Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolako

dziewczyna mojego byłego do mnie zagadała

Polecane posty

Gość kolako

.. tak po prostu. rozpoznała mnie, podeszła, zagadała. nie rozumiem takiego postępowania. jaki mogła mieć w tym cel? ja i jej chłopak mamy dobry kontakt.. ale ja niej estem jej rywalką.

Gość alez jak najbardziej
JAKA RYWALKA LASKA???? chyba ci sie cos pomyliło... nie jestes dla niej zadna konkurencja

Gość kolako
czytać nie umiesz?

o co ty chcesz rywalizowac??? o byłego??!??!???! O BYŁEGOOOOO???!?!!!!! PROSZE CIE NIE załamuj mnie

Gość A jakby podeszła
i napluła ci w ryj - to byś zrozumiała?

Gość kolako
analfabetka! przeicez napisalam, ze nie jestem dla niej rywalka zadna. bo mnie on chuj obchodzi. tylko dziwi mnie, ze zagadala do mnie, bo ja nigdy do bylych nie zagaduje, chyba musiala miec w tym jakis cel..

"nie rozumiem takiego postępowania. jaki mogła mieć w tym cel?" zaden

Gość kopkopk
ale czego nie rozumiesz? Ze czuje sie na tyle pewna, ze potrafi zagadac byla dziewczyne swojego faceta?:D

Gość kolako
ale to bylo tak, ze on do mnie nagle zaczal wypisywac sprosne rzeczy.. ktore olalam i ona po tym do mnie zagadala.. na drugi dzien :/

"A jakby podeszła i napluła ci w ryj - to byś zrozumiała?" no to niech napluje co mnie to opbchodzi :I

"Ze czuje sie na tyle pewna, ze potrafi zagadac byla dziewczyne swojego faceta?" własnie

Gość kolako
fiku mikuuu wlasnie tez tak pod tym katem mysle..

"ale to bylo tak, ze on do mnie nagle zaczal wypisywac sprosne rzeczy.. ktore olalam i ona po tym do mnie zagadala.. na drugi dzien :/" nie wiem ale wiem jedno ... załosne

Gość kolako
alez jak najbardziej ze zalosne, tez tak mysle

nie wiem ...cała trójka załosna...lepiej sie od nich odizioluj niech swie zajma soba a nie wciagaja cie w jakies gówno... wiem bo ja to przerabiałam...poszłam sobie , ignorowałam i nie gadałam to było tak mega zajebiscie ponizajace doswiadczenie w moim zyciu ze to głowa mała :o

Gość kolako
...cała trójka załosna... ?

"ale to bylo tak, ze on do mnie nagle zaczal wypisywac sprosne rzeczy.. ktore olalam i ona po tym do mnie zagadala.. na drugi dzien :/ " no to już wiesz, on jest dupkiem, ona to odkryła i chciałą cię wybadać, co jest głu[otą z jej strony bo powinna faceta opieprzyć i mu p[odziekować za znajomość 🖐️

Gość raany
a może ona się pod niego wczoraj podszywała i teraz próbuje cię wybadać :O

Gość queen30
A mnie się wydaje w miarę naturalne, że zagadała. Chciała zobaczyć w kim gustował wcześniej. Czy gust mu się rozwinął, czy mial tak dobry od zawsze. :P Testu pewnie nie zdałaś z tym swoim zdziwieniem, przerażeniem i podejrzliwością.

Gość queen30
Mój ostatni post widzę już nieaktualny. W takim razie to jakaś porażka ten facet, a co za tym idzie, ani przeszła, ani teraźniejsza też pewnie z tego sortu..

Gość kolako
on do mnie zagadala bardzo cicho, ja sie usmiechnelam i przedstawilam pierwsza i zyczylam jej milego dnia , ona burknela 3 slowa , byla dosc speszona.. chyba ją wkurzylo to z takim usmiechem ja przywitalam, ale jak mialam sie zachowac skoro mam go gleboko w dupie i jego zwiazek. z jednej strony mi jej zal, bo ja bym w zyciu nie chciala aby moj facet pisal takie rzeczy do swojej eks ;/ ale nei wiem czy ona o tym wie..

"dziewczyna mojego byłego do mnie zagadała" a co a róznica niech se gada... kazdy facet to porazka ...przynajmniej tych których ja miałam ...powinnam sobie na drugie imie dac PORAZKA

Gość kolako
alez jak najbardziej Ciebie chyba ktos bardzo zranil,,??