Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płaczuszka

Płacze dzis cały dzień...

Polecane posty

Gość Płaczuszka

Straszna depreche dziś złapałam od rana łzy w oczach i tylko płacze nie umiem sie uspokoic ...jestem zestresowana boje sie jutra i poprostu zwyczajnie niechce mi sie zyc..

Gość Płaczuszka
nie ogarniam sytuacji w jakiej sie znalazłam :(

Gość Płaczuszka
no mam mnostwo problemów a ze wszytskim sobie musze radzic sama . Mam małe dziecko , słabo platna prace , brak pieniedzy , pusta lodowke , kilka zaleglych rachunkow ...zycie ..nikgo bliskiego zeby isc sie wyplakac trudno mi isc przez zycie w takim tempie w jakim teraz ide a ja poprostu sie przez nie przedzieram jak przez jakis zagmatwany zaplatany labiryn

Gość sa ale z obcymi nie gadają
taaaaaaaaak? a co ci jest? nie martw sie tym ze płaczesz mniej wysiusiasz

czyli kolejna co zrobiła a nie pomyślała.... no cóż proponuje zacisnąć zęby robić swoje bo płaczem niczego nie zmienisz.

Gość Płaczuszka
levviatan ...myslała ..i chciala jasne?znam cie z tego forum takze zachowaj obelgi juz dla siebie ok? i moraly tez

Placzuszka... ale masz dzieciaka, ktory Cie kocha i dla niego chyba warto sie usmiechnac? Co? Zycie nas kopie w doope bo tak to ktos ulozyl. To od nas zalezy czy kopniemy je w doope te czy bedziemy beczec do poduszki. Placz jest dobry, uwalnia, odpreza... ale potem trzeba wstac, otrzasnac sie i postanowic zyc weselej :)

Gość Prostownik idiotów
Przytulam cieplutko :) Nie martw się, wszystko sie poukłada...popatrz na uśmiech dziciatka, to da ci siłe 🌻

Gość Płaczuszka
oj kocham dziecko nad zycie .. czesto sie usmiecham zeby wiedzialo ze jest ok zeby bylo spokojne i szczesliwe ale przychodza takie dni jak ten ze sytuacja jest juz bez wyjscia i sie podlamuje :(

Gość sertyu
jesli jestes z tego samego miasta co ja to ci pomogę, mam dużo ubrań po dziecku , mam dostęp do żywnosci za pol darmo, są instytucje , cos ty taka niezaradna ?

moja kolezanka co sama zostala z dzieckiem znalazla sobie faceta oczywiscie poleciala na jego kase bo gdyby nie on zdechla by z glodu w sumie to jest jakies wyjscie

bo to zwykle przychodzi falami... jednego dnia sie usmiechasz a drugiego chcesz nieistniec. najwazniejsze w tym zeby sie podniesc w odpowiednim momencie a nie przechlipac calego zycia :)

Gość Płaczuszka
ser(..) nie wiem czy nie zaradna musze isc do pracy na 10 godzin pozniej juz nie za wiele moge załatwic a kazdy dzien wolny to dniowka mniej a zarabiam 1100 zł ... nie mam wyboru .

Płaczuszka -> obelga to by była jakbym ciebie nazwał panią lekkich obyczajów używając bardziej wulgarnego słownictwa...

Gość Płaczuszka
levviatan jestes za mlody zeby wiedziec cos o zyciu a juz tym bardziej nie jestem matka malutkiego dziecka ..kiedys zostaniesz rodzicem , pogadamy .

Płaczuszka, kiedy jest żle i szaro , pomyśl o wszystkich tych , którzy pukaja do twoich drzwi prosząc o wsparcie , o wszystkich tych którzy mają jedynie kawałek chleba,o wszystkich tych którzy maja nieuleczalnie chore dzieci..to może marne pocieszenie , ale z doswiadczenia wiem że najlepszym lekiem na własne problemy sa problemy innych... a swoją drogą..dlaczego dzień wolny to dniówka mniej?bo może ja znam inne przepisy?

Gość Płaczuszka
bo ja nie mam umowy w pracy i poprostu nie ma czegos takiego jak dzien na zadanie dzien dla matki z dzieckiem itp

Gość cała tone we łzach
Płaczuszko ,ja ma m jeszcze gorzej ,nie mam pracy,jestem po operacji

lewiatan daleko ci w ogole do bzykniecia jakiejs panny wiec mysle ze wypowiadanie sie w takim temacie to dla ciebie czarna magia wiec z laski twojej przestan sie pograzac bo nieudacznikow mamy na tym forum od zatrzesienia i kolejny placzek-wali-konik nikomu nie potrzebny. wyjdz chlopie do ludzi, moze tam znajdziesz jakas chetna panne i wtedy pogadamy o zyciu :)

Gość Płaczuszka
cała tone ..ja mam ale place wynajm i wogole ..wcale nie odczówam ze mam prace ..no moze tylko w kregoslupie

zaj.... takiego pracodawcę ...jak słyszę o takich sytuacjach typu praca bez umowy , okres próbny bez umowy...,smutny ten nasz kapitalizm

Gość Płaczuszka
nooo totalne wykorzystywanie ale sie nie odezwe bo wredna mam szefowa ;/ typu "jak sie nie podoba to jest 100 osob na twoje miejsce"

Gość Płaczuszka
sprzedaje takie pierdolki z pudelek wiesz o co chodzi ? cały dzien na dworze stoje .