Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letnia gwiazda

już od dzisiaj przygotowuję się na wiosnę 2012!!!

Polecane posty

Gość letnia gwiazda

TAK! od dziś. biorę się za siebie. już od dziś zaczynam kompletować nową garderobę, dieta, sport, fryzjer itp. małymi kroczkami. postanowienie typu "do sylwestra" są dla mnie niewykonalne, ale w wiosnę wkroczę już obłędnie :D zaczynam od pillingu. azjatyckiego :D

Gość letnia gwiazda.
i czekam ciepliwie do wiosny,kiedy puszczą wode w fontannie :) będę mogła sie w koncu wykapać :classic_cool:

Gość vivatvitamina
Trzymam kciuki za Ciebie.:classic_cool: ps oby to się nie skończyło tu jakimś tematem w stylu-"przegrałam totalnie,nie piorę już nawet majtek"

Gość Dr Deltoid
Brawo!Tak trzymać!Jesteśmy z Tobą i trzymamy Cię za ręce!!!!Uda Ci się!!Zdobędziesz Świat.Yes!You can do it!!:classic_cool:

do tej pory byłam nijaka. włosy w kucyk, chociaż ładne - długie, brązowe. makijażu prawie tyle co nic, usta pociągnięte pomadką ochronna. długi sweter, dżinsy i baletki. i to był mój codzienny look. ale koniec z tym.

Gość Kaffe 3ma kciuki!!
Będziesz Łabędziem.Najpiękniejszym w Świecie.Wierzymy w Ciebie. Peeling Azjatycki to będzie Twoj pierwszy krok do tego by się odrodzić.Z jednej strony dla niektórych do zwykły krok ale my wiemy,że to krok milowy.Krok epokowy ku zmianom!!!

Gość Twój Wiosenny Sukces
🌻🌻"Budzę się, znów ta sama wersja zdarzeń Biegnę choć już za późno Kawy łyk, biorę plecak I zamykam drzwi na klucz Dzwoni ten co każdego dnia telefon I już wiem - zapomniałam Chciałam wiem - dobrze Lecz na przekór wszystko dzieje się Jedno wiem tego chcę By od jutra mówić, że Już jestem ideałem Zawsze przecież można lepiej Będzie tak, bo tak chcę Wszyscy będą mówić, że Już jestem ideałem Lecz dopiero jutro Koniec dnia, myślę leżę W ciepłej wannie Jeszcze dwa skrzyżowania Koniec gry, wracam Przecież nie mam czym otworzyć drzwi Jutro będę ideałem Jutro będę Jutro będę ideałem Jedno wiem tego chcę By od jutra mówić, że Już jestem ideałem Zawsze przecież można lepiej Będzie tak, bo tak chcę Wszyscy będą mówić, że Już jestem ideałem Lecz dopiero jutro Jutro będę ideałem Jutro będę Jutro będę ideałem Jedno wiem tego chcę By od jutra mówić, że Już jestem ideałem Zawsze przecież można lepiej Będzie tak, bo tak chcę Wszyscy będą mówić, że Już jestem ideałem Lecz dopiero jutro..."🌻🌻 Powodzenia!!Jesteśmy z Tobą🌻