Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdkf

Chyba jestem strasznie nudna, czuje sie pomijana przez ludzi

Polecane posty

Gość dfdkf

ogolnie mnie olewaja , mam wrazenie ze jestem daleko w tyle za ludzmi sama nie wiem czego chce,czy jakiejś rady czy pocieszenia czy czego;/

Gość dfdkf
możę ktoś sie zlituje nade mną ? strasznie swędzi mnie odbyt :D

Gość dfdkf
podszyw:o oczekuje normalnych odpowiedzi:o

Gość świadomość wyboru górą
Może spróbuj pogadać z psychologiem. To nic nie kosztuje, a może pomóc. Jeśli masz skończone 18 lat możesz zgłosić się do PZP bez skierowania, jeśli jesteś niepełnoletnia powinnaś porozmawiać z rodzicami, jeśli masz z nimi dobry kontakt.

Gość hjgflshdfjgs
kazdy człowiek jest interesujący, tylko ty próbujesz sie kumplowac z niewlasciwymi osobami. Olej ich, nie staraj sie nikomu przypodobac, bo zanizasz siebie w ten sposob. Kazdy ma cos unikalnego w sobie, cos, co cie interesuje, co cie okresla. Poszukaj ludzi którzy lubia to samo, z którymi mozesz porozmawiac. Nie chodzi o to, by podobac sie wszystkim. Czasem to przychodzi z wiekiem, z doswiadczeniem. Moj kolega z klasy - przez wszystkich wysmiewany, pomijany, ot, taki nudny nieudacznik. minely lata, skonczyl stomatologie, przejal po rodziac gabinet, rozbudwal z ich pomoca w spora klinike i prosze, nagle zrobil sie taki atrakcyjny, ze kobiety zabijaja sie o jego wzgledy. A to przeciez ten sam nudny, grubawy Krzysiek...

hjgflshdfjgs Masz rację każdy człowiek ma różne zainteresowania, przez zainteresowania może znaleźć wspaniałych ludzi, którzy potem mogą zostać przyjaciółmi :) ile osób ocenia po przez wygląd i powierzchownośc ? :( nie znając tak naprawdę drugiej osoby? po przy bliższym zapoznaniu zmienia się zdanie o kimś.