Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NatashaNat

Związek a przyszłe życie

Polecane posty

Może pomyślicie że jestem jakąś despertką albo pann która chce szybko złowić meża, ale dzisiaj sobie uświadomiłam że moje zycie prywatne jest tak naprawde bezsensu :( Jestem w 5 letnim związku, mam 26 lat- niby mam kogoś a czuje sia tak samotna jak palec. Moj TŻ jest ode mnie ciut starszy ale kompletnie ne mysli o przyszlosci- to znaczy mysli, ale tylko o swojeje. W jego planach nie odnajduję siebie. Wazne jest dla niego to ile ma kazy na koncie, ile zarbi na tym czy tamtym... Związek zrobił się nudny jak flaki z olejem. Naprwde nie am juz siły czasem o tym myśleć, ale ostatnio rozwalają mnei najdrobniejsze rzeczy... Czepia się ze ja nie chcę spędzać czasu z jego rodzinką- ale akurat to on robił wszytko żebym nie czuła sie z ta rodziną najlepiej. Jest bardzo uzależniony od swojego rodzeństwa- od brata- bo razem pracują, od siostry, bo niejako ona go wychowała, kiedy jego mama byla na delegacjach.Wg niego jestem mało samodzielna- tego wogole nie rozumiem w ogóle- bo nie wiem w czym ma sie przejawiać ta moja niesamodzielność... chyba tylko w tym ze nie lubie sama wracac po nocach na warszawską Prage ( taka praca akurat i czasem zdarza mi sie poprosci zeby po mnie wpadl do pracy..) Nie mieszkamy razem- bo on wynajmuje małe mieszkanie, ja mieszkam jeszcze ze starsza siotra. Z jego strony nie padła taka propozycja, żeby może wreszcie razem coś zacząć. Poza tym- jest mi coraz smutniej- normalnie SMUTNO ze większość moich koleżanek wychodzi za maż, ma juz dziecie, a moje życie sie nawet troszkę nie chce ladnie ulozyc... I dziś niestety złapałam kolejnego dola- zbliżają sie swieta- ktore spędzimy osobno. On do swojej rodzinki (nota bene w Warszawie) ja do swojej...

Gość dziwny związek...ja akurat
fanką ślubów i dzieci nie jestem, ale żeby po 5ciu latach nie mieszkać razem? nie spędzać wspólnie świąt? dziiiiiiiiiiiiiiwne

Gość chłopak cie nie kocha
bo jemu sie cos jebneło najwidoczniej