Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viwiann

Dojrzała kobieta o życiu

Polecane posty

Gość Viwiann

Mam 44 lata. Jestem atrakcyjną kobietą. Aktualnie po drinku, dlatego odważyłam się założyć ten temat. Nie jestem gotowa do takiego życia, jakie prowadzę. Syn na studiach, z męzem w separacji. Zonaty kochanek na boku. Jestem samotna. Sama w dużym mieszkaniu. Aż wyć się chce. Co się porobiło z moim życiem? Co ze mną? Nie panuję już nad niczym.

Gość qwert6y7uikj
go kochanka w miare mozliwości :) bo życie ucieka

Gość chłopak cie nie kocha
swietnie ..i to mnie czeka?????!!!

Gość dfghujikjhgvfc
wiele kobiet ma podobniwe ale siedzi cicho )

Gość aleeeg
wymien tego kochanka na bardziej dochodowego :D

Gość gulawer
w domu nie siedź....wychodź do ludzi...każdy jest kowalem własnego losu.

w ogole posiadanie zonatego kochanka jest okropne- fuj! jeszcze sie mozna zarazic jakas choroba weneryczna od jego zony;//

Gość Viwiann
Puszkę zywca.

Gość Viwiann
Nie tak miało być. Miałam być szcześliwa w malżeństwie. Miałam mieć rodzinę. Miałam być matką i żoną. Miało wszystko być takie proste, jasnę, przejrzyste. Nic nie jest takie, jakie być powinno. Zyję w grzechu? Nie wiem. Nie czuję się gzreszna. Raczej neiszczesliwa. Był u mnie . Wspaniały seks. Trzy orgazmy. Teraz wrócił do swego domu. I słusznie. On tak powinien. To ja- teraz wolna kobieta- nie powinnam się na to godzić. Ale nie wiem już, co powinam, a czego nie powinnam. Nie wiem, czy go kocham. Wiem, że nie chcę go na stałe.

Gość skreślenieciebie
Skreśla cię ten kochanek żonaty nie warto o tobie rozmawiać kochanka żonatego nie zasługuje na nic dobrego no chyba tylko na kopa w duuuupę aby leciała i leeeciała aż do piekła

Gość dośważ za bardzo
A o co ci tak głównie chodzi, źle ci tak czy dobrze korzystaj z życia póki masz ochotę i jesteś jeszcze w miarę młoda i atrakcyjna

o zraz zonki-polki cie zjada;-))) biedaczki - zwykle nie maja pojecia o dobrym seksie dlatego ich mezowie maja kochanki - as easy as it is;-)) nie popieram zdrad - natomaist wolny czlowiek moze uprawiac seks z kimkolwiek chce - jedyny warunek - ta druga strona tez musi tego chciec;-) as easy as it ;-)

Gość Viwiann
Enfant- może i głupia. A moze tylko pogubiona. Wisi już mi to. Co sączę.? Razem wypilismy szampana. Teraz nalałam sobie jakies jajeczne cudo. Słodkie jak .... Mój kochanek- w [porzadku- sprawny w łożku jak nikt przed nim. Mogę go zostawić. Ale nie wiem, jak to przezyję. I brakować mi będzie seksu z nim- jego zapachu, smaku...... Nie ja tak porobilam ze swoim życiem. Zareagowałam na działania swgo jeszcze męża. Ale to długa historia

Gość Viwiann
Zaraz się nawalę i włoże ogórka.

Viwiann Nie tak miało być. Miałam być szcześliwa w malżeństwie. Miałam mieć rodzinę. Miałam być matką i żoną. Miało wszystko być takie proste, jasnę, przejrzyste. Miało byc ... chyba zamówienie nie doszło :D z takim nastawieniem to nic dziwnego ze siedzisz sama i sie alkoholizujesz :O

Gość Viwiann
Tajemnica on- kochanek z tych bogatszych....nie dybie na moje włości;P

Gość viwiann jest dziwna
każdy jest kowalem swojego losu, masz to na co zapracowałaś, ale to ohydne zdradzać.

Gość viwiann jest dziwna
wiek wcale nie świadczy o dojrzałości, ty dojrzała nie jesteś

Gość Viwiann
Enfant- a tam- od razu alkoholizujesz............po prostu wyjąkowo coś tam w kielichu jest. Mam słabszy dzień. Wiem,że kazdy kowalem.....itp, i że masz to na co godzisz się. Nie o to chodzi. Raczej o to,że ja sama nie wiem, czego chcę, w jakim kierunku iść powinnam. Kochanka mam od dawna, od kilku lat. Stał się lekarstwem na moje nieudane małżeństwo . POmógł mi przetrwać, gdy się wszystko waliło. Teraz, jako wolna kobieta, nigdy bym w romans z żonatym nie weszła. On został z dawnych czasów. Jest erotyczny i energetyzujący, I niebezpieczny. Bo wiem,że będąc z nim, nie związę się z nikim innym.

" ja sama nie wiem, czego chcę, w jakim kierunku iść powinnam." no to przecież my Ci tego nie powiemy. Jak masz kochanka i jest ok, to w czym problem? Jesteś wolna, młoda, nie masz zobowiazań. Moze chciałabys zwiazku:)?

Gość Viwiann
Viwiann nie jest dziwna. Viwian szuka odpowiedzi na wiele pytań. Jest moralnie zła? Jestem wolna. Uwielbiam seks. Mój żonaty korzysta z tego.

Gość Viwiann
Enant- chyba chciałabym związku. Ale z kim? Mężczyźni mnie rozczarowali. Nie umiem się zakochać. Nie wiem, czy umiem stworzyć związek. Myślę,że jeszcze nie teraz. Rozstałam się z mężem 3 miesiące temu. Po 22 latach małżeństwa. Nie dorósł. Do niczego. Noszę w sercu żałobę po nieudanym małżeństwie. Muszę dać czasowi czas. Ja to wszystko wiem. Ale nie jestem gotowa na to, co jest w moim życiu. Jestem w pustym domu. Byłam wczoraj na imprezie. Patrzyłam na mężczyzn. Podrywali mnie. Nie tego chcę. Zaiteresowanie facetów nie jest mi potzrebne. Jestem świadoma siebie i swego uroku. Przepraszam- smęcę. Ale to dlatego,że życie mnei zaskocvzylo

łeeee, 3 m-ce to tyle co nic:)Nawet nie zadązyłas odetchnąc pożadnie. Tylko ze jak chcesz zwiazku to sie pozbądz lovera, bo sama piszesz ,ze będąc z nim nie bedziesz z nikim innym. I zrób to w miarę szybko, żeby kolejnych lat przy nim nie stracic. A facet zawsze jakiś się znajdzie:)

Gość Viwiann
Enfant- twój racjonalizm jest uroczy

Gość Viwiann
Golę nogi

Gość 40 plus :)
ja też mam 44 lata :) atrakcyjna raczej jestem inaczej ;) popijam rzadko ,ale moze dlatego ,że nie bardzo lubię . Pewnie ,ze 44 lata to nie zgrzybiała starość , ale 30 stka dawano już za nami .