Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialek po 30

Jak przestac byc niesmialym facetem po 30

Polecane posty

Gość niesmialek po 30

to juz taki wiek, nie wiem czy da sie jeszcze cos zmienic?

Gość jak cos powiem to juz powiem
przelamywac sie, przylamywac sie i jeszcze raz przelamywac. inaczej sie nie ,,wyleczysz". a poza tym, kobiety lubia niesmialych facetow wiec az tak bardzo sie ta niesmialoscia nie przejmuj ;)

przestan myślęć o sobie jak o nieśmiałym. Nie oczekuj ze wszyscy będą tobą sie zachwycać będz też akceptować. Obejrzyj sobie film Big Lebowski. I przejmij jego filozofię. No i zacznij codziennie palić po 2 mies będziesz jak młody bóg :)

akurat palenie chyba jeszcze pogłębi problem. osoba pisząca że kobiety lubią niesmiałych chyba nie wie co pisze. zrób tak jak napisałem, mi to pomogło. jeszcze rok temu byłem chudzielcem nieśmiałym i zero powodzenia, teraz już kobiety zaczeły się interesować moim wyglądem co skutecznie nieśmiałość wypiera z mojej głowy.

Gość jak cos powiem to juz powiem
doskonale wiem co pisze 😡 bez protekcyjnego tonu, prosze! zarowno ja jak i wiekszosc moich kolezanek lubimy niesmialych facetow. zawsze takiego potrafie w towarzystwie wylapac i z reguly okazuje sie bardzo interesujacy. a ci z silowini w ogole mnie nie ruszaja :P

Gość nie musisz, kocham cię
nieśmiałego

Gość jaki masz problem ?
na czym polega albo objawia sie ta niesmialosc ?

Gość niesmialek po 30
sam nie zagadam do dziewczyny ktora mi sie podoba, a jesli juz znam jakas dziewczyne to nie zaprosze jej na spotkanie, moze i dziewczyny lubia niesmialych, kilka razy slyszalem ze jestem slodki, ale zycie z taka osoba jest jednak ciezkie

Gość fajny.
pewnie jest prawiczkiem:(🖐️

Gość niesmialek po 30
powodem niesmialosci jest zapewne wychowanie, moze za duzo zakazow, ale inni chyba mieli wiecej; nie wiem jest podobno tez gen niesmilosci - ale chyba nie u mnie

Gość niesmialek po 30
;-)

Gość Befele
"tajemnica_on idź na siłownię i sztuki walki, dużo pomaga, serio! " Złota rada! Zapewne autorze pytasz jak przestac byc niesmialym w kontaktach z kobietami. Ale niesmialosc nie ogranicza sie tylko do tej sfery. Sztuki walki i silownia bardzo duzo daja. Nie da sie pozbyc niesmialosci tylko cos czytajac i wmawiajac sobie. Musisz coz zrobic. Zapisanie sie do klubu sportu walki to strzal w dziesiatke. Rob co ci tak kaza robic i nie mysl za wiele co ci to da w rozmowach z babami. Nagle jedego dnia sie obudzisz i zauwazysz ze zdziwieniem ze swobodna rozmowa przyszla od tak sobie.

W tym wieku to już pozamiatane. 🖐️ Gdybys miał 18 lat to jeszcze jakieś szanse by były, a tak to zapomnij. Nie staniesz się smiały, nawet jeżeli cudem się kilka razy przełamiesz, to za każdym razem będzie to Ciebie kosztowało mega dużo wysiłku i nerwów, a próba i tak wyjdzie sztucznie przez co na 99% zakończy się niepowodzeniem. 🖐️

Gość Befele
"za każdym razem będzie to Ciebie kosztowało mega dużo wysiłku i nerwów, a próba i tak wyjdzie sztucznie przez co na 99% zakończy się niepowodzeniem" Dopóki walczysz, nie przegrałeś.

Gość koniec, jedynie dziwke
"poderwiesz" zwykla laska gdy sie dowie bedzie patrzyla na ciebie jak na ufo 🖐️

Nieśmiałość oznacza niepewność i strach. Czy wczułeś się w siebie i wiesz CZEGO się obawiasz przy rozmową, spotkanie, zaczepieniem kobiety? Najczęściej tłem nieśmiałości są kompleksy. Czy już zidentyfikowałeś swoje kompleksy?

Gość soul82
moze potrzebujesz kobietke ktora Cie rozkreci ;) i to on zrobi Iwszy krok 3mam kciuki i uwierz w siebie!!!warto walczyc o siebie i o wlasne poczucie wartosci..

Jeśli jeszcze nie uprawiałeś seksu polecam udanie się do eleganckiego domu publicznego i poszukanie jakiejś kulturalnej kobiety. Wydasz 150-200zł ale nabierzesz więcej śmiałości. Jeśli dobrze trafisz, to nauczy Cię jak głaskać, pieścić kobietę.

Gość drenażysta
"niesmialek po 30 to juz taki wiek, nie wiem czy da sie jeszcze cos zmienic?" 1. Po 30tce to wiek jest taki, że jest się w tym wieku atrakcyjnym dla wielu kobiet, od 25 lat wzwyż, a nawet dużo młodszych. 2. O ile aktywne życie związane z poszukiwaniem partnera z przyczyn biologicznych kończy się na 30tu, 35ciu latach, to dla mężczyzna jeszcze długo, długo po 40ce ma szanse u dużo młodszych panien. 3. Nie dać sobie wmawaić, że nieśmiałość po 30tce to już koniec - TO NIEPRAWDA!!! 4. Zacząć regularnie ćwiczyć - nie dla sylwetki, ale dla samopoczucia, gibkiej postawy ciała i pewności siebie. 5. Przestać się zastanawiać nad tym, że młoda kobieta już nie zechce faceta po 30tce. Zechce, ale nie takiego, który uważa że jest przegrany. Nie słuchaj pierdów i nie wierz w stereotypy, że facet po 30tce nie ułoży sobie życia. Kobieta w tym wieku może mieć problem, ale nie mężczyzna. 6. Zacząć zdobywać wiedzę o prawdziwej naturze kobiet, wiedzę, którą można wykorzystać. Nauczyć się uwodzenia i wykształcić osobowość atrakcyjną dla kobiety. Tak - istnieje coś takiego i możńa się nauczyć takim być. 7. Rozmawiać z kobietami przy każdej okazji. Rozmawiać z pozycji jakby to ty miałbyś być nagrodą dla kobiety. 8. Pprzestać się przejmować brakiem babeczki - to nie pomaga. Z góry zakładaj, że nie uda Ci się z kobietą, z którą rozmawiasz, a będziesz bardziej wyluzowany. Jak się będziesz starał to już w myślach wyobrazisz sobie odrzucenie i nawet nie podejdziesz do kobiety. Odrzucenia są wpisane w życie mężczyzny - nikt tego nie uniknie. Odrzucenie przez kobietę to piękne i pouczające doświadczenie. Korzytaj z tego. :)

Gość drenażysta
I nigdy, nidgy nie korzystać z usług prostytutek. Seks lezy na ulicy, tylko trzeba się trochę po niego schylić.

Gość skj
Imho seks z dziwką na poczatek to dobry pomysl, bo tez sie przelamie. A tak? Nawet, jesli juz zdobedzie babeczke na seks bez kasy, to tylko sie zblazni.

Gość soul82
hahahahah drenażysta Ty to jakis expert w tych sprawach widze ;) to sa dobre rady i dla kobiet.kobietki czytajcie czytajcie jak faceci mysla

Gość buah ha hah ah
". Seks lezy na ulicy, tylko trzeba się trochę po niego schylić.:" ma przeleciec jakąś zapitą kloszardessę? :classic_cool:

Gość buah ha hah ah
"Z góry zakładaj, że nie uda Ci się z kobietą," z góry zakładaj że nie uda ci sięzdac prawka wiec po co iśc na egzam i za to płacić? szkoda kasy na coś co się nie uda :classic_cool: dobre te rady :D🖐️

Gość niesmialek po 30
super rady, zaczynam od nastepnego tygodnia, obecnie jestem zajety ;-) z uslug prostytutki nie skorzystam - mialbym ogromnego kaca moralnego; poza tym pewna dziewczyna z pracy na mnie leci - w sumie mam szanse na sex z nia, ale po prostu mi sie nie podoba; i nie chodzi o wyglad, a o charakter, zachowanie...

Gość jak to jak?
zaryzykować śmiałość