwuje swoja ukochana która się w końcu do niego przekona i będą szczęśliwi razem mieszkają u niego w pokoju 6 dni temu Looooser to wartościowy prawiczek który całe dnie siedzi na kafeterii kto wie. 1 tydzień temu Looooser to kandydat na nowego zawodnika mma. miałby sławę, kasę i piękną dziewicę. prawiczeknowy 1 tydzień temu Looooser to masz nowego prawiczka na topiku. prawdziwy prawicowie 1 tydzień temu Looooser to lubi muzykę z gatunku R.A.C. ad-m 1 ty