Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuda dziewoja

za kazdym razem gdy jem boli mnie brzuch

Polecane posty

Gość chuda dziewoja

co robic ? nie lubie jesc. czasami wrecz nienawidze.

wizyta u psychiatry się kłania. Spróbuj wszystko jest dla ludzi, moze faktycznie masz cos w głowie jeśli nie lubisz jeść. Zmarnujesz się nie jedząc nic.

Gość nie m,asz pojecia o czym
do lekarza idz. takie objawy moga dawac m.in wrzody trzustki jesli boli xcie w gornej czescie brzucha

Gość chuda dziewoja
boli mnie w okolicach żoladka lub sam zoładek:O dzisiaj zjadłam do tej pory: jogurt, kanapke i kiwi teraz zrobiłam sobie spaghetti z tunczykiem i pomidorami cebula i bazylia. niby smaczne zjadłam dwa kesy i juz nie moge . to moga byc bole na tle nerwowym stresuje sie sama nie wiem czym . zoładek sie jakby zaciska. nie nawidze jesc chociaz mam juz duza niedowage 😭

Gość chuda dziewoja
przed chwila wyliczylam moje bmi wynosi 15.9 jeszcze trzy kilo w dól i wg skali bedzie to :wyniszczenie

Gość przy wrzodach zoladka
po zjedzeniu bol lzeje, przy trzustki po zjedzeniu sie nasila, i sie chudnie bo sie malo je. to moze byc nerwica, ale lepiej idz do gastroolofga sprawdzic czy przyczyna nie lezy po sdtronie ktoregos narzadu

i boli wlasnie w okolicach zoladka. jesli masz az tak duza niedowage, to jutro pilnie sie zglos do lekarza :O

Wychodzi na to że watroba takich ciężkich potraw nie przyjmuję.Dieta sie kłania.Miałem 5 lat diety .Koszmar lecz podleczyć można i jeść wszystko.

lucyfer aler jakie ciezkie potrawy? to co ona napisala nie jest jakos sszczegolnie ciezkostrawne

Gość chuda dziewoja
nie wiem czy to ma znaczenie ale jestem dosyc mloda mam 22 lata i bardzo czesto jest mi niedobrze i bardzo łatwo jestem w stanie wymiotować.chociaz tego nie robie ale czesto jedzenie wrecz mi podchodzi do gardła musze wtedy brac kilka głebszych oddechów zeby sie uspokoic. no i przy takiej niedowadze nie mam praktycznie na nic sił, szybko sie mecze

i jeszcze nie bylas u lekarza? idz koniecznie, i to pilnie :O a jak dlugo to masz?

spaghetti z tunczykiem i pomidorami cebula i bazylia. -- tego pod żadnym pozorem nie mozna jeść .Wszystko gotowane i lekkostrawne.I 5 razy na dzień w małych ilościach.

lucyfer ale o jakiej diecie ty mowisz? na jaka dolegliwosc?

Gość chuda dziewoja
od jakiś 4- 5 miesiecy :O

Gość UbaBuba
Jezu dziewczyno i Ty o tym na kafe piszesz zamiast do lekarza iść??????? Umów wizytę na jutro i poproś o skierowanie na badania!!!!! Opowiedz mu co i jak...

Gość UbaBuba
..i jeszcze jedno,jedz małymi porcjami,a często.

Gość a może by tak do lekarza?
:O To jest objaw, raczej bym zbadała czego, bo normalne to nie jest.

Gość ale zajebiste:)
no moze faktycznie nie jest:O chyba sie wybiore. ps. naprawde bardzo malo dzisiaj zjadłam ? nie chce jeszcze schudnąć juz teraz wszysztko na mnie wisi 😭

Gość wawkunia
i co byłas u tego lekarza? tez mam takie objawy i mam 22 lata o 2lat jest mi dzien w dzień nie dobrze a żołądek tak mnie boli co jakiś czas jakby mi ktoś w dłoni go ściskał

Gość sól nietego
może masz złą sól ?

Gość gość
Ja tez tak mam mam 19lat tylko ze nie nie boli brzuch mam tylko odruch wymiotny ;/