Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co dalej ? ? ?

co do skorzanej spodnicy?

Polecane posty

Gość i co dalej ? ? ?

Wiem, ze to nie ten dzial, ale moze dacie jakies wskazowki? Kupilam czarna spodnice z eko skory, jest to kroj prosty, tak za kolana, co do niej ubrac?

Gość i co dalej ? ? ?
majtki nie sa potrzebne, spodnica jest dluga, ja pytam sie jaka bluzka i jakie buty :-D

Gość czerwonaa88
też się zastanawiam bo bardzo podobają mi się spódnice z ekoskóry. Moze jakiś krótki sweterek rozpinany sama nie wiem i dlatego wstrzymuje się z kupnem;d

Gość czerwonaa88
buty to chyba botki na obcasie bo kozaki nie bardzo pasuja zwłaszcza gdy spodnica jest za kolana

Gość i co dalej ? ? ?
wlasnie tez mysle o botkach :-) poza tym mam takie krotkie bolerka w kolorze lososiowym lub niebieskim. MOze ubrac biala bluzke i do tego to bolerko i czarne botki? Tez mi sie podobaja te spodnice, tylko jak juz kupilam to mysle jak ja nosic :-)

Gość mamu już wszytko
koszulę z jakiegoś delikatnego zwiewnego materiału z koloże nude/szarym/pudrowo różowym będzie fajny kontrast :D

Gość i co dalej ? ? ?
mam koszule w kolorze sliwki, moze byc?chyba sie po prostu ubiore i stane przed lustrem, wtedy zobacze co i jak. Bluzek w kolorze pudrowego rozu i nude nie posiadam, niestety.

Gość maxs
moim zdaniem kobieta ubierając taką spódnicę jest interesująca dla faceta . Wiem że jako facet w modzie cenię klasykę anie kombinowanie .