Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanaberie29

Codzienne kłótnie z chłopakiem!

Polecane posty

Gość fanaberie29

Jesteśmy ze sobą niedługo, ale zdążyliśmy już razem zamieszkać. Oboje z nas w przeszłości miało tam kogoś przez dłuższy czas, co nie zakończyło się zbyt dobrze (chodziło o zdrady naszych partnerów). Na początku było cudownie, wybuchowo, intensywnie i naprawdę wiem o tym, że my się kochamy. Tak naprawdę kochamy. Nie możemy bez siebie żyć. Niestety do tego wszystkiego codziennie się kłócimy. CODZIENNIE! O pierdoły. On zwala winę na mnie, ja na niego. Żadne z nas nie jest święte. Te kłótnie mnie zabijają. Mam już tego dosyć, nerwy nie dają mi spać potem i normalnie funkcjonować. Na niego też mają negatywny wpływ, a mimo tego nie potrafimy przestać. Nie potrafimy! Nie wiem, czy warto dalej bezskutecznie z tym walczyć, czy po prostu odpuścić i żyć dalej. Czuję się okropnie przez to nieszczęśliwa, chociaż kocham go i wiem, że on też mnie kocha. Co robić?

Gość dorosnąć!! a nie dwoje
dzieciaków bawi się w dom :o

Gość ee93
u mnie jest podobnie, dzisiaj jadę na ostateczna rozmowę z chłopakiem. Jedyne wyjście to się roztać, bo charaktery się nie zmienią, niestety

Gość lluutt
O jakie konkretnie pierdoły się kłócicie?

Gość Kobietatatatatatata
Byłam dokładnie w takiej samej sytuacji. Najgorsze było to, że chłopak potrafił mi powiedzieć coś tak bolesnego, że doprowadzał mnie do łez. Przez to stałam się nawet agresywna, wybuchałam momentalnie. Żyć bez siebie nie możemy no i jak to możliwe ? Obecnie nie widzimy się już 1,5 m-ca. Bije sie z myslami bo oboje chcemy powrotu, a i tak piszemy sobie takie rzeczy ... :(

Gość Kobietatatatatatata
Ten temat był zalożony rok temu, no ciekawe jak sie potoczyly ich losy.