Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga232509

studniówka

Polecane posty

Gość aga232509

hej . mam taki problem. otóż w tym roku mam studniówkę.. no i zaczyna się od tego że nie jestem za bardzo towarzyska więc znalezienie partnera na studniówkę jest problemem. pomysł mam aby albo pójść z kolegą z klasy. albo... z przyjacielem kolżanki. ostatnio się nawet poznaliśmy i jest ok. może nie znam go za dobrze ale wiem że będę się z nim lepiej bawić niż z tym kolegą z klasy. i wzięłabym go na tą studniówkę ale moi rodzice... nie będą zachwyceni. kasę pewnie dadzą jakbym miała z kims iść. ale nie wyobrażam sobie żeby ojciec albo matka jak go zobaczą będą zachwyceni. jest 5 lat starszy. łysy, ma kolczyki. no jednym słowem nie tak sobie wyobrażają pewnie partnera dla mnie. .... i nie wiem co robić. iść sama czy z którymś z nich .... niby mały problem ale myślę o tym i myśle....a chciałabym się wybawić na tej studniówce ... wybawić się chociaż raz. i zostawić gdzieś daleko smutki które zawsze mi towarzysza.

Gość aga232509
ok poradzilam sobie z problemem, wlasnie zamowilam kostium do mojego kwiatka doniczkowego fikusa, mysle ze jak go ubiore w takie ciuchy to kolezanki nie polapia sie o co chodzi 🖐️

Ja poszłam sama i świetnie się bawiłam! Patrzyłam tylko ze współczuciem na niektóre dziewczyny z mojej klasy, które poprzychodziły na te studniówki z byle kim, byle tylko z kimś iść, i cały wieczór naburmuszone siedziały z tymi kolesiami przy stoliku ;)